Jump to content

 • Skeletor
  Skeletor

  Beste nieuwe games 2021: verwachte titels voor PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC

  Wil je weten welke geweldige games er in 2021 naar de PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC komen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we hebben alle meest verwachte titels van verschillende platforms op deze pagina verzameld, inclusief aankomende games voor de next-gen consoles.

  Of je nu een Nintendo Switch bezit, net je PC hebt geüpgraded of van plan bent om een PS5 of Xbox Series X te halen wanneer ze weer op voorraad zijn, er is genoeg te spelen in 2021. Van ongelooflijke console exclusives tot blockbusters: dit zijn de meest veelbelovende games van 2021.

  Resident Evil Village

  357189590_Knipsel2.JPG.560943837b7bf019880872396f7e7b39.JPG

  Verschijnt op: PS5, Xbox Series X/S, PC

  Resident Evil Village is het directe vervolg op Resident Evil 7. Het verhaal gaat verder met de hoofdrolspeler van dat spel, Ethan, wiens aangename nieuwe leven wordt onderbroken door de terugkeer van Chris Redfield. Ethan bevindt zich al snel in een ooit vredig, besneeuwd dorp dat nu wordt geteisterd door bovennatuurlijke gruwelen. Net als Resident Evil 7 kun je meer hoogwaardige first-person scares verwachten, dit maal met heksen, weerwolven en ander gruwels in Capcoms langlopende survival-horrorserie.

  Horizon Forbidden West

   47946748_Knipsel3.JPG.2b1fdd344aeddd601405633c23af7e0f.JPG

  Verschijnt op: PS5, PS4

  Het vervolg op een van de bestverkochte exclusives van de PS4 speelt zich af op een nieuwe locatie. Vreemd genoeg komt de game zowel naar de PS5 als naar de oudere console van Sony. In dit deel bevindt Aloy zich in wat ooit Amerika was. Tijd om bossen, verloren steden en bergen te verkennen in een door storm geteisterd land. Opnieuw vinden er gebeurtenissen op uitstervingsniveau plaats in de door machines besmette wereld. Aloy zal er alles aan doen dit proberen te stoppen, om de wereld te redden van de ondergang.

  Verwacht meer prachtige verkenning van de open wereld en spannende gevechten van Guerrilla Games. Je ontmoet ook oude personages en nieuwe facties die in oorlog zijn. Nieuwe soorten vijanden zullen door het land sluipen en je zult Aloy's arsenaal upgraden om het kwaad te stoppen. Zelfs nu de game ook naar PS4 komt, verwachten we dat dit een mooie showcase wordt voor de kracht van de PS5.

  Voor een volledig overzicht zie het artikel op Techradar  User Feedback

  Recommended Comments

  Goed artikel. :) Zelf ben ik erg benieuwd naar Far Cry 6, Deathloop en Hitman 3.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  55 minuten geleden zei Duken:

  Ik zit nu nog in Cyberpunk.... Kwam daar laatst weer een mooie bug tegen:

  Daar heeft Techradar ook een artikel aan gewijd vanwege de zwaar tegenvallende cijfers;

  Knipsel.JPG.94753a1b3d4eeea3c6f34fe9d123d719.JPG

  Cyberpunk 2077 verliest meer dan 75 procent van spelers op Steam

  Cyberpunk 2077 is een controversieel onderwerp van gesprek geworden sinds de release op 10 december 2020. Na het bereiken van een recordaantal van 1 miljoen gelijktijdige spelers op Steam, worstelt de futuristische RPG van CD Projekt Red nu om de nog overgebleven 225.000 gebruikers te behouden. En dat vier weken nadat de game is uitgebracht.

  Het is gemakkelijk te begrijpen waarom we die dramatische daling van het aantal spelers zien als je kijkt naar de problemen die spelers ervaarden op zowel PC als consoles, zoals bugs en hardware beperkingen waardoor het spel voor sommigen onbespeelbaar werd en dus voor velen onbevredigend was. 

  Bron: https://global.techradar.com/nl-nl/news/cyberpunk-2077-verliest-meer-dan-75-procent-van-spelers-op-steam

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  2 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...