Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Gebruik

  Knallen!! Zo dat is eruit, de WLtoys No. 12428 knalt de weg over. Op de doos staat een snelheid van 50 KM/h... maar dat haalt hij niet. De auto haalt eerder een snelheid van ongeveer 40 KM/h en dat is echt wel snel voor een auto van deze prijs. De auto ligt stabiel op de weg en stuurt heerlijk. Je kunt met de controller heel scherp en precies sturen. Als je te hard de bocht om gaat kan de auto over de kop vliegen en komt dan vaak weer op zijn wielen terecht waardoor je weer kunt door rijden. Je kunt er mee door de bagger, ondiepe plassen, over heuvel en toffe jumps maken. Een echte buggy. 

  De afstand van de remote heb ik geprobeerd te testen. De 100 meter red je zeker en daarna... dan zie je de auto bijna niet meer. Goed om te weten dat het kan, maar in de praktijk zul je voldoende hebben aan 50 meter. Je wilt je auto tenslotte wel zien rijden.

  Een groot voordeel van de auto is het instellen van de snelheid, hierdoor kunnen de andere om je heen eerst even oefenen voordat ze de weg afknallen. De auto is officieel vanaf 14 jaar maar mijn zoontje van 8 jaar rijd er prima mee weg, nu zelfs op volle snelheid na wat oefenen. De auto heeft al flinke klappen gehad maar blijft het doen. Het is zonder meer een geweldige RC auto waarmee je veel bekijks krijgt. De bekende bestuurbare auto's van Nikko komen hier niet meer binnen. Deze liggen prijs-technisch zoveel hoger als een RC auto als deze dat het gewoon niet leuk is. 

  De auto staat er mooi en stil bij. Ja stil, de accu was leeg en dat is weer een nadeel aan de auto. Met 10 minuten knallen is de auto leeg, natuurlijk ook logisch met deze snelheid en een accu van 1500 mAh maar wel jammer als je er net lekker inzit. Tipje, koop er nog een accu bij voor 9 euro. Dan heb je voldoende tijd. 

  20180127_154831.jpg 20180127_154853.jpg

  20180127_154845.jpg 20180127_154837.jpg

  - Verder lezen: Conclusie

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...