Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Controller, accu en boekje

  De WLtoys No. 12428 buggy kan met de controller tot 150 meter worden bedient. De controller bied een paar mooie mogelijkheden, zo kan je hem met 1 hand besturen. Gas geven met je rechter wijsvinger en met je duim op het wiel sturen. Met twee handen kan het natuurlijk ook. Daarnaast zit er een optie in om 1 van de 4 modes te gebruiken waardoor je dus met 4 auto's tegelijk kan racen zonder dat je elkaar in de weg zit met de controllers. Er zijn ook een tweetal extra draai knoppen beschikbaar. Met de bovenste draaiknop kan je de wielen bijstellen, als je niet meer recht rijd kan je op afstand de wielen bijstellen. Met de onderste draaiknop kan je de snelheid aanpassen. Dat is echt een goed pluspunt, zo kan je er voor zorgen dat bekende welke even met de auto willen spelen eerst met een rustige snelheid kunnen oefenen. Voor mijn kinderen een geweldige optie, al had mijn zoontje snel door waarmee hij harder kon.

  rc-controller3.jpg rc-controller2.jpg rc-controller1.jpg

  De meegeleverde accu is er een met een capaciteit van 1500 mAh en waarmee je volgens de specificaties tussen de 15 en 20 minuten kan rijden. De ervaring leert dat dit niet het geval is. Ik zit gemiddeld rond de 10 minuten, mijn zoontje rijd wat rustiger en kan de 12 minuten halen. Maar 20 minuten? Die haal je alleen als de auto stil staat. 10 minuten is voldoende om even lekker te knallen. Je kunt hem gelukkig makkelijk opladen met de meegeleverde lader welke met een ledje (rood / groen) aangeeft of de batterij vol is. Met +-90 minuten is de batterij weer vol. Natuurlijk kan je ook een extra accu aanschaffen voor 9 euro, dan weet je zeker dat je genoeg tijd hebt.

  rc-batterij.jpg rc-lader.jpg

  Van de boekjes schrok ik even, de standaard instructies, gebruik en specificaties zijn natuurlijk te vinden. Maar er is een heel boekwerk waarin werkelijk elk onderdeel beschreven is. Ook zijn alle producten met artikelnummers te vinden voor als je iets wilt bijbestellen. Verrassende meerwaarde, het is erg leuk en leerzaam om te zien en te lezen hoe de auto stap voor stap is opgebouwd.

  rc-boek1.jpg rc-boek2.jpg

  rc-boek3.jpg rc-boek4.jpg

  - Verder lezen: Gebruik

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Just Mercy McMillian is op basis van een rammelende getuigenis van een blanke gevangene veroordeeld voor de moord op een jonge vrouw. Terwijl de zwarte buren en familieleden die hem een waterdicht alibi verschaften, hardnekkig werden genegeerd. In de inspanningen van Stevenson om zijn zaak te laten herzien, heeft de gevangene daarom weinig fiducie. De tegenwerking van de nieuwe openbaar aanklager (Rafe Spall) en het intimiderende optreden van de politie lijken de advocaat en zijn rechterhand (Brie Larson) echter alleen maar meer te motiveren. Kleurenblind Het geëngageerde, op feiten gebaseerde Just mercy maakt duidelijk dat het Amerikaanse rechtssysteem in de praktijk verre van kleurenblind is. Regisseur Destin Daniel Cretton blijft daarbij keurig binnen de lijntjes van een conventioneel rechtbankdrama kleuren. Wel geeft hij zijn twee hoofdrolspelers daarbij alle ruimte om te excelleren. Dat doen ze dan ook. bron: telegraaf.nl/entertainment/393566960/filmrecensie-just-mercy Downloaden Als Just Mercy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Just Mercy.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Just Mercy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Just Mercy 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Bad Boys For Life Wanneer een ontsnapte drugsbarones Mike uit de weg wil ruimen, wordt de bewijsgrage en wraaklustige Lowrey de motor van de plezierige knal-knal-grap-grapfilm die volgt. Natuurlijk zit er een plottwist in het wraakverhaal die je van mijlenver ziet aankomen. Eentje die je in combinatie met het Gemini Man-plot doet afvragen op hoeveel verschillende manieren Smith nog gaat proberen zijn eigen sterfelijkheid te bestrijden. Maar al die voorspelbaarheid en steeds willekeurigere schietactie levert gewoon netjes de simpele en lekkere actiefilm af waarvoor je eens goed bent gaan zitten. Misschien had Martin Lawrence woord moeten houden en inderdaad, zoals hij dat aan zijn smullende publiek in de jaren negentig beloofde, moeten stoppen met het eten van broodjes worst. En waarschijnlijk had de transitie van de jaren negentig naar het alweer derde decennium van de eenentwintigste eeuw wat minder sentimenteel of moralistisch gekund. En ja, het was hoogstwaarschijnlijk fruitiger geweest als ze die Porsche in de openingsscène knallend tégen die brandpaal hadden geparkeerd. Maar Bad Boys for Life toont aan dat het beschieten van een helikopter met een op een zijspan bevestigd machinegeweer nog altijd puur, maar dan ook puur vermaak is. bron: filmtotaal.nl/recensie/14090 Downloaden Als Bad Boys For Life online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bad Boys For Life.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Bad Boys For Lifedownloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bad Boys For Life 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...