Jump to content

 • Sign in to follow this  

  Batterij en Mi Band Tools

  De Mi Band 2 heeft volgende de specificaties een standby tijd van +- 20 dagen. Ik heb de smartband nog geen 20 dagen in gebruik en kan dit nog niet beoordelen. Uit andere reviews komt de batterijduur wel als grote plus naar voren en worden de 20 dagen behaald. Zoals het gebruik van de smartband er nu uit ziet ga je dit inderdaad halen. De smartband zal je dus 1x in de 20 dagen aan de oplader moeten hangen voor 4 uurtjes. Dat is even wennen, mijn Android Wear horloge moest welke nacht op de lader liggen. Een groot voordeel is de batterijduur van de smartband. Het laden van de smartband kan op 1 manier. Je kunt de pil schuiven in de meegeleverde USB lader. Geen rocket science.

  20180307_193918.jpg

  Ik miste de inhoud notificaties op de smartband, omdat je nu een trilling krijgt over de applicatie pak je toch je telefoon erbij om te zien van wie de melding is. Ook het handmatig meten van de hartslag is niet ideaal. Hoe fijn zou het fijn als die automatisch gaat en je hartslag elke x minuten wordt gemeten?

  Wat blijkt, er is een applicatie beschikbaar "Tools & Mi Band". Deze applicatie is op moment van schrijven te koop voor 3.40 euro in de Playstore en hiermee maak je van de Mi Band een bijna volledige smartwatch!

  Je kunt in deze applicatie het monitoren van de hartslag volledig automatiseren. Dit kan op interval niveau met controles waardoor je hartslag elke x minuten wordt gemeten.  

  Screenshot_20180311-183614.png Screenshot_20180311-184329.png Screenshot_20180311-184350.png

  Daarnaast kan de applicatie er voor zorgen dat de inhoud van de meldingen word weergeven. Nadat je band trilt zie je het icoon van de applicatie en krijg je de inhoud te zien van het bericht. Dit is volledig naar wens in te stellen. Je kunt berichten afkorten, negeren op groeps niveau van bijvoorbeeld Whatsapp, meldingen toevoegen, trillingen instellen etc. Ook krijg je te zien wie je belt i.d.p.v. alleen een telefoon icoontje. Een must have applicatie voor elke Mi Band 2 eigenaar. Hiermee is de smartband bijna gelijk aan het gebruik van mijn Android Wear welke nu in mijn kastje zijn rust heeft verdient. :)

  IMG_20180311_184136933.jpg IMG_20180311_184229267.jpg

  Verder lezen: Conclusie

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Uitstekende review. Persoonlijk vind ik het model niet passend bij mezelf. Ik hou meer van ronde modellen. 
  Maar dat slaapt niet lekker, zoals je ook al aangeeft en een van de leuke features is juist kijken hoe je slaap verloopt.
  Over onrustig slapen, dat had ik vroeger ook. Een paar mg melatonine helpt enorm, ik word uitgerust wakker en slaap korter. 
  Melatonine is vrij te verkrijgen, heeft geen bijwerkingen zover ik weet en is erg goedkoop.

  • Like 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Bedankt voor er compliment :)

  Ik blijk dus een onrustige slaper te zijn. Maar ja, ik wordt opzich wel uitgerust wakker. Ik zal je drugs ven bekijken @Meh Meh ;)

  • Haha 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Drugs? :D Nee, het is gewoon een hormoon. Geheel onschuldig, mede daarom is het overal te koop. Met wat valeriaan slaap ik door alles heen.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Aanbevolen nieuws

 • Aanbevolen nieuws

 • Nieuwe handleiding

 • Nu op het forum

  • Ik moet sorry zeggen,het mailadres dat ik van hun had klopte niet,ze hebben het later netjes met me opgelost
  • Hallo @THT, je hoeft mij niet te overtuigen met een stukje tekst die je hebt overgenomen van de website die onder de link staat in de tekst van @bruchlee. Ik ben zelf geen Mac gebruiker, maar was alleen van mening dat je de waarschuwing een beetje bagatelliseerde. Ik heb in mijn reactie zelf ook niet meer gedaan dan een stukje tekst aangehaald met een verwijzing naar een mogelijkheid om een App te downloaden die je wellicht kan verlossen van een beetje narigheid. 
  • 100% veilig tegen ransomware op mac? Uiteraard is ook RansomWhere? niet 100% veilig, maar dat ben je nooit. Zo gaat het programma ervan uit dat je systeem tijdens de installatie nog niet besmet is. Alles wat tijdens de installatie op je Mac staat, wordt als veilig bestempeld. Het slimst is het dus om de app meteen na een schone installatie van macOS op je Mac te zetten. dus het beste is al je dit hebt schone installatie en dan pas die app er op Guardian als je het goed wil doen  (Een goed signaal is overigens de regel ‘sign: validly signed by Apple’ in de melding van RansomWhere?. Als dit er staat, is de kans al enorm veel kleiner dat het echt om ransomware gaat ) ik heb die app is naar zitten kijken van RansomWhere installer  is Aanmaak dinsdag 12 juni 2018 om 03:45 
 • Recente actieve topics

×
×
 • Create New...