Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


extreme

Full members
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

extreme last won the day on March 28

extreme had the most liked content!

3 Followers

About extreme

 • Birthday August 13

Informatie

 • Download met
  servers, sabnzb
 • Browser
  Firefox, chrome
 • Provider
  ziggo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

extreme's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • News poster
 • Best anwser
 • 4 years
 • Full member
 • Great Content

Recent Badges

90

Reputation

 1. @poeloe666 Polarbear had het over een nieuwe abuse melding. Helaas weet ik ook niet precies van hoe of wat, alleen de dingen die ik eerder noemde.
 2. Ben hier om alvast een vraag die komen gaat te beantwoorden. Zoals een ieder ziet is alleenrtail weer offline. Gisteren kreeg ik bericht van Polarbear dat hij ermee ging stoppen. Een tijdje terug is alleenretail een langere tijd offline geweest, dit is eigenlijk de genade klap geweest, site kwam niet meer tot leven. Daarnaast kwamen er steeds abuse meldingen bij de host. Alleenretail bestond sinds 2008, Verschillende keren is er een samen werking geweest en later hebben twee uploaders samen gewerkt wat ik een mooi voorbeeld vind voor de torrent wereld. Dus helaas is het nu echt afgelopen.
 3. @Fluitketel De jacht op usenet posters is groter dan het ooit was. Daarnaast kan het nooit veilig genoeg. Jaren terug kon je gewoon posten zonder dat brein iets kon. Nu krijgen ze steeds meer trucjes waardoor het mis kan gaan. Zelf zeg ik altijd veiligheid boven alles, en wie weet had PingPong het wel dicht gespijkerd met een vpn. Betreft een goede vpn, volgens mij heeft duken daar ook wel een tip over. De tip die ik heb bij 5 euro vpn, gebruik geen Nederlandse vpn maar een vpn die verder weg zit.
 4. Hoi Zodra jij contact maakt met andere seeders en of leechers is mijn advies je vpn aan te houden. Je connect met anderen en daar gaat heel het verhaal vpn om. Greetz
 5. @zandkorrel Helaas werkt het net iets anders. Zoals al word gezegd een knowhow. Een usenet provider heeft weer een backbone, voorbeeld eweka gebruikt Omricon Backbone. Tevens heeft dit ook weer te maken met NTD en DMCA. Mensen worden op een paar manieren gepakt, geen vpn aan bij het posten, brein kan de headers inzien van de nzb. Dit laatste kan iedereen. Daarnaast moet je je goed anoniem houden. Kan wel even door gaan maar dit zijn de twee belangrijkste punten. Een heel mooi voorbeeld is Snaterke, brein komt met nieuws Snaterke houd mond stijf dicht en heel de usenet wereld stort in. Niet alles wat brein publiceert is waarheid, hiervan is ook weer een voorbeeld alleen is dit torrents, dikkedonder.nl
 6. Het bericht is al eigenlijk oud, 2 jaar terug is het bij privat layer ook gevraagd. Kan er in het openbaar weinig over zeggen, maar kreeg vaak te horen de thee is niet zo heet als hij gedronken word. Maar ga je wachten dan ben je te laat. Mensen kunnen opera browser, Epic browser gebruiken, deze heeft een gratis vpn. Tor browser is in dat opzicht weer trager. Het enigste nadeel voor mij, is de torrentting.
 7. Een man uit Overijssel was jarenlang onder verscheidene aliassen actief als grootschalig uploader op Usenet. De 49-jarige man was lid van diverse ‘release-teams’ die ongeautoriseerd materiaal als eerste uploaden en ‘spotten’, dat wil zeggen ernaar verwijzen op indexering-sites. Hij verdiende daar zelf geen geld mee maar veroorzaakte wel grote schade doordat consumenten die een werk illegal downloaden dat in het algemeen daarna niet nog eens tegen betaling legaal aanschaffen. Dat is eens te meer zo bij het downloaden van commerciële usenet providers waarvoor consumenten een toegangsabonnement afnemen. BREIN sprak de man aan nadat informatie uit eerdere acties zijn identiteit en naam-, adres- en woonplaatsgegevens (NAW) opleverde. Naar aanleiding van de juridische stappen van BREIN heeft de man ervoor gekozen te schikken door betaling van 10.000 euro en verschaffing van informatie omtrent andere betrokkenen. Voor de toekomst is een boetebeding afgesproken van 2.500 euro per dag(deel) dat inbreuk plaatsvindt, met een maximum van 50.000 euro. Indexering-sites, beheerders en uploaders BREIN voerde vorig jaar 38 onderzoeken uit met betrekking tot het illegale usenet. Dat leidde tot de aanpak van acht site-beheerders, tien grote uploaders en vier ‘NZB-communities’ die gebruikers naar illegale content op usenet verwijzen. Daarnaast zijn zes van zulke communities oftewel indexering-sites eigener beweging gestopt en gooien veel uploaders de handdoek in de ring omdat het ze te heet onder de voeten wordt. Dergelijke indexering-sites verwijzen naar illegale content zoals films, series, muziek, boeken en games die op de servers van commerciële usenet-providers beschikbaar wordt