Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Diederik

Full members
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Diederik

 1. Volledig anoniem blijven gaat waarschijnlijk toch niet lukken omdat alle VPN maatschappijen op consument niveau moeten meewerken daar waar nodig is maar waar het mij om gaat is het het geld echt waard. Ik heb nooit gebruik gemaakt van VPN op een één of ander manier werkt SSL ook niet dode connecties de hele tijd. No nooit wat gehoord of gezien en zie allerlei mensen zich vast klampen aan VPN terwijl dit exact net zoiets is als inboedel verzekering waar wij ons hele leven voor betalen maar er is een minimale kans dat er ooit iets gaat gebeuren.
 2. Ik heb geen VPN maar heb ook geen idee welke goed is ten opzichte van de prijs. Ik lees wel goede recensies van NordVPN maar weten of het goed is geen idee.
 3. Ik las net ergens dat iemand weer is gestopt met ..... en die zegt dat Brein je kan traceren ook al heb je VPN
 4. Mochten zit dit voor elkaar krijgen is het einde nabij voor downloaden maar niet getreurd ik heb nog andere hobby's
 5. Lachwekkend dit soort media aandacht zoals je vaak ook ziet op Moviemeter.nl. De serie heeft bevat elementen van veel voorgaande horror/thriller series/films zoals The Ring, Paranormal Activity an zo nog een tal van clichés. Ik vond het niet heel bijzonder om eerlijk te zijn.
 6. Ik kijk het meest uit naar The Witcher seizoen 2
 7. Ik zit op muziek productie servers op discord vandaar dat ik weet dat ze heel vervelend kunnen zijn op Discord. Zeker met verkeerd been uit bed gestapt of kan ik zeggen wat een zure reactie aangezien ik niet de intentie heb om iemand ergens op aan te dringen. Maar ik had je verwijzing ook niet gezien eerlijk gezegd en aangezien ik geen zin had om hele lappen tekst te gaan schrijven heb ik 2 regels geciteerd.
 8. Dit zegt Discord zelf Het is niet toegestaan om hacking, cracking of distributie van illegale software of gestolen accounts te promoten, verspreiden of er toegang toe te verlenen. Hieronder valt ook het delen of verkopen van cheats of hacks die nadelig kunnen zijn voor anderen in multiplayergames. In het algemeen is het niet toegestaan om illegaal gedrag te promoten, aan te moedigen of eraan mee te doen. De kans is groot dat je dan van Discord verwijderd wordt en mogelijk word je aangegeven bij de politie. Echter je kan het ruim bekijken maar ik spreek uit ervaring want ik heb servers zien verdwijnen omdat er alleen al over gesproken werd in openbare servers. Maakt mij verder niet want ik ben nergens bang voor.
 9. Echter het is niet toegestaan om te praten over piraterij en mensen hoeven maar een paar meldingen te maken en de server is zo uit de lucht. Discord is heel strikt met dit soort dingen.
 10. Weer een stukje dichterbij het einde maar tot dan zou ik zeggen: Geniet er lekker van zolang het nog kan.
 11. We zijn uiteindelijk nooit helemaal vrij maar dat wisten wij natuurlijk al lang.
 12. The Suicide Squad vond ik ook leuk and Free Guy niet gezien.
 13. Dit wordt huilen geblazen voor veel mensen maar tja het was te verwachten.
 14. DUNE wordt zwaar overschat vind ik. Is het slecht? Zeker niet maar het is ook niet echt geweldig en blijf haken op een mager 6/10. Helaas is net als bij Blade Runner de maker vooral geïnteresseerd in artistieke beeldvorming maar helaas is ook Dune vrij traag en dat te bedenken dat er nog een deel of zelfs meerdere delen volgen. Ook de acteurs vond ik vrij matig.
 15. Hebben mensen zich ooit wel eens afgevraagd waarom een bank dit soort achterlijke maatregelen kan nemen zonder dat ze überhaupt een onderdeel zijn van de overheid. Het zou meer kosten? Allemaal gelul want ze willen gewoon dat wij van contant geld afstappen omdat je niet recht kan praten wat krom is zoals het oneindig geld blijven drukken ook al is een land economisch failliet. In de digitale wereld is dat niet nodig omdat alles al bepaald wordt door cijfertjes op het scherm en zo is het ook makkelijker om lastige mensen (mensen die opkomen voor hun rechten) de mond te snoeren onder het mom van anders blokkeren wij je rekening zodat ze gaan gehoorzamen.
 16. Deze handheld schijnt toch niet zo denderend te zijn vergeleken met anderen.
 17. Klopt ze gooien de prijzen omhoog zoals bij Bol en Mediamarkt om er even zo een paar te noemen. Of ze maken iets heel goedkoop en dan is het ineens 2 maand niet leverbaar. Het enige waar ik goed in slaag is software kopen en dan met name plugins en vst's voor extreem lage prijzen maar ik moet er wel bij zeggen dat dit niet in alle gevallen zo is.
 18. Ik heb vrij dikke stoppels altijd en het nadeel van die enkele messen zoals Derby is dat ze vrijwel na 2 keer gebruiken zo de prullenbak in kunnen omdat ze te bot zijn. Ik ben zelf overgestapt op Wilkinson die welles waar ietsje minder scherp zijn dan Gillette maar gaan veel langer mee dan Gillette. Ik ben alleen van mening dat scheerspullen veel goedkoper zouden kunnen zijn. Ik gebruik zelf scheergel van Nivea en dan Sensitive versie en werkt prima.
 19. Black Friday bestaat eigenlijk niet in Nederland. De meeste winkels geven vooral 20% korting en daar kan je het mee doen.
×
×
 • Create New...