Jump to content

 • reneetje1969
  reneetje1969

  SnailDriver - Vind en installeer stuurprogramma's

  Sign in to follow this  
   Gebruiksgemak: Makkelijk Taal van programma: Engels OS: Windows 7, Windows 8, Windows 10

  Welkom bij de handleiding van Snail driver. Met dit programma is het mogelijk om drivers en stuurprogramma's van Windows te vinden en te installeren of bij te werken.

  In dit artikel geven we een introductie, gebruikers handleiding en de configuratie voor het optimaal gebruik maken van Snaildriver.

  Wat komt er aan bod deze handleiding?

  • Wat is Snaildriver?
  • Plus- en minpunten van Snaildriver
  • Installatie in woord en beeld
  • Configuratie en tips van Snaildriver na de installatie voor optimaal gebruik

  Wat is Snaildriver?

  Stuurprogramma's updaten kan vaak voor de nodige problemen zorgen, gelukkig bestaat er software die u een helpt zoals SnailDriver.

  Als u al eens op zoek geweest bent naar een stuurprogramma, weet u dat er veel rotzooi op het internet te vinden is. Software die u veel beloofd om stuurprogramma's downlloaden en ze te installeren. Maar dan wordt u gevraagd te registreren, te betalen of andere rommel te installeren. Gelukkig bestaat er ook software dat wel doet wat het beloofd: SnailDriver. 

  Om goed te kunnen functioneren moet Windows communiceren met allerlei losse onderdelen die in je pc zitten of erop aangesloten zijn. Dat gebeurt door middel van stuurprogramma’s en die zijn – zoals je weet – soms niet meer actueel. Het programma ziet er overzichtelijk uit en doet zijn taak razendsnel. Binnen een minuut zie je welke onderdelen aan vervanging toe zijn en kunt je die klus vervolgens met een enkele muisklik klaren.

  Plus- en minpunten van SnailDriver

  Pluspunten

  • Het is een lichtgewicht en snel programma
  • Drivers updaten met één klik
  • Meer dan 350.000 apparaat drivers in database
  • SnailDriver is een gratis programma

  minpunten

  • Toont niet de gegevens van de release van het nieuwe stuurprogramma

  Installatie in woord en beeld

  Download het programma Snaildriver of hier

  Installeer het programma. Start het installatie programma. Druk op Next.

  Snaildriver01.png

  Kies een locatie voor de installatie en druk op Next.

  Snaildriver02.png

  Maak eventueel een snelkoppeling op uw desktop, quicklaunch en start menu en druk op Next.

  Snaildriver03.png

  Druk op Install om de applicatie te installeren

  Snaildriver04.png

  De applicatie is geïnstalleerd, druk op Finish om de applicatie te starten.

  Snaildriver05.png

  Configuratie en tips van programma-naam na de installatie voor optimaal gebruik

  Het programma is gestart en bevat een aantal opties. Voordat wij gaan scannen naar stuurprogramma's gaan we eerst de instellingen van SnailDrive veranderen. Druk op het tandwiel icoon.

  Snaildriver06.png

  Standaard staat de optie aan in de applicatie om deze automatisch te starten als Windows start. Wij vinden deze optie overbodig, tenslotte ga je de applicatie alleen gebruiken als je opzoek bent naar stuurprogramma's of stuurprogramma's wilt bijwerken. Zet de optie "Launch automatically when Windows startup"  uit en druk op Apply.

  Snaildriver08.png

  We zijn klaar om de computer te voorzien van missende of nieuwe stuurprogramma's. Druk op de grote SCAN knop. Even geduld.

  Snaildriver09.png

  SnailDriver geeft bij ons aan dat er twee verouderde stuurprogramma's zijn. Beide kunnen worden bijgewerkt, eventueel missende stuurprogramma's van hardware word ook gevonden en weergegeven. Druk op Update.

  Snaildriver10.png

  Even geduld, de stuurprogramma's worden gedownload, bijgewerkt en automatisch geïnstalleerd. 

  Snaildriver11.png

  SnailDriver is klaar met de update en geeft een overzicht weer met de acties. In ons geval zijn de stuurprogramma's succesvol bijgewerkt. Wel geeft de applicatie aan dat er een herstart nodig is van het systeem. Herstart het systeem zodat alle stuurprogramma's juist zijn bijgewerkt.

  Snaildriver12.png

  Vragen of opmerkingen kunnen in de reacties of als losse vragen in het forum van Duken.nl

  Edited by Draakie

  • Like 1
  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  Bij mij werkte de tool goed op een test computer. De drivers werden geupdate. Maar ik ben wel van mening dat je dit pas moet gebruiken als je opzoek bent naar drivers of als je drivers wilt updaten wegens problemen. Als je computer werkt is dit niet nodig. :vriend:

  • Like 2

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  1 uur geleden zei partlor:

  Zijn er al wat wat ervaringen.?Bij mij niks.

