reneetje1969

Moderators
 • Aantal bijdragen

  766
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Dagen Gewonnen

  138

Alles door reneetje1969 geplaatst

 1. Kom je Windows 10 niet meer in omdat je je wachtwoord van je account niet kan invoeren?
 2. Soms kan je ook met Paysafecard betalen. Prepaid kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de meeste sigarenboeren en supermarkten. De kaart bevat een 16-cijferige code die een bepaalde waarde vertegenwoordigd. Met deze code kan je dan de betaling doen.
 3. In Spotnet moet je je gebruikersnaam, adres en wachtwoord invoeren die je van je usenet provider ontvangen hebt. Dit kan een payserver zijn of van je internetprovider.
 4. Dit is hetzelfde log als dat je gisteren al als tekstbestandje plaatste. Dit is zo'n waslijst aan drivers dat het me sterkt lijkt dat dit alle drivers zijn die door Driver Booster geinstalleerd zijn. Het komt erop neer dat Driver Booster waarschijnlijk een driver geupdatet heeft en dat deze nieuwe driver conflicten geeft met je hardware. Je zal dus op een of andere manier moeten uitvinden welke drivers Driver Booster allemaal geinstalleerd heeft. Daarna al deze nieuwe drivers weer verwijderen en vervangen voor de oorspronkelijke drivers die bij je pc geleverd waren. Dat is iets wat je zelf moet uitvogelen, dan kan ik hier vandaan niet zien. Heb je Driver Booster trouwens al eens volledig verwijderd van je pc? Zie namelijk bij de producteigenschappen staan: Laat je toevallig nou net problemen hebben met de Sluimerstand... Ik zou die Driver Booster eens volledig verwijderen van je systeem. Kijken wat er dan gebeurt.
 5. Of van het officiële forum van Spotnet.
 6. Ho ho ho, even wat recht zetten. Spotnet is een gratis programma waar je alles gratis van kan downloaden. Het enige waar je hooguit voor betaalt is een abonnementje op een payserver zodat je toegang hebt tot het usenet. Spotnet is niets anders dan een indexeringsprogramma van data wat op het usenet geplaatst wordt en op Spotnet wordt aangemeld. Naast Spotnet heb je ook nog Newzbin, dat is een soortgelijk programma en kan je hier downloaden. Eenmaal geregistreerd is er ook een webvariant van Newzbin beschikbaar. Naast het spotten van spots op Spotnet zijn de diverse spotter vaak ook actief op hun eigen fora. Daar melden ze ook hun posts aan en na een bedankje krijg je daar de referentie naar de betreffende post op het usenet te zien zodat je hem rechtstreeks daar vandaan kan downloaden. Hannes spotte veel werk van de release groep QoQ maar door omstandigheden zal die zich de komende tijd wat gedeisd houden lijkt mij. Echter zijn de spots van QoQ nog steeds te downloaden. Echter niet allemaal meer van Spotnet maar nog wel van bepaalde fora. Zie ook het genoemde forum eerder genoemd in dit topic.
 7. Zijn dit alle drivers die door Driver Booster allemaal geüpdatet zijn of het resultaat van een scan door Driver Booster? Je moet proberen te achterhalen welke drivers er door Driver Booster geinstalleerd zijn. Misschien is dat terug te vinden bij de geschiedenis o.i.d. Aan de hand daarvan kan je wellicht opmaken welke driver het probleem veroorzaakt zodat je die kan verwijderen en er de oude originele driver ervoor terug kan zetten.
 8. Je hebt wel gratis VPN aanbieders maar deze zijn erg traag en onvoorspelbaar. Dus voor een stabiele veilige VPN is een (eenvoudig) abonnementje bij een VPN aanbieder wel aan te raden.
 9. Je vergeet Alleenretail.org
