Jump to content


All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. ik kan nu op spotned komen maar krijg de vraag inloggen daarna de melding gebruikersnaam en/of wachtwoord is onjuist hoe kom ik aan een gebruikersnaam en wachtwoord?
 3. Today
 4. BREIN schikte afgelopen week met een handelaar die via Marktplaats.nl en 2dehands.be abonnementen voor illegale IPTV aanbood. De abonnementen gaven toegang tot meer dan 6.000 TV kanalen, inclusief sport, en via video-on-demand ook meer dan 10.000 films en series. BREIN ging naar de man op zoek omdat hij ondanks de verwijdering van zijn advertenties en afsluiting van zijn accounts, toch doorging met zijn illegale handel. Hij deed zich voor als Belg maar bleek in Nederland te wonen. Hij heeft een onthoudingsverklaring getekend met een boetebeding voor toekomstige inbreuken. Ook heeft hij BREIN e
 5. Tips waar je dat eventueel zou kunnen downloaden zijn wel toegestaan, maar dan moet je wel even laten weten op welke manier je gewent bent iets te downloaden. Er zijn voldoende leden die een account hebben op NZB websites en daar even kunnen kijken en uiteraard zijn er ook leden die alles doen met Torrents en een account op verschillende Torrent websites hebben. Ik kan je bijvoorbeeld al melden dat die boeken als NZB te downloaden zijn als ePub en ook nog als Luisterboek (MP3) op de NZB website v3.newzbin.org.
 6. Trouwens, in dit geval gaat het om twee vliegende schotels () van Ubiquiti: De UniFi AP-AC-PRO.
 7. Mogge. En dan te bedenken dat de ExpressVPN extensies (nooit gebruikt voor een VPN en is er in dit geval niet voor Safari) wel al ruim een jaar dark mode hebben. Ziet er mooi uit moet ik zeggen. Nu de app nog.
 8. Zeikert Nee hoor, ik kan mij voorstellen dat als je gebruikt maakt van darkmode je graag de applicaties ook dezelfde tint wilt laten stralen.
 9. Ach die serie ken ik nog die heeft mijn vrouw een aantal jaar terug met plezier gelezen. Ze vond het een erg leuke serie om te lezen Gaat om: Muren van glas De ontmoeting Harde grenzen De bestemming Toch? Op bol.com zijn ze zowel als gewoon book maar ook als e-book te vinden. https://www.bol.com/nl/c/marique-maas/7608779/ Helaas mogen wij niet linken naar ebooks op forums. Wel zijn er torrent ebook forums beschikbaar waar je de boeken vast kan vinden. Ze zijn tenslotte best populair. Die kan je vinden onder de links. Maar je e-reader koppel je
 10. Yesterday
 11. weer kunnen sporten 😉

  1. Duken

   Duken

   Ja, ik zou gisteravond buiten sporten. Lukte me toch niet om de deur uit te gaan. Zat nog zo lekker met koffie. 🤭

