Jump to content

La casa de papel

   (0 reviews)

Description

Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje, terwijl een crimineel meesterbrein, met de naam Professor, de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Door een fout van de dieven loopt de Professor het risico om ontmaskerd te worden. Heeft hij nog een list om uit handen van de politie te blijven?

Download information

If La casa de papel appears online, you can also download or stream it. By downloading the serie, you can watch it anytime, anywhere; even without internet. There are several services that allow you to download series for a friendly price, and subtitles are included. Please note that downloading a serie takes up space on your computer, tablet or phone.

If you do not have enough space or want to watch faster, it is more convenient to stream the film via a service such as Pathe Thuis. That way you don't have to wait for the serie to download.

 • Search La casa de papel.mkv on Google. (As long as serie is in theaters, it is usually not yet possible to stream it from Netflix, Amazon, Disney +, Videoland etc or download it)

This information is for informational and educational purposes only. You won't find direct torrents, downloads, or links to series here.

Via this link the offer of La casa de papel can be found on film.nl.

Download La casa de papel Torrent / NZB / Stream

Direct links to websites for the series % MOVIENAME% 2020 NZB, torrent, stream or download file and may not be placed on Duken.nl. Discussions, reviews, consultations and tips about watching (online) are allowed.

More information in our house rules.


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Hiermee kan je veilig internetten en anoniem downloaden. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • geen flauw idee en wat is videoland ken ik ook niet netflix wel maar videoland mischien andere leden hier op het forum die ter hulp kan schieten 
  • Deze beperking heeft men niet met Any Video Converter, de beperkingen die de gratis versie heeft tegenover de betaalde versie kan u hier vinden verschil tussen de gratis versie en de betaalde versie
  • ben zeer tevreden over 4K video downloader de free versie is beperkt tot 30 downloads per dag prima voor mijn zoveel doe ik nu ook weer niet mee gisteren een concert geplukt van JOE SOEP  van de band IQ ging prima ook naar mp3.   https://www.4kdownload.com/nl/products/product-videodownloader
 • Statistics

  • Movies
   140
  • TV Shows
   70
  • Comments
   16
  • Reviews
   8

  Latest Movie
  By Duken
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 35min
 • Popular Contributors

 • Similar Content

  • By Duken
   La casa de papel Seizoen 4
   Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Zij werd aan het einde van het derde seizoen namelijk neergeschoten. De bende beleeft dus een van hun moeilijkste periodes. Zodoende verliezen de dieven de hoop en keren ze zich tegen elkaar. In de nieuwe afleveringen zien we hoe ver El Professor bereid is te gaan om zijn team te redden. En hoe ver de autoriteiten willen gaan om de dievenbende te stoppen. Daarbij worden ze geholpen door Gandia: hoofd beveiliging van de Spaanse bank. Hij besluit het plan van de dieven van binnenuit te saboteren.
   Downloaden
   Je kunt de serie La casa de papel Seizoen 4 nu al downloaden en streamen. Door de serie te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een series veel ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.
   Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via Pathe Thuis.
   La casa de papel S04E01 WEBRip.mkv (De serie is zien op één van de stream platformen zoals Netflix, Amazon, Disney+, Videoland etc ) bron  Afbeeldingen

   La casa de papel Seizoen 4 downloaden via Torrent / NZB / Stream
   Directe links naar websites voor de serie La casa de papel Seizoen 4 2020 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan.    Meer informatie in onze huisregels.
×
×
 • Create New...