Jump to content

 • Microsoft uitrol april-update voor Xbox-consoles en pc

   Share


  Microsoft heeft onlangs de april-update voor Xbox-consoles en pc uitgebracht, die verschillende nieuwe functies en instellingen introduceert met als doel de gebruikerservaring verder te verbeteren. Deze wereldwijde uitrol brengt een aantal interessante updates met zich mee die het spelen op Xbox en de interactie met de community aangenamer moeten maken.

  Een van de opvallende toevoegingen is de ondersteuning voor 'soundboard-audio' voor gebruikers van Discord Voice op Xbox. Dit betekent dat gebruikers nu de unieke geluidseffecten en audio-clips kunnen horen die door anderen worden afgespeeld in een Discord-kanaal of tijdens een gesprek. Voor diegenen die deze extra geluiden als storend ervaren, is er een handige mute-knop geïntroduceerd, zodat ze de keuze hebben om deze audio uit te schakelen.

  Verder is er een nieuwe functionaliteit die integreert met OneDrive, bedoeld om gebruikers een waarschuwing te geven wanneer hun opslagruimte bijna vol is vanwege gamecaptures. Dit is een nuttige toevoeging voor gamers die actief momenten vastleggen tijdens het spelen en zorgt ervoor dat ze hun opslag beter kunnen beheren zonder dat ze plotseling zonder ruimte komen te zitten.

  Een andere belangrijke update maakt het mogelijk voor gebruikers om meer controle te hebben over wie games en apps kan installeren en de-installeren op de console. Dit is een belangrijke stap naar het bieden van meer beveiliging en personalisatie voor de Xbox, waardoor ouders bijvoorbeeld bepaalde beperkingen kunnen instellen voor hun kinderen.

  Bovendien brengt de update naar pc-gebruikers van de Xbox-app een nieuwe feature met zich mee, namelijk de mogelijkheid om gamehubs te bekijken. Dit biedt gebruikers de kans om gemakkelijk door hun gamebibliotheek te navigeren en een schat aan informatie te vinden over elke game, inclusief content, add-ons en hun voortgang binnen elk spel. Ook kunnen gemaakte gamecaptures direct binnen deze hubs worden bekeken, wat een centrale plek biedt voor alles wat met hun favoriete games te maken heeft.

  Hero_01_PC-Game-Hubs-18c8aa86f09e7a1a5921.jpg

  Samenvattend biedt de april-update van Microsoft voor Xbox en pc een reeks welkome verbeteringen die gaming en community-interactie op deze platforms verder verrijken. Met deze nieuwe functies en instellingen zet Microsoft weer een stap vooruit in het voortdurend verbeteren van de gebruikerservaring voor Xbox-gamers wereldwijd.

  Meer update informatie is te vinden op de Engelstalige website van Microsoft.

     Drifter
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
  Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Announcements

×
×
 • Create New...