   Dinsdag ga ik echt weer. 😉

 12. Goedendag, Kan iemand mij aan de trilogie van Marique Maas helpen? Alvast bedankt 😉
 13. Nope, niet voor de iPhone. Is een newsreader / usenet client voor macOS. Dark mode de interface en vooral het abonneren op newsgroups spreken me onder andere aan. Zit nu nog in de trial periode van 7 dagen. Maar de kans is groot dat ik een licentie ga aanschaffen. Gebruik al jaren NZBVortex. Maar, noem me een zeikerd, ik mis daar toch dark mode. Werkt echt fijn in de avond.
 14. Oila! Usenapp? Klinkt als een Usenet app? Usenet op je iPhone oid? Fijne avond
 15. Avond allemaal.
 16. Een accespoint is dan een mooie oplossing. Laatst nog bij een kennis gedaan. Die wou een goede wifi-verbinding zowel op zolder als in zijn tuinhuis. Accespoint op zolder en in het tuinhuis opgehangen en verbonden met de Connectbox van Ziggo. Werkt nu prima.
 17. Same hier. Werkt prima. Heb 2 speakers en slimme lampen die enkel 2.4ghz ondersteunen.
 18. Dat is ook een prima mogelijkheid. Had ik zelf vroeger ook altijd. Een wifi punt duken en wifi duken-5ghz dan wist ik er zeker van dat een device zoals TV verbonden blijft met een 5 GHz kanaal en niet stiekem toch van je 2.4 GHz gebruikt maakt
 19. ik probeer er ook op te komen maar bij mij blijft de pagina zeggen dat ik verbannen ben snap niet hoe dat kan , kwam toch elke dag kijken of er iets voor mij bij zat en is voor mij toch onbereikbaar en snap wel dat er van tijd tot tijd onderhoud aan de side wordt gepleegd
 20. Goede middag @Patrickj, Ik ben absoluut niet zo technisch onderlegt dat ik je daar een advies over kan geven, maar als ik alles bekijk wat voorbij is gekomen als tip om jouw feitelijke probleem op te lossen, namelijk (de plotselinge lagere snelheid van 3 tot 5 MB bij het afspelen van o.a. Netflix streams op jouw LG TV), dan zou ik het beperken tot het aanpassen van je kanaal van Automatisch naar een vast getal lager dan 100 in de 5 GHZ. (Je kan een aantal kanalen proberen als je maar onder de 100 blijft) Mocht je nog wat meer informatie willen hebben over het aanpassen van de WiFi, dan k
 21. He Skeleton, beide staan op automatisch. Dus neem aan dat ze dan het beste zoeken? Zie wel als ik inlog dat mijn tv als wel op de 5ghz zit, terwijl de rest op de 2.4ghz zit. Heb nu inderdaad geprobeerd 5ghz handmatig op kanaal 36 te zetten, vanavond eens kijken of dit helpt. Kan het in het algemeen nog kwaad als ik 2.4ghz en 5ghz splits? Of is het gewoon wat meer gedoe, maar meer niet?
 22. Daar ga ik inderdaad maar voor! En qua internet; een router in de veranda aansluiten op de internetkabel zetten zodat ik daar wifi heb is wel handig toch? Het is ongeveer 35meter diep dus vandaar dat we het wel bekabeld moeten doen. Moet ik hiervoor dan nog iets bijzonders doen qua instellingen? En adviseren jullie een router of een accespoint?
 23. Wilt u uw Netflix-ervaring verbeteren? Probeer deze 4 essentiële Netflix tips die uw Netflix gebruik zeker zullen verbeteren. Wat was het leven vóór Netflix? Ik vraag me dit vaak af. Natuurlijk was het gaaf om naar de videotheek te gaan, maar ik zou liever bing-watchen door Vikings op Netflix dan terug te gaan naar de winkel om van video te wisselen. De wereld is veranderd en als je net als ik bent, ben je deze tijden behoorlijk verslaafd aan Netflix. Wat betekent dat je echt alles over Netflix moet weten om er het beste uit te halen. Er zijn eigenlijk een aantal handige trucs waarmee je
 24. In een niet nader genoemde toekomst wordt een nieuwe buitenaardse beschaving ontdekt. Omdat deze soort het vermogen heeft de mens stiekem over te nemen vreest men voor uitroeiing. Vooraleer een intergalactische oorlog uitbarst wordt een team bestaande uit zeven afvallige soldaten samengesteld. Ook James Ford maakt deel uit van de groep.
 25. Zo'n CI+module (smartcard) is ideaal. Dat heb ik ook jaren gebruikt. In dat geval heb je een geschikte tv nodig en coax. Tegenwoordig kijk ik tv via de NLZiet app op me Apple TV. Daarnaast maak ik ook gebruik van Ziggo Go app op me Apple TV. Beide werkt prima.
 26. He Duken, bedankt voor je reactie. Zijn er al televisies waarop je Ziggo Go app kunt downloaden dan? Op de tv's die wij nu hebben is dit namelijk niet. Hoeft niet via een kastje inderdaad, zat zelf te denken aan een smartcard in de televisie.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...