gehouden. Die providers verdienen daar geld aan door de verkoop van abonnementen voor toegang. Commerciële usenet-providers BREIN heeft een procedure aanhangig voor de Hoge Raad (HR) met betrekking tot de zorgplichten van een commerciële usenet-provider. BREIN is van mening dat de provider in kwestie aansprakelijk is voor inbreuk nu die geen effectieve maatregelen nam om inbreuk tegen te gaan. In deze zaak wordt dit jaar uitspraak verwacht. Uiteraard zal de verplichting voor commerciële usenet-providers tot het nemen van effective maatregelen om inbreuk tegen te gaan hun exploitatie ondermijnen, het gaat abonnees immers om de toegang tot de ongeautoriseerde populaire content. De provider tegen wie BREIN deze actie voert, heeft haar exploitatie al jaren geleden stil gezet nadat zij in eerste aanleg aansprakelijk werd gehouden voor inbreuk en een effectieve NTD moest instellen. Die moet op zijn minst de pas kunnen houden met de illegale uploads. Naast NTD zijn meer maatregelen mogelijk maar die zijn verlaten in de ontwikkeling van het usenet tot distributiemodel voor ongeautoriseerde content.
 8. Hoi @LIN064 Zoals Skeletor al zegt, als het geen losse srt bestand is kan het niet uit de mkv verdwijnen. Installeer eens mkvcleaver en kijk eens na het overzetten naar de hardeschijf of mkvcleaver aan geeft of het sub bestand nog in de mkv zit.
 9. Eigenlijk is dit een hele poppenkast van Brein en co. Ze beweren dat "The Pirate Bay die al geblokkeerd wordt waarna het bezoek daar met meer dan 95% terug is gelopen.". Dit klopt al niet omdat heel veel mensen een vpn gebruiken. Dit zal nu alleen maar toenemen, dus vpn boeren blij met deze uitspraak. Dan krijg je weer te horen, dat willen ze ook aanpakken, maar dat willen ze ook met usenet aanbieders en dat duurt ook al tijden. Nu heeft brein meer tijd om de nederlandse torrent sites te pakken. Wat ik wel zeg, we leefden in een vrij land, maar er komt steeds meer censuur. Dan komt de reactie downloaden is illegaal, sorry dat ik het zeg maar kinderporno is ook illegaal en daar gebeurd niks mee. Daarnaast zijn er teveel streaming diensten, hierdoor zal het illegaal downloaden ook altijd door gaan.
 10. Misschien moet je eens kijken naar Bitgo, ik heb daar ook een wallet en die staat op valse naam. Het enigste nadeel is, hoe krijg je de coins op je wallet. Eerder kon je bitnovo coupons kopen en die over maken naar je wallet, nu is dat ook veranderd omdat bitnovo in Spanje zit. Hoe het zit met de Crypto Voucher die je ook hebt weet ik niet. Op bijna geen enkele wallet kun je betalen met paypal. Het darkweb zou ik niet aan beginnen met een wallet. Als ze er vandoor gaan ben je alles kwijt en er is vaak niks te achterhalen. Je kunt ook kiezen voor een hardware wallet, een ledger. Succes
 11. @Skeletor Ik reageerde op de reactie van advies seedhost.eu, omdat veiligheid vaak word vergeten. Shadowmaster registreert zich bij seedhost, vult na waarheid zijn adres in en gaat uploaden op een site waar brein actief is. Ik maak een topic, met seedbox hosting. Dan mogen jullie zelf kijken wat je ermee doet.
 12. Zolang jij een nl ip hebt loop je kans op een abuse bericht van brein. Het net staat vol met dmca ignored hostings, ja voor het buitenland want de meeste zijn leaseweb en serverius.net. Misschien moet het volgende artikel weer naar voren worden gebracht, brein geeft de link bij een abuse melding. Onderin staan wel NL PDF bestanden. https://torrentfreak.com/brein-launches-anti-piracy-campaign-targeting-bittorrent-uploaders-201202/
 13. Hoi Smudje, Ik weet niet welke versie utorrent je gebruikt maar ook hiervan is een 1.6 versie. Dan zou je gewoon de windows howto als voorbeeld kunnen gebruiken. Volgens mij staat deze wel op duken.nl nl.wikihow.com/uTorrent-configureren Belangrijkste op deel site is dat jouw deel verhouding minimaal op 1.0 staat
 14. Nu zeg je iets maar een tijdje terug zeiden bronnen mij dat je Pulsed Media gebruikt. Dan word je ip weg gefilterd omdat het geen nl ip is. We hebben op 3 servers tegelijk een melding gehad, ga de screens niet posten om brein niet wakker te maken. Als je ze niet hebt gehad heb je mazzel maar wat niet is kan nog komen. Is zelfde als jaren zonder vpn werken en dan ineens boem. of zo slordig zijn door trots dat je met verkeerde gegevens loopt te gooien, denkend ze pakken mij toch niet. Ik waarschuwde ervoor met een screen, en bij andere seedbakken verhuur sluiten ze gewoon je account. Waarom denk je dat ik het 16 jaar uit houd, op letten wat je doet en waarschuwingen serieus nemen. Ben hier veel mensen dankbaar voor.
 15. Wat ik niemand zie zeggen is dat je op moet letten met Nederlandse content bij seedhost.eu. Ze beweren je account niet te verwijderen maar je moet wel de content van je seedbox afhalen. Denk dat bij IDFNV de abuse meldingen de reden is.
×
×
 • Create New...