Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Rambo

   (0 reviews)

Description

De actiefilm volgt het laatste overgebleven lid van een geheime elite-eenheid van de Indiase strijdkrachten die naar huis terugkeert om een oorlog in zijn eigen land te ontdekken. Gedwongen in de gevaarlijke oerwouden en bevroren bergen van de Himalaya, ontketent hij chaos en vernietiging en wordt hij de niet te stoppen machine waarvoor hij is opgeleid.

Als Rambo online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Rambo om thuis te kijken. En om Rambo met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Rambo downloaden

Door Rambo te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Rambo.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Rambo producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Rambo zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Rambo torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Rambo.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Rambo streamen

Het streamen van Rambo heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Rambo gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Rambo

Rambo.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Rambo 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Hoi viney, zie https://libertas.international/ ze zijn net gestart en laten we hopen dat ze nog lang bestaan.   Gr. Gen.
  • Hoi allemaal Ik ben Viney en eerst was ik een gebruiker van spotnet maar kwam wat later tot de ontdekking dat je ook via fora nzb bestanden kon kon vinden.  Ik ben ondertussen al lid geweest van verschillende fora, maar 1 voor 1 gingen ze uit de lucht.  Net zoals de laatste waar ik lid was namelijk  private release, daarvoor zat ik nog op pirates4all.  Nu ben ik opnieuw op zoek naar een nieuwe en hopelijk blijft de volgende kandidaat wat langer in de lucht.  grtz Viney
  • Op dit topic gaat een slotje.... Waarom? Omdat ik er een beetje moe van wordt.  Het modderen valt vrijwel altijd verkeerd. Misschien ook omdat ik zelf niet kort op de bal zit en het simpelweg allemaal niet volg. Overigens zal dit ook weer verkeerd vallen.... Tijd voor een kopje koffie. Oja... En de PMs lezen van iedereen, daar heb ik ook zo een zin in. Lekker in de database frutten, wat wil je nog meer.... Heerlijk om maandagavond (sarcasme).
 • Statistics

  • Movies
   479
  • TV Shows
   120
  • Comments
   177
  • Reviews
   64

  Latest Movie
  By Duken
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 45min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...