 10. Spotweb is een online mirror van het programma Spotnet. Op Spotnet kan je in een reactie bij een spot ook vermelden dat je een bepaald boek zoekt. Dit wordt soms wel gelezen door sommige spotters van boeken. En soms wordt je ook geholpen via reacties van andere gebruikers. Het programma zelf kent geen verzoekjes functie. Vaak zijn de spotters en posters op Spotnet ook nog actief op een eigen forum waar ze hun spots ook aanmelden. Op zulke fora kan je meestal wel verzoekjes achterlaten. Het officiële forum van het programma Spotnet is: http://spot-net.nl/ Echter mag je daar geen verzoekjes doen volgens mij.
 11. Stuur me hier op Duken even een privé bericht en geef het e-mailadres aan me door waarmee je je destijds hebt aangemeld op Aleenretail. Als dat geverifieerd is dan krijg je van mij een nieuw wachtwoord.
 12. Start Driver Booster en kijk even in het programma of er een log te vinden is van alle drivers die het programma recent geüpdatet heeft. Laat het resultaat even aan ons weten.
 13. Klik op de Startknop linksonder op de taakbalk en typ: CMD Dan zie je als het goed is de Bureaublad app Opdrachtprompt. Klik hierop met je rechtermuisknop en kies voor: Als administrator uitvoeren. In de Dos scherm wat nu verschijnt voer je de commando's in die Draakie hierboven aangeeft.
 14. Start Spotnet eens op als Administrator => rechtermuisknop erop klikken en kiezen voor: Als administrator uitvoeren. Vervolgens voer je de gegevens in die je van Eweka gekregen hebt. Wat ook mogelijk is, is dat de interne firewall in je Ziggo modem de verbinding blokkeert. Loopt de instellingen van je Ziggo modem eens door en zet de firewall was minder gevoelig.
 15. Heb je die Driver Booster ook al gedraaid en je drivers geüpdatet? Zo ja, dan zou daar het probleem kunnen liggen, een driver die niet volledig compatibel is met jouw pc/Windows 10. Ik zou eens kijken of Driver Booster nieuwe drivers geïnstalleerd heeft en zo ja welke. Deze nieuwe drivers zou ik verwijderen van de pc om vervolgens de oorspronkelijke divers (die bij de pc geleverd zijn) weer te installeren.
 16. Is er wellicht iets veranderd bij de instellingen van je Energiebeheer? Bij Energiebeheer kan je het gedrag van de pc bepalen bij bijvoorbeeld het sluiten van de laptopdeksel of het indrukken van de aan/uit knop.
 17. Jij ook nog de beste wensen Duken
 18. Welk programma heb je verwijderd en wat voor bestanden ben je kwijt?
 19. Spotnet is een Nederlands programma waar voornamelijk spots/post vanuit Nederland aangemeld worden. Spotnet is gebaseerd op het usenet/nieuwsgroepen wat voornamelijk in Nederland, Belgie en Duitsland veel gebruikt wordt. Natuurlijk worden er vanuit diverse landen dingen op het usenet gegooid maar de verwijzingen hiervoor zal je dan moeten zoeken op buitenlandse fora. Ook kan je handmatig de newsservers doorzoeken maar dan weet je nooit precies wat je binnenhaalt. Ook worden er vaak onherkenbare bestandsnamen gebruikt waardoor je niet weet wat het is. Voorbeelden van deze newsservers zijn o.a. Binsearch en Nzbindex.
 20. Kan je geen spot aanmelden op Spotnet of kan je geen reactie plaatsen?
 21. Jij ook fijne Kerstdagen Duken.
 22. Wellicht dat er een aantal beeldtechnieken in de tv standaard ingeschakeld staan waardoor er een vertraging in het beeld optreedt. Kijk eens bij de instellingen van de tv of er bepaalde beeldtechnieken zoals filters en motion handlers ingeschakeld staan en schakel deze als test eens uit.
 23. Deel 1 en 2 zijn enige tijd geleden nog gespot op Spotnet dus beide delen zijn in omloop. Kijk eens op Spotnet of op de Nederlandse torrentsites. Dan moet je hem waarschijnlijk wel kunnen vinden.