Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


WandaVision

   (2 reviews)

Description

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

Als WandaVision online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om WandaVision om thuis te kijken. En om WandaVision met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

WandaVision downloaden

Door WandaVision te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam WandaVision.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

WandaVision producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van WandaVision zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

WandaVision torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: WandaVision.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

WandaVision streamen

Het streamen van WandaVision heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de WandaVision gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie WandaVision

WandaVision.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie WandaVision 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest

Monkie

· Edited by Monkie

  

Hoewel er nog 7 afleveringen volgen, valt het mij. tot nu toe ook niet tegen. Het begint echt als een klassieke jaren 50 sitcom.

De foute grapjes, zwart/wit beelden en een 4:3 formaat. Heerlijk om er op zo'n manier naar te kijken.

Ik ben benieuwd wat ons verder te wachten staat.

Link to review
William

  

Eerste twee afleveringen bekeken. Eerlijk gezegd erg tof, de afleveringen zijn zwartwit en dat went zo snel. De grapjes zijn zo fout dat het weer kan. Voor mij een aanrader maar heeft tot nu toe nog weinig met het Marvel universum te maken. Je kan hem ook zien zonder de characters te kennen.

Link to review
×
×
  • Create New...