Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Torrents status Onderbroken betekenis


Go to solution Solved by Skeletor,

Recommended Posts

Goedemorgen,  

ik werk met qbittorrent (beginneling).  Het lukt wel om bepaalde ebooks te downloaden van ebookparadijs, maar 2 van de 5 torrents hebben de status Onderbroken.  Wat betekent dit? En wat kan ik eraan doen?  Kortom, wat is de betekenis van de  verschillende statuswaarden (onderbroken, seeding, ...)?  Ik heb al gezocht op Google en in de handleiding van jullie maar vind niet echt wat ik zoek.  

Kan jij me helpen? 

Dank je.

Carine

Link to post
Share on other sites

 • Replies 4
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

hallo    zodat ik da weet is dat die torrent dood staat  dus of te wel geen seeders voor deze torrent    denk ik dat het zo is he heb een tijd met torrents gewerk  maar i

Goede morgen @CarineL, Normaal struikel je op deze website over torrent downloaders, die naarstig op zoek zijn naar alternatieven voor Torrentsites als hun account verwijdert is van hun favoriete

Goedenamiddag @Skeletor Dank je wel, hoor.  Ik gebruik niet heel dikwijls Torrents, enkel als ik weer eens op zoek ben naar een eBook.  Het is wel superlief van je dat je het in het lang en het b

hallo 

 

zodat ik da weet is dat die torrent dood staat 

dus of te wel geen seeders voor deze torrent 

 

denk ik dat het zo is he heb een tijd met torrents gewerk 

maar ik zelf ben overgestap naar usenet 

 

 

 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • Solution
18 uur geleden zei CarineL:

Het lukt wel om bepaalde ebooks te downloaden van ebookparadijs, maar 2 van de 5 torrents hebben de status Onderbroken.  Wat betekent dit? En wat kan ik eraan doen?  Kortom, wat is de betekenis van de  verschillende statuswaarden (onderbroken, seeding, ...)? 

Goede morgen @CarineL,

Normaal struikel je op deze website over torrent downloaders, die naarstig op zoek zijn naar alternatieven voor Torrentsites als hun account verwijdert is van hun favoriete downloadsites, maar als het in jouw geval om een beetje cliënt informatie gaat zie je niemand te hulp schieten.

Ik ben zelf helemaal geen torrent downloader, maar ga wel proberen of ik je iets verder kan helpen. De status van torrents die in jouw download overzicht staan is eigenlijk vrij makkelijk te herkennen als je even kijkt aan de linkerkant van de Afbeelding in de Handleiding. Ik neem aan dat je de laatste versie gebruikt van qBittorrent, maar de betekenis van de status is hetzelfde.

Jouw punt is eigenlijk de status Onderbroken en ik denk dat dit te maken heeft met het afwezig zijn van Seeders (Delers, Peers). Als je een torrent aanklikt op een website om te downloaden moet je wel kijken of er delers zijn die er voor moeten zorgen dat de download bij jou gaat lopen. Er is nog een andere mogelijkheid die verantwoordelijk kan zijn voor die Onderbroken status namelijk dat je meer torrents hebt aangeklikt om te downloaden dan is toegestaan in jouw instellingen. Torrents kunnen ook in een wachtrij geplaatst worden als je het aantal actieve torrents te laag hebt ingesteld. Op het tabblad (op deze afbeelding) staat een vinkje in het vakje Torrents in wachtrij plaatsen. Als je de aantallen 3, 3, 5 bij jou hoger zet naar bijvoorbeeld 10, 10, 20 zal je daar verder weinig problemen door krijgen met downloaden.

Als er op de Onderbroken torrents in jouw overzichtje wel delers zijn, kan je proberen de download weer te starten door de regel van jouw download even met je muis pijltje aan te klikken met rechts, waarna er een aantal mogelijkheden verschijnen waaronder Hervatten Forceren. Klik daar eens op en kijk dan of jouw download weer gaat lopen.

Edited by Skeletor
 • Like 1
 • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

ik kon het nie beter uitleggen dan gij 

ik weet alleen dat er seeders en delers moet zijn voor een torrent te downloaden 

 

 

 

Link to post
Share on other sites
 • Duken changed the title to Torrents status Onderbroken betekenis
 • 2 weeks later...

Goedenamiddag @Skeletor

Dank je wel, hoor.  Ik gebruik niet heel dikwijls Torrents, enkel als ik weer eens op zoek ben naar een eBook.  Het is wel superlief van je dat je het in het lang en het breed probeert uit te leggen.

Volgende keer als ik aanlog met heel de poespas van VPN en dergelijke, ga ik jouw informatie zeker eens van naderbij bekijken, de instellingen nakijken en zien of ik er iets mee aankan.  Ik ben niet vertrouwd met de materie vandaar dat ik wel al eens klungel, maar met jouw informatie ben ik al een hele stap verder. 

Thanks again.

Groetjes Carine

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Advertorial - Geplaatst 21 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/handige-tips/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Download-maniak
   Hallo alemaal,
   Mijn laptop is na 7 jaar aan vervanging toe. De laptop die aan vervanging toe is, Dell Inspiron 7520 waarmee ik altijd vooral muziek downloads deed was dus een Windows laptop. Nu zit ik er aan te denken om over te stappen naar een Chromebook..
   Alleen is mij nog niet duidelijk of je hier ook utorrent op kan zetten? En dus ook downloads mee kan doen..
   Alvast bedankt voor de reacties!
    
