Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Software en gebruik

  De specificaties van de Elephone S8 plus geven aan dat de telefoon is voorzien van Android 7.1, 64 GB aan ruimte, 4 GB geheugen en een 2.5GHz, Deca Core. We zijn in de telefoon gedoken om na te gaan of de specificaties waar worden gemaakt. De laatste beveiligings-patch was op moment van schrijven 5 september 2017. Prima dus. 

  De telefoon geeft ook aan dat hij Android versie 7.1 bevat, 4 GB aan geheugen heeft en 64 GB aan interne ruimte bevat. Ook de mogelijkheden tot de twee simkaarten zit in de software.

  De home knop verbergt een verrassend snelle vingerafdruk scanner, die foutloos werkt. Er zijn geen 'multitasking' of 'back' knoppen; In plaats daarvan zijn al deze opdrachten toegankelijk via de home knop. Met een enkele tik keert u één stap terug in de gebruikersinterface, terwijl u tweemaal terugkeert naar het hoofdscherm.

  Als u uw vinger op de scanner houdt, wordt het multitasking-appmenu geopend. Ik vind het erg fijn om mee te werken, maar als je er simpelweg niet mee kan leven kan je om op het scherm knoppen softwarematig tonen via het instellingenmenu.

  CgH1BQmgT9ieSXi8LKzQMZAsUDmBhW_iJo96mjDu gvYFouaPW6RUdTh_oXzQxzgju3qZbC5M5OqydBF5 kPMp11vjAGJpWkTM7QV7kHBmu9r5yIYti297JLUn

  Het toestel is vlot in gebruik, applicaties installeren snel we komen geen lag tegen. Android 7.1 features zoals het splitsen van je scherm in "tweeën" werken vlekkeloos. Het is mogelijk met de interne software om van je applicaties losse vensters te maken. Zo kan je bijvoorbeeld je Email, browser, navigatie en Spotify tegelijk bedienen. Het wordt alleen erg priegelen.. 

  Er is een stock versie van Android geleverd met de applicatie's

  • TaskManager (Taak beheer)
  • Service (Voor OTA updates)
  • Recorder (Scherm opnames)
  • Notebook (Notepad)

  Geen bloatware dus. Gewoon een schoon en fijn toestel. Wel wil ik opmerken dat bij mij de GPS soms problemen gaf onder het navigeren, soms was het toestel opeens de GPS locatie kwijt. Waarschijnlijk kan Elephone dit met een software update oplossen. Op moment van schrijven is deze er nog niet. 

  UpjbGNA4AGTE_yVP3A0nEewN6ikAtvcDBxKY1EMh KYDj5CPn1iHkBq-oH6Ch2W11iH6kKHSHetsrqpAl

  Meten is weten. We hebben de telefoon ook door PC Mark gehaald voor een officiële score. Zelfs PC Mark deze geeft aan dat de telefoon met een score van 4410 heeft wat erg hoog is voor een toestel van deze prijs! 

  QRCAHQrUbIHLPwKNW5_e5dvTZPL2CEw8Y3PNlC-I Lrgd6TkOyt2xg6U4cRDnLo2FuljvQrkHYwposcoJ

  We hebben het de Elephone S8 lastig gemaakt te maken met het intern opnemen van video, multitask-en door middel van gamen, YouTube en gebruik maken van Chrome maar ook hier laat het toestel geen vertraging zien.

  - Verder lezen: Camera

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...