Jump to content

World War Z

   (0 reviews)

User Feedback

Description

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt voor het leger en de overheid. Wanneer een zombie-apocalyps uitbreekt, wordt Gerry door de regering gevraagd om de invasie tegen te gaan. Tegelijkertijd moet hij zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de verbazingwekkend snelle, vleesetende zombies.

Als World War Z online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om World War Z om thuis te kijken. En om World War Z met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

World War Z downloaden

Door World War Z te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam World War Z.srt . Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

World War Z producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van World War Z zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare films kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

World War Z torrent

Torrent bestanden van de film kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: World War Z.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een film kunt vinden en kijken.

World War Z streamen

Het streamen van World War Z heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de World War Z gedownload is. Dan betaal per film en zit nergens aan vast.

Informatie World War Z

World War Z.mkv. (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar films vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de film World War Z 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.


Announcements

 • Laatste berichten

  Drifter

  Posted

  Rechten zijn aangepast @Monkie. We zien je review graag verschijnen.

  William

  Posted

  We zullen het weer actief maken voor jou, @Drifter zal dat wel aanpassen  

  Monkie

  Posted

  Avond allemaal. Ik zie net dat ik geen rechtern (meer) heb om een review te plaatsen. Kan iemand deze rechten weer toepassen? Dank alvast . 
 • Statistics

  • Movies
   730
  • TV Shows
   151
  • Comments
   194
  • Reviews
   68

  Latest Movie
  By Drifter
  Type: Movie
  Running Time: 1hr 55min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...