Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Kan .iso niet mounten



Recommended Posts


  • Content Count:  33
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  03/02/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  Never

Hallo,

Ik heb twee .iso bestanden: Mr. Beans holiday & GTA San Andreas.

Als ik ze ga mounten (Deamon Tools) lukt dat wel maar als ik op die 'extra cd' klik bij deze computer kan hij het niet lezen (zie dit plaatje)

Dit heb ik bij beide bestanden. Wat doe ik fout?

Alvast bedankt, Baloew

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic


  • Content Count:  1,026
  • Reputation:   2
  • Achievement Points:  321
  • Days Won:  0
  • Joined:  03/17/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  36
  • Device:  Windows

ik denk dat deamon tools niet alles kan zieen wat er op de cd staat

magic iso wil ook nog wel eens wat openen.als dat ook niet lukt zal je ze toch echt effe opnieuw zien te vinden en dan te downloaden

http://www.magiciso.com/

en de torrent

http://h33t.com/details.php?id=650605b743c88e7a4a8122e22405431e509451a5

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  33
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  03/02/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  Never

Ik heb het met Alcohol 120% geprobeert..

in deze handleiding staat dat er 'mount image' moet staat bij die Virtuele CD-rom, maar dat staat er niet bij mij :S

Hoe kan dat?

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  1,626
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  01/07/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  29

Ik heb het met Alcohol 120% geprobeert..

in deze handleiding staat dat er 'mount image' moet staat bij die Virtuele CD-rom, maar dat staat er niet bij mij :S

Hoe kan dat?

mss heb je een andere versie....

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  33
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  03/02/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  Never

Ik heb het met Alcohol 120% geprobeert..

in deze handleiding staat dat er 'mount image' moet staat bij die Virtuele CD-rom, maar dat staat er niet bij mij :S

Hoe kan dat?

mss heb je een andere versie....

Ja klopt ik heb een nieuwere, zal die dan wel ff downloaden die in de handeleiding staat.

Ik zal laten weten of ie het doet;)

Link to comment
Share on other sites


  • Content Count:  33
  • Reputation:   0
  • Achievement Points:  0
  • Days Won:  0
  • Joined:  03/02/2008
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  Never

Nee :(

Hij doet het nog steeds niet...

nog steeds dezelfde error! :'(

Kan iemand me nog helpen? vind het zonde om 8 gig aan films & games weg te gooien als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Baloew.

Link to comment
Share on other sites

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Who was online  11 Users were Online in the last 4 hours


×
×
  • Create New...