Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Conclusie

  ELE MGCOOL Duken 20180901_131805.jpgDe ELE MGCOOL Band 5 is een smartband met een rare nasmaak. De band is van goede kwaliteit en voelt fijn aan op de pols. Over de software ben ik niet te spreken maar daar met trial en error krijg je de interface door. Het scherm is mooi en door de kleuren spat het lekker van je pols af. Je hartslag wordt automatisch en continue gemeten waardoor je altijd je hartslag kan zien op je scherm. Helaas is de batterijduur treurig waardoor je de smartband het einde van de dag niet haalt. De smartband is te verkrijgen voor 27 euro en daarmee duurder als andere smartbands maar je hebt wel een kleurenscherm.

  Zou je de ELE MGCOOL Band 5 Smartband kopen? Als je zoekt naar een smartband met een kleurenscherm en heb je er geen probleem om deze overdag aan de lader te hangen heb je een goede koop. Maar mijn voorkeur gaat naar een smartband welke een batterij duur heeft van een week of langer zoals de Lenovo Cardio Plus HX03W of de Xiaomi Mi Band 2 Smartband.

  Met dank aan GearBest voor het beschikbaar stellen van de smartband. De smartband is te koop bij GearBest voor op moment van schrijven 27 euro. Er zijn kortingscodes beschikbaar waardoor je het product goedkoper kan krijgen, deze kan je aanvragen en vinden bij de klantenservice.

  Pluspunten:

  • Goed design
  • Continue-en hartslag metingen
  • Duidelijk en simpel in gebruik
  • Beeld zichtbaar in direct zonlicht
  • Waterdicht
  • Opladen zonder kabel

  Minpunten:

  • Batterijduur is drama
  • Software is niet intuïtief

  Eindoordeel:

  4 / 10 :unsure:

  Prijs bij publicatie: € 27,-

  NB: Gearbest heeft een klantenservice op Duken.nl, om de klanten uit Nederland zo goed mogelijk te helpen. Bij deze lokale klantenservice kun je terecht voor vragen over je bestelling, vragen over de website, vragen over een product, problemen met een product, bestelling, en kortingscodes aanvragen.

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...