Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed: • Skeletor

  Skeletor

  Apple Arcade krijgt update vol klassieke en nieuwe games

  Apple Arcade krijgt meer dan 30 nieuwe games in de grootste update tot nu toe. Dit brengt het aantal games op de abonnee dienst op 180. Je kunt van de titels genieten op je iPhone, iPad, Mac of Apple TV.

  Veel van de nieuwe games komen terecht in de categorieën Timeless Classics en App Store Greats. Timeless Classics zal de bibliotheek van Apple Arcade versterken met traditionele games zoals Schaken en Backgammon. De App Store Greats zal o.a. wat populaire mobiele games, zoals Threes, Mini Metro, Fruit Ninja Classic en Monument Valley bevatten.

  Het gaat overigens niet enkel om games die je mogelijk eerder hebt gespeeld. Ook Star Trek: Legends, een op teams gebaseerde RPG, en NBA 2K21 Arcade Edition zijn van de partij.

  Daarnaast kunnen we Fantasian niet vergeten. De game is in maart verschenen en is ontwikkeld door Final Fantasy-maker Hironobu Sakaguchi. Deze games kunnen allemaal gespeeld worden via Apple Arcade zonder advertenties of in-app aankopen. Het abonnement kost 4,99 euro per maand, waarvan één maand gratis op proef (als je nieuw bent).

  Welke games worden toegvoegd aan Apple Arcade? 
  Met 30 nieuwe games om uit te kiezen, kan het lastig zijn om te beslissen waar je mee moet beginnen. Er zijn echter een aantal handige titels die je écht een kans moet geven.
   
  Voor liefhebbers van traditionele games is Really Bad Chess een fantastische kijk op een klassieker. Je krijgt hierbij namelijk willekeurge schaakstukken. Als je op zoek bent naar wat moderners, biedt de surrealistische puzzle game Monument Valley een hoop genot. Cut the Rope krijgt bovendien een 3D-remaster en The Oregon Trail laat je terugkeren naar je jeugd.
   
   oregontrail-1024x750.thumb.png.3f5254b1bd46dd807e4324bb7efbe8ef.png

  Tot slot geeft Fantasian een Final Fantasy-achtige turn-based RPG-ervaring in een prachtige wereld waarbij meer dan 150 handgemaakte 3d-miniatuurmodellen of diorama's zijn gebruikt om de virtuele wereld vorm te geven. Het gaat om diorama's die gemaakt zijn door kunstenaars uit de Japanse Tokusatsu-industrie, een industrietak die zich bezighoudt met de ontwikkeling van special effects. Een aantal van deze kunstenaars heeft bijvoorbeeld bijgedragen aan de films Godzilla, Attack on Titan en Ultraman.

                                                                                        


  User Feedback

  Recommended Comments

  Toch eens kijken. Heb nog een gratis proefperiode van 3 maanden. Toch zonde om daar niets mee te doen. :) 

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  3 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...