Spring naar bijdragen

  • Beste nieuwe games 2021: verwachte titels voor PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC

     Delen


    Wil je weten welke geweldige games er in 2021 naar de PS5, Xbox Series X, Nintendo Switch en PC komen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want we hebben alle meest verwachte titels van verschillende platforms op deze pagina verzameld, inclusief aankomende games voor de next-gen consoles.

    Of je nu een Nintendo Switch bezit, net je PC hebt geüpgraded of van plan bent om een PS5 of Xbox Series X te halen wanneer ze weer op voorraad zijn, er is genoeg te spelen in 2021. Van ongelooflijke console exclusives tot blockbusters: dit zijn de meest veelbelovende games van 2021.

    Resident Evil Village

    357189590_Knipsel2.JPG.560943837b7bf019880872396f7e7b39.JPG

    Verschijnt op: PS5, Xbox Series X/S, PC

    Resident Evil Village is het directe vervolg op Resident Evil 7. Het verhaal gaat verder met de hoofdrolspeler van dat spel, Ethan, wiens aangename nieuwe leven wordt onderbroken door de terugkeer van Chris Redfield. Ethan bevindt zich al snel in een ooit vredig, besneeuwd dorp dat nu wordt geteisterd door bovennatuurlijke gruwelen. Net als Resident Evil 7 kun je meer hoogwaardige first-person scares verwachten, dit maal met heksen, weerwolven en ander gruwels in Capcoms langlopende survival-horrorserie.

    Horizon Forbidden West

     47946748_Knipsel3.JPG.2b1fdd344aeddd601405633c23af7e0f.JPG

    Verschijnt op: PS5, PS4

    Het vervolg op een van de bestverkochte exclusives van de PS4 speelt zich af op een nieuwe locatie. Vreemd genoeg komt de game zowel naar de PS5 als naar de oudere console van Sony. In dit deel bevindt Aloy zich in wat ooit Amerika was. Tijd om bossen, verloren steden en bergen te verkennen in een door storm geteisterd land. Opnieuw vinden er gebeurtenissen op uitstervingsniveau plaats in de door machines besmette wereld. Aloy zal er alles aan doen dit proberen te stoppen, om de wereld te redden van de ondergang.

    Verwacht meer prachtige verkenning van de open wereld en spannende gevechten van Guerrilla Games. Je ontmoet ook oude personages en nieuwe facties die in oorlog zijn. Nieuwe soorten vijanden zullen door het land sluipen en je zult Aloy's arsenaal upgraden om het kwaad te stoppen. Zelfs nu de game ook naar PS4 komt, verwachten we dat dit een mooie showcase wordt voor de kracht van de PS5.

    Voor een volledig overzicht zie het artikel op Techradar



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    55 minuten geleden zei Duken:

    Ik zit nu nog in Cyberpunk.... Kwam daar laatst weer een mooie bug tegen:

    Daar heeft Techradar ook een artikel aan gewijd vanwege de zwaar tegenvallende cijfers;

    Knipsel.JPG.94753a1b3d4eeea3c6f34fe9d123d719.JPG

    Cyberpunk 2077 verliest meer dan 75 procent van spelers op Steam

    Cyberpunk 2077 is een controversieel onderwerp van gesprek geworden sinds de release op 10 december 2020. Na het bereiken van een recordaantal van 1 miljoen gelijktijdige spelers op Steam, worstelt de futuristische RPG van CD Projekt Red nu om de nog overgebleven 225.000 gebruikers te behouden. En dat vier weken nadat de game is uitgebracht.

    Het is gemakkelijk te begrijpen waarom we die dramatische daling van het aantal spelers zien als je kijkt naar de problemen die spelers ervaarden op zowel PC als consoles, zoals bugs en hardware beperkingen waardoor het spel voor sommigen onbespeelbaar werd en dus voor velen onbevredigend was. 

    Bron: https://global.techradar.com/nl-nl/news/cyberpunk-2077-verliest-meer-dan-75-procent-van-spelers-op-steam

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  4 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...