Jump to content


Recommended Posts

21 Bridges

21 Bridges

About

 • Released


 • Rating


  6.5
 • Genre


  • Misdaad
  • Actie
  • Drama

Overview

In de jacht op een politiemoordenaar ontdekt een in diskrediet geraakte politieagent een grootschalig complot, waar zijn collega's bij zijn betrokken. Hierdoor moet de agent proberen te achterhalen op wie hij moet jagen en wie er juist op hem jagen. Tijdens de klopjacht wordt voor het eerst in de historie Manhattan volledig afgesloten, inclusief alle bruggen.


Credits

 • Chadwick Boseman
  Chadwick Boseman
  Andre Davis
 • Sienna Miller
  Sienna Miller
  Frankie Burns
 • J.K. Simmons
  J.K. Simmons
  Captain Matt McKenna
 • Stephan James
  Stephan James
  Michael Trujillo
 • Taylor Kitsch
  Taylor Kitsch
  Ray Jackson
This page uses the themoviedb.org API.

21 Bridges

De film gaat over dat het personage van Chadwick Boseman toen hij jong was zijn vader verloor. Zijn vader was een politieagent en is vermoord toen hij in de achtervolging was. Ongeveer 20 jaar later is het personage van Chadwick Boseman, Andre Davis, net als zijn vader ook politieagent geworden en pakt hij de criminelen van New York hard aan. Tijdens een overval in Brooklyn wordt de klopjacht geopend op de verantwoordelijke personen. Wat volgt is een klopjacht door heel New York.

 Is het een goede thriller? Ja en nee, Ja, omdat je geboeid naar het scherm blijft kijken als de politieagenten achter de criminelen aanzitten. En nee, omdat de film soms iets langzaam wordt en dat haalt de nodige spanning uit de film. Maar over het algemeen vond ik het een solide thriller.

Daarnaast vond ik de tijdspanne waar de film zich afspeelde erg goed, omdat je hierdoor het gevoel hebt dat de film echt een race tegen de klok is voor de hoofdpersonages. De achtervolging begint om ongeveer 12 ’s nachts en ze moeten de criminelen voor 5 uur dezelfde nacht gepakt hebben. Dit vind ik een slimme manier om de spanning in je film vast te houden en dit werkte naar mijn mening goed.

Zou ik deze film aanraden of niet. Ja, dat doe ik om een paar redenen, het erg goede acteerwerk en de tijdspanne waarin de film zich afspeelt. Daarnaast zou ik hem ook aanraden als je van een goede thriller houdt.

bron: thatsgaming.nl/21-bridges-review/

Downloaden

Als 21 Bridges online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

 • 21 Bridges.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

Afbeeldingen

chadwick-boseman-21-bridges.jpg?w=1000

21 Bridges downloaden via Torrent / NZB / Stream

Directe links naar websites voor de film 21 Bridges 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
 
Meer informatie in onze huisregels.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  


×
×
 • Create New...