Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:


 • Sign in to follow this  

  Software en gebruik

  De specificaties van de Elephone S8 plus geven aan dat de telefoon is voorzien van Android 7.1, 64 GB aan ruimte, 4 GB geheugen en een 2.5GHz, Deca Core. We zijn in de telefoon gedoken om na te gaan of de specificaties waar worden gemaakt. De laatste beveiligings-patch was op moment van schrijven 5 september 2017. Prima dus. 

  De telefoon geeft ook aan dat hij Android versie 7.1 bevat, 4 GB aan geheugen heeft en 64 GB aan interne ruimte bevat. Ook de mogelijkheden tot de twee simkaarten zit in de software.

  De home knop verbergt een verrassend snelle vingerafdruk scanner, die foutloos werkt. Er zijn geen 'multitasking' of 'back' knoppen; In plaats daarvan zijn al deze opdrachten toegankelijk via de home knop. Met een enkele tik keert u één stap terug in de gebruikersinterface, terwijl u tweemaal terugkeert naar het hoofdscherm.

  Als u uw vinger op de scanner houdt, wordt het multitasking-appmenu geopend. Ik vind het erg fijn om mee te werken, maar als je er simpelweg niet mee kan leven kan je om op het scherm knoppen softwarematig tonen via het instellingenmenu.

  CgH1BQmgT9ieSXi8LKzQMZAsUDmBhW_iJo96mjDu gvYFouaPW6RUdTh_oXzQxzgju3qZbC5M5OqydBF5 kPMp11vjAGJpWkTM7QV7kHBmu9r5yIYti297JLUn

  Het toestel is vlot in gebruik, applicaties installeren snel we komen geen lag tegen. Android 7.1 features zoals het splitsen van je scherm in "tweeën" werken vlekkeloos. Het is mogelijk met de interne software om van je applicaties losse vensters te maken. Zo kan je bijvoorbeeld je Email, browser, navigatie en Spotify tegelijk bedienen. Het wordt alleen erg priegelen.. 

  Er is een stock versie van Android geleverd met de applicatie's

  • TaskManager (Taak beheer)
  • Service (Voor OTA updates)
  • Recorder (Scherm opnames)
  • Notebook (Notepad)

  Geen bloatware dus. Gewoon een schoon en fijn toestel. Wel wil ik opmerken dat bij mij de GPS soms problemen gaf onder het navigeren, soms was het toestel opeens de GPS locatie kwijt. Waarschijnlijk kan Elephone dit met een software update oplossen. Op moment van schrijven is deze er nog niet. 

  UpjbGNA4AGTE_yVP3A0nEewN6ikAtvcDBxKY1EMh KYDj5CPn1iHkBq-oH6Ch2W11iH6kKHSHetsrqpAl

  Meten is weten. We hebben de telefoon ook door PC Mark gehaald voor een officiële score. Zelfs PC Mark deze geeft aan dat de telefoon met een score van 4410 heeft wat erg hoog is voor een toestel van deze prijs! 

  QRCAHQrUbIHLPwKNW5_e5dvTZPL2CEw8Y3PNlC-I Lrgd6TkOyt2xg6U4cRDnLo2FuljvQrkHYwposcoJ

  We hebben het de Elephone S8 lastig gemaakt te maken met het intern opnemen van video, multitask-en door middel van gamen, YouTube en gebruik maken van Chrome maar ook hier laat het toestel geen vertraging zien.

  - Verder lezen: Camera

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...