Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Zelf vergelijken? Iedereen kan het. Wat je nodig hebt is inzicht en overzicht, daarmee helpen de vergelijkingen op Duken.nl. Zodat je zelf en met een gerust gevoel vergelijkt, kiest, overstapt of afsluit. Of het nu gaat om een energie aanbieders, telefoon bundels, marktonderzoeken of zoiets als een datingsite. Wij vergelijken ze zodat je zelf een keuze mag maken. En niet geschoten is altijd mis :-)
 • Vergelijk Sim Only

  Op zoek naar een voordelig mobiel abonnement? Met een sim only abonnement is de kans groot dat je goedkoper uit bent. Door te kiezen voor een SIM Only kun je flink besparen op de kosten van een nieuwe mobiele telefoon. Zo kun je iedere dag gewoon gemakkelijk online en bellen, zonder dat het al te veel moet kosten. Vergelijken kan je zodoende veel geld besparen, en wij maken dat zo eenvoudig mogelijk voor je.

  Iedere dag worden de de actuele prijzen van alle sim only providers in Nederland vergeleken, zodat jij simpelweg altijd de goedkoopste sim only aanbieding kunt vinden.

  Heb je al een sim only abonnement, maar wil je weten of het nog goedkoper kan? Kijk dan ook even of je misschien kunt verlengen. Dat kan overigens ook prima als je van een mobiel abonnement met telefoon wenst over te stappen naar een sim only abonnement bij dezelfde provider.

  Wat is Sim Only?

  Bij een Sim Only abonnement betaalt u alleen voor het gebruik van uw bundel. Dus voor de MB's internet, belminuten en sms-jes die u gebruikt. Bij Sim Only kiest u voor een abonnement zonder toestel. Hierdoor kunnen de maandelijkse kosten laag blijven, u hoeft immers geen duur toestel af te betalen. Een voordelige keuze dus als u gewoon op zoek bent naar een goedkoop abonnement. Ideaal bijvoorbeeld als u telefoon nog prima is, maar u wel uw abonnement al kunt verlengen.

  Sim Only Abonnement vergelijken
  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


×
×
 • Create New...