Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

  • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
  • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
  • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
  • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

  • Sign Up


Description

Grease (1978)

Muziek / Romantiek | 110 minuten

Oorsprong: Verenigde Staten

Geregisseerd door: Randal Kleiser

Met onder meer: John Travolta, Olivia Newton-John en Stockard Channing

Oorspronkelijke taal: Engels

Releasedatum: 12 oktober 1978

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Over Grease

"GREASE is the word."

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika. Daar wordt zij verliefd op Danny. Maar aan alle goede dingen komt een eind,

zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de highschool terecht waar Danny ook op zit.

Als zij hier achter komt, is haar geluk maar van korte duur, want de Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort.

En daarom heeft hij een bepaald imago hoog te houden. Sandy probeert vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies.

Maar door haar truttige voorkomen blijft zij een eenling. Een verandering is nodig.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deze Film Was mijn eerste Bioscoop film ,

Samen met Mijn ouders en Broertje . ik was toen 8 jaar 

Echt een geweldige Musical een van mijn favoriet .

Met  John Travolta, en Olivia Newton-John .

Ik Heb deze film toch wel vaak gezien , een Week geleden

heb Ik deel Twee zitten kijken ook wel leuk , maar vond 

het eerste deel toch beter 😉

Als Grease online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Grease om thuis te kijken. En om Grease met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Grease downloaden

Door Grease te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Grease.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Grease producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Grease zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Grease torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Grease.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

Grease streamen

Het streamen van Grease heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Grease gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie Grease

Grease.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film Grease 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
×
×
  • Create New...