Spring naar bijdragen

Hurley

Full members
  • Aantal bijdragen

    53
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Hurley

  1. 41 minutes ago, extreme said:

    Het klopt dat er veel meer uit liggen, wou gisteren de post nog updaten maar dat kon niet meer. Had er al een keer namen bij gezet.

    Had hier info geplaatst die niet helemaal klopte, daarom een aanpassing. Er zijn sites gepakt door brein. Dan kunnen we wel weer invullen wat er is gebeurd.  Wat wel klopte aan mijn info, er gaat een hele beerput open.

     

     

    Dat klinkt niet goed 😳

    • Verdrietig 1
  2. 🍯🐝 ?

    Grapjuh

    Er stond tot een paar uur geleden nog onderhoud gemeld, is natuurlijk niet ondenkbaar dat ze tegen problemen aanlopen die ze misschien niet in een ochtendje kunnen oplossen (op een werkdag)

    • Eens 1
  3. 26 minutes ago, James007 said:

    Oops! Twee kritische posts verdwenen (waarvan eentje van mij en eentje van iemand die nagels met koppen slaat). Als het hier zo zit, hasta la vista amigos!

     

    Moderen is goed, maar ik sluit mij aan bij James hier, een kritische noot moet kunnen. Desnoods kan je nog een opmerking bij een bericht plaatsen om eventuele verkeerde aannames aan te stippen, het verwijderen van kritische reacties zonder de aanwezigheid van aanstootgevende taal lijkt mij niet de bedoeling voor een forum waar iedereen zijn mening zou moeten kunnen geven?

     

    Ik ben overigens super blij met deze doorstart, fijn om te zien dat er nog mensen zijn die hun hobby durfen te delen. Zo te zien hebben ze ook geleerd van het voorval met PVT. Ik vind het overigens logisch dat er mensen zijn die hier wel met een kritische blik naar kijken, de database van PVT ligt nu bij de welbekende instanties, een doorstart ligt dan ook direct op het netvlies van deze organisaties. Dat zal de staff achter deze community vast wel weten, desalniettemin iets om rekening mee te houden voor de gebruikers, duken geeft mij de informatie voor deze beslissingen .... als er geen kritische noot meer kan zijn gaat dat verloren.

    • Eens 2
  4. De grootste crypto exchange van de wereld staat buiten de controle van de Europese Unie, dat betreft Binance. Dit is de reden dat je daar niet meer met Ideal en Paypal kan betalen. Wallets vallen als het goed is buiten iedereens controle, anders die je iets verkeerd ;) Let wel op dat binnen de blockchain alles openbaar is en dus volgbaar. De enige manier om compleet buiten iemand controle te staan is wat Skeletor al aangaf, een zogenaamde Mixer zoeken op het Darkweb. Die gebruiken een tumbler om je crypto te mixen met ander geld, de wallet waar je geld uitkomt is dan inprincipe onzichtbaar, of in ieder geval niet meer te lieeren aan transacties bij een exchange. Hier betaal je tussen de 2 en 4% commisie voor , uiteraard gaat je geld dan wel om binnen een circuit waar je als normale Nederlander niet gevonden wilt worden.

    • Leuk 1
  5. Ik ben het met je eens @Skeletor, al begrijp ik voor een deel wel waarom er stilte heerst. Een schikking met brein bevat vaak een geheimhoudingsverplichting, en wanneer er geschikt wordt hoeft BREIN aan niemand te laten weten hoe de opsporing tot stand is gekomen, dit gebeurd alleen wanneer een rechter meekijkt. Waarom zou brein de download wereld vertellen hoe ze zichzelf beter kunnen verstoppen? Schik je niet met brein, dan volgt een rechtzaak. Ik hoef jullie niet te vertellen dat auteursrecht en moeilijke rechtsgebied is, kosten van een zaak lopen makkelijk op tot 20.000 euro, als je verliest betaal je ook een deel van de advocaat kosten van de tegenpartij. Brein heeft goede advocaten en gaat geen rechtzaak aan als de kans niet ontzettend groot is dat ze winnen, een verlies schept immers een gevaarlijk precedent. Als je gepakt wordt ben je in mijn ogen dus ook dom als je het tot een rechtzaak laat komen, iedereen die anders roept heeft daar duidelijk niet over nagedacht. Je hebt geen keuze als je financiel niet leeggetrokken wil worden, en die stoere mentaliteit van "praat niet met BREIN" en "liever tussen vier planken" betekent niks als de deurwaarder voor je deur staat. Hopelijk informeren gepakte stafleden/uploaders hun directe mede-stafleden die ze vertrouwen, uiteindelijk kan je alleen online blijven met een team die je vertrouwt en leren van bepaalde fouten (en dus van informatie uit mensen die gepakt zijn). En niemand weet exact wat er gebeurd is met "de man uit Alkmaar", toch wordt hij als verrader uitgemaakt ... iemand die jaren voor deze community heeft gewerkt, dat soort opmerkingen maken dat ik ook voor mijn gezin zou kiezen, want alle usenet vriendjes waren hem blijkbaar snel vergeten.  Met die opmerkingen speel je brein in hun hand ...

     

    @duken Jullie doen het top! Een forum als dit is belangrijk in deze tijden, een neutraal gebied waar gewoon over onze hobby kan worden gesproken. Ik geniet in ieder geval van de content, al zijn de berichten over brein en hun boetes altijd een zure start van je dag

     

     

    • Eens 1
  6. Ik snap je anonymous, die wegen zou ik ook zeker niet willen bewandelen, als jan met de pet heb je eenmaal geen privacy. Als je iets te verliezen hebt sowieso al niet, denk aan koophuis en of een bedrijf. Internet criminelen in een derde wereld land, dat zijn mensen die anoniem kunnen blijven. Ik vind het jammer dat het zo loopt, aan de andere kant ben ik blij dat er wel regels zijn die crimineel geld in europa behoorlijk in de weg liggen. Binance blijft trouwens vrij anoniem, dat is de reden dat Nederlandse  banken daar niet meer mee mogen samenwerken (paar maanden geleden nog een ideal optie). Dit platform biedt nu wel opties waardoor je als europeaan nog geld kan storten, dit lijkt mij de meest legale manier. Het is immers niet verboden om als consument crypto te kopen bij binance, het wordt wel zwaar ontmoedigd ;)

    • Bedankt 1
    • Eens 1
  7. Je bent hier in ieder geval anoniem ;)

    Tja, alles kan anoniem, maar je zal voor grote bedragen meer je best moeten doen. Criminelen gebruiken ook geldezels om de spreekwoordelijke val te nemen voor dit soort onvermijdelijke zaken. Wat betreft crypto heb je monero en dark web wallets die "niet" te traceren zijn (of crypto tumblers).  Je kan op genoeg plekken buiten europa crypto kaarten kopen. Er zijn op het darkweb heel veel aanbieders die je kan betalen waarop zij grote hoeveelheden crypto kunnen leveren (tegen een commissie uiteraard). Genesis is een bekend platform voor internet criminelen. 

    Het is jammer dat jan met de pet tegen deze regels aanloopt terwijl internetcriminelen rondjes draaien om de politie 😛

     

    • Leuk 2
×
×
  • Nieuwe aanmaken...