Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Software en gebruik

  Zoals ik eerder aangaf maak ik al meer dan drie jaar dagelijks gebruik van een Android smartwatch, in de praktijk bleek dat ik het horloge voornamelijk gebruikte voor het ontvangen van de notificaties van mijn telefoon. Emails, agenda punten, Whatsapp gesprekken etc kwamen allemaal door op mijn horloge. Een fijne mogelijkheid was ook de unlock feature op de telefoon. Zolang de telefoon verbonden was met het horloge heb je geen unlock code nodig. De functies van de Mi Band 2 kunnen niet gelijk staan aan het volwaardige Android Wear OS. Maar wat kunnen we wel en niet? 

  We beginnen met de installatie van de Mi Fit applicatie. Deze is beschikbaar op Android en iOS. Na de installatie loop je een simpele wizard door waarna je smartband gekoppeld word met je telefoon. In mijn geval ging de smartband gelijk updaten en kreeg ik netjes de laatste firmware.

  Screenshot_20180307-093426.png Screenshot_20180307-104506.png

  Nadat de smartband voorzien van de laatste firmware kan je onder andere de alerts inschakelen. Dit kan op applicatie niveau en systeemniveau. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat de smartband gaat trillen en een melding op het scherm geeft bij als iemand belt of als er een herinnering afgaat. Je kunt ook op applicatieniveau de alerts instellen. Hiermee kan je aangeven dat je bij het ontvangen van een Whatsapp de smartband moet trillen en een melding moet geven op het scherm.

  De applicatie zit vol mogelijkheden, je kunt natuurlijk de hartslag zien, je gewicht bijhouden, je activiteiten bijhouden en meten, koppelen met andere diensten zoals Google Fit, meldingen krijgen als je te lang stilzit etc. 

  Het meten van de hartslag is een handmatige actie, via de touchknop of de applicatie kan je het meten van de hartslag starten. Deze wordt hierna opgeslagen in de applicatie. De metingen van de hartslag zijn accuraat, zo blijkt uit meerdere testen.

  Screenshot_20180307-104839.png Screenshot_20180307-105521.png 

  De meldingen op het scherm zijn erg basis. Je voelt een duidelijke trilling, deze is niet te missen. (Bij mijn LG smartwatch was dat nog wel eens het geval). Na de trilling zie je een icoon van de applicatie waarna je weet wat voor alert er is binnen gekomen. Helaas zie je niet de inhoud van de melding. Dit is ook het geval met een telefoon gesprek, je voelt de band trillen en ziet een telefoon icoon op de band. Er zijn standaard geen namen of inhoud van de notificaties zichtbaar. In deze video zijn de meldingen goed te zien. Er is een mogelijkheid om de inhoud van de meldingen te zien met de applicatie Tools en Mi band. Dit komt later in de review naar voren.

  20180307_200624.jpg Screenshot_20180311-183433.png

  De band is ook voorzien van de screen unlock mogelijkheid. Hiermee kan je de band toevoegen als veilig apparaat. Nadat je de smartband hebt toegevoegd hoef je niet meer te telefoon te unlocken zolang deze verbonden is met de band. Een erg prettige en goede mogelijkheid welke ik niet kon missen na jaren gebruik te maken van mijn Android smartwatch.

  Screenshot_20180307-105533.png Screenshot_20180307-105651.png

  Ik ben ook gaan slapen met de smartband, omdat deze zo licht is kan je er prima mee slapen. De volgende ochtend kan Mi Fit aangeven hoe je hebt geslapen. Helaas kwam hier uit dat ik niet een erg vaste slaper ben en nogal veel rommel in bed. Mijn vrouw kan dit beamen... 

  Screenshot_20180308-064314.png Screenshot_20180308-064325.png

  Verder lezen: Batterij en Mi Band Tools

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Latest news

 • Nu op het forum

  • Ik probeer de telefoon verslaving tegen te gaan. Nu een app erop van Google (activity bubbels) doe bij elk gebruik op je achtergrond een balletje laat vallen van het vorige gebruik. Hoe groter de bal, hoe langer het gebruik.  Best grappig.....   Dit is mijn werkelijke tijd.
  • kon weer eens niet slapen, de leeftijd, zat al  vroeg vannacht aan de  mac
  • Dolittle We zien hoe Robert Downey Jr. dierengeluiden loopt te maken en tegelijk een soort halfgebakken impersonatie doet van Johnny Depp, compleet met zijn eigenaardige trekjes. De acteur is duidelijk verkeerd gecast in de titelrol en moet zich na zijn Iron Man carrière juist richten op dramatisch werk, zoals in The Judge (2014). Het niveau van Dolittle wordt verder naar beneden gehaald dankzij peuter en kleuter humor. Een draak die scheten laat, een tijger die in zijn ‘Barry-ballen’ wordt getrapt en de lijst gaat maar door. Misschien dat de allerkleinste hier enige vorm van entertainment uit kunnen halen (ik betwijfel het), maar voor ieder ander is dit een sleur om doorheen te komen. Een middelmatige avonturenfilm met hier en daar wat leuke elementen, meer hoefde dit niet te wezen. Dolittle wist wonderbaarlijk genoeg zwaar daaronder te vallen. Het enige lichtpuntje is de openingsscène van hooguit drie minuten. Deze is volledig geanimeerd en bevat naast een creatieve stijl ook felle kleuren en een prettige vormgeving. Waarom ze de gehele film niet zo hebben gedaan is mij een raadsel. Want hoe het er nu voorstaat kun je beter dieren gaan bekijken in de dierentuin. bron: defilmblog.be/archive/2019/10/25/terminator-dark-fate-2019-review.html/ Downloaden Als Dolittle online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis. Dolittle.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden) bron Afbeeldingen Dolittle downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Dolittle 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...