Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Flikken

   (0 reviews)

Description

We maken kennis met het politieteam van commissaris Deprez uit de Vlaamse stad Gent. De jonge inspecteur Tony Dierickx is een harde tante, ligt constant dwars en lapt soms de regels aan haar laars. De koelbloedige inspecteur Britt Michiels wordt de nieuwe partner van Tony en geleidelijk aan leren ze elkaar beter te respecteren. Brigadier Ben Vanneste vormt een duo met brigadier Selattin Ates. De twee zijn tegengestelden wat karakter betreft maar voelen elkaar in de job perfect aan. Hoofd-brigadier Raymond Jacobs is de oudste van het team. Zijn jarenlange ervaring deelt hij met enige tegenzin met zijn ambitieuze jongere en onervaren partner Wilfried Pasmans.

Als Flikken online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om Flikken om thuis te kijken. En om Flikken met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

Flikken downloaden

Door Flikken te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam Flikken.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

Flikken producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van Flikken zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

Flikken torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: Flikken.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

Flikken streamen

Het streamen van Flikken heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de Flikken gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie Flikken

Flikken.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie Flikken 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.

 Share


User Feedback

Recommended Comments

There are no comments to display.

Piraatje

Geplaatst 18 uur geleden

Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Laatste berichten

  • Er zijn minstens 64 zoek resultaten die allemaal betrekking hebben op het het bannen van leden of een niet of slecht werkende registratie over deze ongeorganiseerde NZB Community. Ik mag toch hopen dat die stapel niet nog groter gaat worden en er een einde komt aan al die zelfde nietszeggende reacties.
  • Ik lig er ook uit zonder boe of bah... 
  • Voor sommige mensen zou dat een uitkomst zijn, o.a. voor de TS naar mijn idee. Ik heb hier nog nooit van gehoord maar mogelijk zijn er nog steeds aanbieders. Persoonlijk zou ik het juist leuk vinden om alles helemaal zelf te beheren en op te zetten. Maar, hoe ik het zelf zou willen, vereist veel meer kennis dan ik momenteel heb. Met alleen HTML5 en wat kennis van Javascript zet je geen succesvolle torrent website op. Daarnaast zou ik er nooit aan beginnen, omdat ik niet lekker zou slapen. Ik zit niet te wachten op een brief van Tim Kuik zijn advocaten, waarin ik gesommeerd wordt om 20.000 euro te betalen als schikking. Ik hou het bij downloaden, uploaden heb ik in het verleden voor 10 mensenlevens gedaan. (in de goede oude tijd van FTD)
 • Statistics

  • Movies
   370
  • TV Shows
   103
  • Comments
   149
  • Reviews
   50

  Latest Movie
  By Meh Meh
  Type: Movie
  Running Time: 2hr 23min
 • Willekeurige film

 • Willekeurig topic

×
×
 • Create New...