  • By Uppertje
   Ik merk dat er de laatste maanden weer heel veel PM's worden gestuurd voor donaties.
    
   Wat opvalt bij mij althans, is dat de de grotere sites waar je nog netjes moet delen, het vaakst om donaties vragen. Servers die betaalt moeten worden, problemen met paypal enz enz dwingen de site eigenaren tot deze actie. 
   Op de zogenaamde "freesites" wordt er veel minder gevraagd om donaties. Wat is hier de reden van?
    
  • By William
   Welkom bij de informatie pagina over torrent sites, zoekmachines en software. Deze pagina staat vol informatie en overzichten welke gebruikt kan worden zodat je (Nederlandse) torrent bestanden kan zoeken en downloaden via de diversen mogelijkheden.
   In dit artikel geven we een korte introductie over Torrent bestanden, geven we links van torrent sites, zoekmachines en clients met informatie over de pagina's en software.
   Wat komt er aan bod op deze pagina?
   Wat is zijn torrent bestanden? Populairste Nederlandse torrent communities: Beste internationale torrent sites Andere (internationale) torrent sites Torrent zoekmachines Torrent clients en software Torrent en VPN Andere handige pagina's Wat is zijn torrent bestanden?
   Downloaden via het torrent netwerk is één van de populairste download methodes. De reden hiervoor is toch wel het gemak en de vele sites die torrent bestanden aanbieden. Het protocol is in 2001 ontwikkeld en door de sociale opzet deel je het bestand wat je download waardoor iedereen elkaar help.
   Volledige uitleg over torrent vind je hier.
   Populairste en beste Nederlandse torrent communities van 2021:
   Op deze Nederlandse torrent sites moet je je eerst gratis registeren voordat de inhoud en torrents zichtbaar zijn.

   Meer dan 10.000 torrents ebookparadijs.org ultimate-force.biz extremetorrents.org film-paleis.me first-release.org muziekfabriek.org Meer dan 5000 torrents muziekfabriek.org puur-hollands.org pandora-place.me media-maatjes.xyz Meer dan 3000 torrents alleenretail.org media-world.xyz golden-film.me neutronen-place.club taranis.me the-unbreakables.net torrentsplaza.net Meer dan 1000 torrents boekenplaza.club dark-secrets.org fastmove.biz Meer dan 500 torrents lightning-tor.org movieparadijs.me nieuwe torrentsites amazing-wolf.me boeskool-stad.xyz Power-torrents.biz Beste internationale torrent sites
   Op deze Torrent sites kan je zonder aanmelden zoeken naar torrent bestanden en deze downloaden.
   1337X- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.am- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig ETTV- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YIFY Movies- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig YTS.pm- Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Bittorrent.am - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Legit Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Lime Torrents - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Torrent zoekmachines
   Bittorrent.am - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig iBit.to - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig 01 Torrent - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig AIO Search - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrents.me - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Zooqle - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Torrent forums, sites en zoekmachines - Offline
   foreverdreams.me -Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 tuttis-place.net - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 11-2020 BTMon - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 BTLoft - Engelse site met overzicht van de laatste torrents - Geen registratie nodig Offline sinds 10-2020 topspinner.org Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 sandrabullock.me Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 DutchMovie.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 10-2020 mediamaatjes.org - Nederlandse torrent community - Registratie nodig Offline sinds 04-2020 Torrentoff - Zoekmachine voor torrent bestanden - Geen registratie nodig Offline sinds 08-2019 Torrent clients en software
   Downloaden van torrent bestanden kan via een legio aan software programma's. Bekende daarvan zijn uTorrent, BitLord en natuurlijk qBittorrent. qBittorrent is naar onze mening de meest prettige client met een goed overzicht, Nederlandstalig en voorzien van een interne zoekmachine.
   Na de installatie van de gekozen software kan je de torrent bestanden openen en downloaden. Maar let op, veel torrent sites hebben misleidende reclame zoals grote DOWNLOAD knoppen welke je naar een verkeerde pagina sturen. Vaak staat er een nette tekst link met de juiste download naar de torrent file.
   Ook teksten als "Direct download" of "Fast download" moet je overslaan. 
   Torrent en VPN
   Een VPN verbinding is voor de Nederlandse downloader een vereiste geworden. Naast je internet verbinding zoals Ziggo, KPN etc is het bij het downloaden van films en muziek een actieve VPN verbinding nodig. Als je een VPN verbinding gebruikt zijn worden je persoonlijk gegevens verborgen waardoor je anoniem gebruik kan maken van het internet. Belangrijkste voor de downloader is natuurlijk een eventuele auteur organisatie jouw persoonlijke gegevens niet kan achterhalen...
   Een uitgebreide handleiding en uitleg over VPN software vinden we hier. 
   Andere handige pagina's
   Overzicht van torrents sites in de link directory Bittorrent uitleg en introductie qBittorrent uitleg en handleiding VPN verbinding en anoniem downloaden Het board voor alle vragen omtrent het populaire Torrent protocol Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt door informatie van leden en gasten. 
  • By movie-release
   hallo
   de kenners onder ons heb mischien een moeilijke vraag 
   hoe maak je een tracker site wat zou ik nodig hebben daarvoor 
   dus een prive torrent site he zoals de meeste site werken 
   ik zou graag meer uitleg voor hebben 
   welke host server welke programma's of dergelijk voor zo een site maken 
   want ben aan het over denken om zo eentje te maken maar wou graag uitleg 
   Gr movie-release

 • Who was online  1 User was Online in the last 2 hours


×
×
 • Create New...