Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Gebruik

  Knallen!! Zo dat is eruit, de WLtoys No. 12428 knalt de weg over. Op de doos staat een snelheid van 50 KM/h... maar dat haalt hij niet. De auto haalt eerder een snelheid van ongeveer 40 KM/h en dat is echt wel snel voor een auto van deze prijs. De auto ligt stabiel op de weg en stuurt heerlijk. Je kunt met de controller heel scherp en precies sturen. Als je te hard de bocht om gaat kan de auto over de kop vliegen en komt dan vaak weer op zijn wielen terecht waardoor je weer kunt door rijden. Je kunt er mee door de bagger, ondiepe plassen, over heuvel en toffe jumps maken. Een echte buggy. 

  De afstand van de remote heb ik geprobeerd te testen. De 100 meter red je zeker en daarna... dan zie je de auto bijna niet meer. Goed om te weten dat het kan, maar in de praktijk zul je voldoende hebben aan 50 meter. Je wilt je auto tenslotte wel zien rijden.

  Een groot voordeel van de auto is het instellen van de snelheid, hierdoor kunnen de andere om je heen eerst even oefenen voordat ze de weg afknallen. De auto is officieel vanaf 14 jaar maar mijn zoontje van 8 jaar rijd er prima mee weg, nu zelfs op volle snelheid na wat oefenen. De auto heeft al flinke klappen gehad maar blijft het doen. Het is zonder meer een geweldige RC auto waarmee je veel bekijks krijgt. De bekende bestuurbare auto's van Nikko komen hier niet meer binnen. Deze liggen prijs-technisch zoveel hoger als een RC auto als deze dat het gewoon niet leuk is. 

  De auto staat er mooi en stil bij. Ja stil, de accu was leeg en dat is weer een nadeel aan de auto. Met 10 minuten knallen is de auto leeg, natuurlijk ook logisch met deze snelheid en een accu van 1500 mAh maar wel jammer als je er net lekker inzit. Tipje, koop er nog een accu bij voor 9 euro. Dan heb je voldoende tijd. 

  20180127_154831.jpg 20180127_154853.jpg

  20180127_154845.jpg 20180127_154837.jpg

  - Verder lezen: Conclusie

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Just Mercy McMillian is op basis van een rammelende getuigenis van een blanke gevangene veroordeeld voor de moord op een jonge vrouw. Terwijl de zwarte buren en familieleden die hem een waterdicht alibi verschaften, hardnekkig werden genegeerd. In de inspanningen van Stevenson om zijn zaak te laten herzien, heeft de gevangene daarom weinig fiducie. De tegenwerking van de nieuwe openbaar aanklager (Rafe Spall) en het intimiderende optreden van de politie lijken de advocaat en zijn rechterhand (Brie Larson) echter alleen maar meer te motiveren. Kleurenblind Het geëngageerde, op feiten gebaseerde Just mercy maakt duidelijk dat het Amerikaanse rechtssysteem in de praktijk verre van kleurenblind is. Regisseur Destin Daniel Cretton blijft daarbij keurig binnen de lijntjes van een conventioneel rechtbankdrama kleuren. Wel geeft hij zijn twee hoofdrolspelers daarbij alle ruimte om te excelleren. Dat doen ze dan ook. bron: telegraaf.nl/entertainment/393566960/filmrecensie-just-mercy Downloaden Als Just Mercy online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Just Mercy.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Just Mercy downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Just Mercy 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Bad Boys For Life Wanneer een ontsnapte drugsbarones Mike uit de weg wil ruimen, wordt de bewijsgrage en wraaklustige Lowrey de motor van de plezierige knal-knal-grap-grapfilm die volgt. Natuurlijk zit er een plottwist in het wraakverhaal die je van mijlenver ziet aankomen. Eentje die je in combinatie met het Gemini Man-plot doet afvragen op hoeveel verschillende manieren Smith nog gaat proberen zijn eigen sterfelijkheid te bestrijden. Maar al die voorspelbaarheid en steeds willekeurigere schietactie levert gewoon netjes de simpele en lekkere actiefilm af waarvoor je eens goed bent gaan zitten. Misschien had Martin Lawrence woord moeten houden en inderdaad, zoals hij dat aan zijn smullende publiek in de jaren negentig beloofde, moeten stoppen met het eten van broodjes worst. En waarschijnlijk had de transitie van de jaren negentig naar het alweer derde decennium van de eenentwintigste eeuw wat minder sentimenteel of moralistisch gekund. En ja, het was hoogstwaarschijnlijk fruitiger geweest als ze die Porsche in de openingsscène knallend tégen die brandpaal hadden geparkeerd. Maar Bad Boys for Life toont aan dat het beschieten van een helikopter met een op een zijspan bevestigd machinegeweer nog altijd puur, maar dan ook puur vermaak is. bron: filmtotaal.nl/recensie/14090 Downloaden Als Bad Boys For Life online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Bad Boys For Life.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Bad Boys For Lifedownloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Bad Boys For Life 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...