Jump to content

Undercover

   (0 reviews)

User Feedback

Recommended Comments

1e seizoen was top en het 2e seizoen vond ik wat tegenvallen, maar het 3e seizoen is aangekondigd en daar kijk ik toch wel weer naar uit.

Undercover seizoen 2 staat volledig op Netflix

Netflix heeft op 27 September de releasedatum van het derde seizoen van Undercover bekendgemaakt. We zien ook de eerste beelden.

Undercover is natuurlijk dé Nederlandstalige original op Netflix. De titel kent natuurlijk al twee seizoenen en recent zagen we ook de film Ferry. Nu zijn Frank Lammers, Tom Waas en Elise Schaap terug in het derde seizoen van Undercover.

Een nieuw seizoen Undercover met Ferry

In het derde seizoen van Undercover is Ferry weer op vrije voeten. Met de komst van het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut worden de aarsrivalen undercoveragent Bob en Ferry gedwongen om hun rancune opzij te zetten en zichzelf daarmee te verzekeren van een nieuwe toekomst.

Hier gaat het over

Netflix zelf beschrijft het derde seizoen van Undercover als volgt: “Bob is wegens wangedrag ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een sterkere en sluwere bende die geleid wordt door het Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut (Murat Seven en Nazmiye Oral).

Wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord, beseft de politie dat er een mol in hun midden zit. Patrick Diericks (Jeroen Van der Ven) doet Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak laten verdwijnen als Bob opnieuw undercover gaat en als burgerinfiltrant de verrader weet te ontmaskeren in de bende van Serkan.

                                                            

Bob neemt deze levensgevaarlijke missie met tegenzin aan in een poging zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en een toekomst met zijn nieuwe gezin veilig te stellen. Maar dan stuit hij op Ferry Bouman.”

Frank Lammers krijgt in het derde seizoen van Undercover dus weer een grotere rol te krijgen en daar zijn de fans maar al te blij mee. Zij lieten eerder nog weten dat er te weinig Ferry was in seizoen 2, omdat hij in de gevangenis zat.

Op deze datum kun je de serie verwachten

Natuurlijk wil je weten wanneer je de serie op Netflix kunt verwachten. De serie is vanaf 21 november te zien op de streamingdienst. Net zoals bij de vorige delen van Undercover komt er elke zondag een nieuwe aflevering online. Je kunt niet alles ineens bingen, tenzij je wacht totdat alle acht afleveringen online staan.

Link to comment
Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Announcements

×
×
  • Create New...