Spring naar bijdragen

JanZee

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door JanZee geplaatst

  1. Citaat uit het originele bericht: LastPass heeft zijn klanten per mail op de hoogte gebracht van het incident, dat zich ongeveer twee weken geleden afspeelde. Ben ik de enige die dit mailtje niet heb ontvangen? Of worden alleen premium gebruikers als klant aangemerkt? Als dit laatste het geval is dan vindt ik het toch wel vreemd, dat niet elke gebruiker van deze hack op de hoogte is gesteld!
  2. Ja. precies! Dat bedoelde ik dus ook. Die ene site waar meerdere berichten hierboven over spreken, wil ik graag weten!
  3. Inderdaad jammer dat P-R het niet heeft kunnen volhouden. Even meer dan een jaar hebben we van dit forum mogen genieten. Dank daarvoor MrAudi. Nu lees ik ook dat er nog één of enkele vergelijkbare sites in de lucht zijn. Mogen die hier niet genoemd worden? Dat zou vreemd zijn omdat ze op deze site wel genoemd staan op: NZB sites Graag zou ik (desnoods via PM) willen vernemen welke site(s) er nog wel online zijn. Alvast bedankt!
  4. @MrAudi Bedankt voor de informatie. Een stomme vraag van mij denk ik! Als het zover gaat komen dan helpt het gebruik van Tor browser ook niet?
  5. Jammer natuurlijk! Maar een moedig en wijs besluit. Iedereen van Army of strangers bedankt voor de mooie tijd en al het moois wat jullie toch maar hebben voortgebracht. Het ga jullie goed en misschien tot ergens anders. Je weet het nooit. Nogmaals bedankt!!!!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...