  Spoiler


  SnailDriver.PNG

   

   

   

  Heb je wel voldoende rechten bij het uitvoeren van het programma? Waarschijnlijk zal je hem als Administrator moeten uitvoeren.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Werkt heel fijn. Ik miste een bluetooth driver op mijn laptop. Die is netjes gevonden en geïnstalleerd zonder gedoe. ^_^ + kudo!

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites


  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Welke VPN provider moet ik kiezen?

 • Nieuwe handleiding

 • Latest nieuws

 • Nu op het forum

  • Five Feet Apart (2019) Stella is een optimistisch meisje, doet aan yoga en heeft haar medicatie graag ordelijk gerangschikt. Ze belt en spreekt graag af (de ene aan de ene kant van de bank, de ander aan de andere kant) met haar vriend Poe. Samen bespreken ze het leven, de liefde en de voortgang. Ze maakt videodagboeken om over haar ziekte en het leven in het ziekenhuis te vertellen – een handige manier om de ziekte ook aan de kijker uit te leggen. Een longziekte en opgroeiende tieners zijn niet een nieuw verhaal voor een film, in 2011 maakte Hans van Nuffel Adem over twee broers die lijden aan taaislijmziekte. Ook doet Five Feet Apart denken aan The Fault in Our Stars over een verliefd, maar ziek (hij geopereerd aan een tumor, zij aan de zuurstof om niet te stikken) tienerstel dat samen op reis naar Amsterdam gaat. Na een dramatische gebeurtenis in het ziekenhuis, wanneer Stella buiten staat en graag de lampjes in de stad wil gaan bekijken, zegt ze tegen Will: “This whole time I’ve been living for my treatments, instead of doing my treatments so that I can live.” Een mooie boodschap in een voorspelbare film die wordt gered door de hoofdrolspelers. bron: indebioscoop.com/recensie-five-feet-apart/ Download bestand Five Feet Apart.mkv (3.1 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Five Feet Apart downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Five Feet Apart NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • Long Shot (2019) Charlotte Field was het bloedmooie buurmeisje dat vroeger op de net wat jongere Fred Flarsky kwam passen en zijn hormonen op gênante wijze op hol deed slaan. Jaren later kruisen hun wegen elkaar opnieuw. Hij is inmiddels een linkse journalist met een gezond wantrouwen in de politiek en een waardeloze kledingsmaak.. Zij - steevast om door een ringetje te halen - heeft ’t geschopt tot minister van Buitenlandse Zaken. Inmiddels koestert zij serieuze plannen om een gooi te doen naar het Amerikaanse presidentschap. Terwijl het personage van de verrassend komische Charlize Theron weet dat het soms onvermijdelijk is om water bij te wijn te doen. Hun vrolijke chemie doet de rest. Dat zij in Long shot niet alleen van elkaar leren, maar ook voor elkaar vallen, wil je als kijker daarom maar wat graag geloven. bron: Telegraaf.nl/entertainment/196623838/recensie-long-shot Download bestand LongShot.mkv (3.1 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen Long Shot downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film Long Shot NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
  • De libi (2019) Ze stappen in de Ferrari-rode Canta van Greggs moeder en met 45 kilometer per uur scheuren ze de binnenstad in, het leven tegemoet. Waarna een aanstekelijke reeks omzwervingen begint: bij de kapper, op de Wallen, in een studentenhuis vol hippies; overal kibbelt het knetterende trio over hun wensen, dromen en ambities. Het masterplan van Bilal is het duidelijkst: hij wil rapper worden. „Want echt man: als ik mijn base drop, ga ik vliegen!” De ontdekkingsreis die regisseur Shady El-Hamus en scriptschrijver Jeroen Scholten van Aschat (de zoon van...) voor hen uitstippelen, is al vaker en meeslepender verteld. Toch genereren de film en de talentvolle cast zóveel energie, enthousiasme en optimisme, dat De libi zelfs voor de grootste droeftoeter onweerstaanbaar is. Natuurlijk, er zijn ook tegenslagen. Want gaandeweg concludeert Gregg dat een diploma, een meisje en geld nog ver weg zijn. Maar dat hun vriendschap, levenslust en strijdbaarheid hen uiteindelijk ver zal brengen, zoveel is duidelijk. bron: telegraaf.nl/entertainment/1881981002/keihard-in-een-canta Download bestand Libi.mkv (3.2 GB) (Op moment van schrijven nog niet beschikbaar.) bron Afbeeldingen De libi downloaden via Torrent / NZB / Stream Directe links naar websites voor de film De libi NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...