Jump to content

Diederik

Full members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Days Won

  3

Everything posted by Diederik

 1. Dit mag niet maar ze mogen wel video's kijken met schaar geklede dames in veel te strakke niets verhullende pakjes die Yoga oefeningen doen onder noemer dit is ART.
 2. Je kan veel beter met bedrade controller gamen want je hebt een snellere response tijd dan een draadloze versie en zeker bij FPS games belangrijk.
 3. Het is te ziek voor woorden hoe zacht ze dit soort mensen aanpakken in Nederland. Opsluiten en nooit meer vrij laten!!!!
 4. Ik ben geen grote fan van Major Labels maar geef ze volledig gelijk. Belachelijk veel influencers en artiesten die afhankelijk zijn van muziek misbruikten het allemaal voor eigen succes want zeg nu zelf zonder Drake, Taylor Swft waren ze nooit bekend geweest op Tik Tok.
 5. Tis maar wat je kunst noemt en als dit alles is wat jullie hiermee kunnen hebben jullie nog een hoop te leren.
 6. Spotnet is het riool van nzb wereld en gebruik het al 10 jaar niet meer. Ik ben blij dat ik daar niet meer hoef te zijn voor content.
 7. Iedereen moet zich maar eens realiseren dat het sowieso dom is om naakt een foto of filmpje van jezelf te maken maar achteraf gaan huilen als ze gelekt zijn. Beter voorkomen dan later proberen te genezen.
 8. Na zo'n 25 jaar hebben de labels en maatschappijen er nog niets van begrepen. Kom met 1 centraal systeem zoals Crunchyroll (Anime) dat vrijwel alle shows aanbied tegen betaling van €15 per maand. Klanten blij, studio's ook blij is win win. Helaas willen de grote baasjes meer blijven verdienen over de rug van acteurs, muzikanten etc en onnodig decennia lang piraterij tegen gaan.
 9. Ik ben nu meer dan 10 jaar FB vrij en ik ben blij dat ik die keuze destijds gemaakt hebt.
 10. Wat een onwetend stuk weer zoals we al hadden kunnen lezen in het nieuws van Minister van veiligheid. Zoveel onkunde en dat van de Toeslagen affaire heeft niets te maken met discriminerende algoritmen maar puur met invoeren van informatie. Data wordt in gevoerd door de mens en niet AI zelf. Ik wordt zo moe van dit soort mensen die armoe zijn aan informatie over AI. De algoritmes worden ook ingevoerd door mensen en in dit geval van de Toeslagen affaire was het kabinet Rutte en zijn ministers die dit hebben ingevoerd. Er is niks mis met streng beleid maar wel als je er verkeerd mee omgaat wat nu ook gebeurd is. Los hiervan is deze berichtgeving ook niet om dit soort foute zaken aan te pakken maar meer omdat men niet wil hebben dat dingen zoals criminaliteit die bijvoorbeeld in Nederland voornamelijk in handen is van juist ja mensen met een migratie afkomst. Dit is bevestigd door meerdere onderzoeksbureaus zoals CBS maar je mag het niet meer benoemen. Feiten zijn feiten ook al wil je ze niet zien. Maar ze doelbewust weglaten zodat de waarheid verhuld wordt ben ik volledig mee oneens.
 11. Internet Poooooooooooooooooooooooooooooooowerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 12. Ik ben blij dat ik geen Apple heb maar gek dat mensen nu nog Smartphones hebben die ouder dan 6 jaar zijn
 13. Ik ben helemaal niet boos in tegendeel zelfs maar laat mij tevens ook niet meer uitlokken tot reacties omtrent zogenoemde mensen die je belemmeren toe te treden (die zitten wel degelijk hier) want je vijand is dichterbij dan jezelf denkt en daarmee heb ik genoeg gezegd. Je kan het lachwekkend vinden dat ik hetgeen zei over VPN want tja mensen willen graag hun idee beschermen en als je dan kijk naar Hunted (deels in scene gezet) laat maar haarfijn zien dat VPN gewoon gebakken lucht is. Als de overheid jou wil vinden doen ze dat toch wel ook al gebruik je VPN. Tja invite only is zeker lullig maar verschillende buitenlandse forums zijn gewoon vrij beschikbaar.
 14. Ik lach mij dood en ik ga niet weer een discussie hebben over wie wel of niet helpt want het wordt hier op dit forum niet gewaardeerd ook al heb je gelijk. Ik heb overigens al een aantal mensen geholpen verder te komen dus ik heb mijn bijdrage geleverd en heb dat in het verleden ook altijd gedaan op andere forums. Ik ben wel van mening dat die invite only prima werkt dan open systeem maar ook alles uitzetten als VPN (dat mensen deze onzin geloven is mij echt een raadsel) of geen Cloud mogen gebruiken vind ik heel goed. Het enige dat ik tot niet toe ben tegengekomen wat ik wet shit vond is dat ik geen protonmail kon gebruiken om aan te melden dus heb het maar gelaten zo.
 15. Nee niks is legaal van IPTV omdat het alles aanbied wat dus helemaal nog niet mogelijk is. Ik hoop dat ze in de toekomst wel zoiets gaan doen maar het is niet legaal.
 16. Ik zou eerst maar even dit lezen voordat je eraan begint
 17. Ik zit op firefox en zie geen rare dingen maar wat ik wel zie in de voorwaarden is dat het forum behoorlijk politiek correct is waar ik sowieso niet op zit te wachten. Niet dat ik hele rare gedachtes heb maar iemand corrigeren omdat jij vind dat wat iemand anders zegt niet mag en daarom maar gaat bannen is sowieso kinderachtig. Wat mij verbaasd is dat er zoveel nog graag lid willen worden terwijl sommige forums nu al één van de grootste posters van private releases aan boord heeft. Ik noem geen namen maar mensen weten wel waar ik het over heb als ze op dezelfde forum zitten als mij.
 18. Als je wat terug had gescrold had je kunnen weten dat Wiseguys een ledenstop heeft en je zal dus moeten wachten tot ze weer open gaan als ze dat überhaupt nog gaan doen. Het beste is een buitenlands forum te kiezen die ook via deze site in het overzicht gevonden kan worden.
×
×
 • Create New...