Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Zelf vergelijken? Iedereen kan het. Wat je nodig hebt is inzicht en overzicht, daarmee helpen de vergelijkingen op Duken.nl. Zodat je zelf en met een gerust gevoel vergelijkt, kiest, overstapt of afsluit. Of het nu gaat om een energie aanbieders, telefoon bundels, marktonderzoeken of zoiets als een datingsite. Wij vergelijken ze zodat je zelf een keuze mag maken. En niet geschoten is altijd mis :-)
 • Vergelijk Alles-in-één

  Het aantal consumenten dat wil overstappen op een alles in 1 pakket neemt steeds meer toe. Het is namelijk veel goedkoper voor een alles in een abonnement te kiezen dan drie verschillende diensten los van elkaar af te nemen. De tarieven van aanbieders van internet, tv en bellen verschillen nogal. Soms worden zeer hoge kortingen gegeven, waardoor internet en tv abonnementen duurder zijn dan alles-in-één pakketten. Het is daarom verstandig de verschillende aanbiedingen van de internetproviders goed te vergelijken.

  Hoe vergelijken?

  Iedere aanbieder van internet, tv en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene provider goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

  Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de alles-in-1 providers die voor jou het goedkoopst zijn.

  Pas filters toe op de website

  Om het aanbod nog beter af te kunnen stemmen op jouw wensen kun je aan de linkerkant de filters toepassen die voor jou belangrijk zijn. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om niet langer dan een jaar vast te zitten? Vink dan de looptijd van 1 jaar (of korter als het kan) aan in onze filters. Zo verschijnt er een overzicht met de goedkoopste aanbieders met jaarcontracten. Dit principe geldt ook voor bijvoorbeeld onbeperkt bellen, televisie zenders etc.

  Wat is alles in 1?

  Van alles in 1 is sprake wanneer je internet met digitale televisie en vast bellen in één abonnement afsluit. Het combineren van deze diensten wordt ook wel 3-in-1 of met een mobiel abonnement 4-in-1 genoemd, echter is alles in 1 voor iedereen de meest bekende en gebruikelijke bewoording. Klanten kunnen in verbinding met een mobiel- of energiecontract zelfs in aanmerking komen voor een combivoordeel. Bij een combivoordeel breng je alles onder één dak onder en krijg je extra voordeel of korting. Je ontvangt alles op 1 maandelijkse factuur en je hoeft in geval van vragen of problemen slechts met één klantenservice contact op te nemen.

   


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


×
×
 • Create New...