Spring naar bijdragen

  • Officiële 'Spider-Man: No Way Home' Blu-Ray gelekt

     Delen


    Een hoogwaardige Blu-ray-kopie van 'Spider-Man: No Way Home' is online gelekt, weken voor de officiële fysieke release. De piratenkopie is afkomstig van EVO, dezelfde groep die eerder veel andere prominente titels lekte. Hoewel de Blu-ray-bron onbekend is, begon een niet-geautoriseerde eBay-verkoper eerder deze week toevallig de schijf te koop aan te bieden.

    Toen 'Spider-Man: No Way Home' eind vorig jaar in de bioscoop zou verschijnen, begonnen spoilers en gelekte beelden online te circuleren.

    De spoilers gaven niet veel weg en waren ook niet van noemenswaardige kwaliteit. Desalniettemin deed Columbia Pictures zijn best om ze allemaal te begraven.

    De filmstudio stuurde talloze verwijderingsberichten die per ongeluk zelfs gericht waren op nieuwsartikelen waarin het lek werd genoemd. Bovendien dwong de constante stroom van 'lekken' en auteursrechtklachten Reddit om de subreddit 'nowayhomeleaks' te verbieden .

    1Rr5SrvHxMXHu5RjKpaMba8VTzi.jpgNadat de film officieel in première ging in de bioscoop, begonnen 'cam'-kopieën van lage kwaliteit op piratensites te verschijnen. Er was veel vraag naar, maar de enorme downloadgolf voor piratenkopieën komt meestal na de officiële digitale release of wanneer de Blu-ray uitkomt.

    Voor 'No Way Home' staan deze officiële releases gepland voor respectievelijk 22 maart en 12 april. Piraten springen echter opnieuw over de streep.

    Een paar uur geleden begon een Blu-ray-rip van de film online te circuleren. De release in kwestie komt van de P2P-groep die bekend staat als EVO , die de afgelopen maanden veel prominente titels heeft gelekt, waaronder " Dune " en een screener van " The Power of the Dog ", om er maar twee te noemen. Spider-Man No Way Home.2022.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.X264-EVO

    EVO vermeldt niet hoe het aan dit Blu-ray-exemplaar is gekomen, maar de groep benadrukt dat het de echte deal is. “Ja, het is echt. Exclusief. Veel plezier”, schrijft EVO in de release notes.

    Op dit moment kunnen we alleen maar speculeren over de bron van dit lek, maar het lijkt erop dat iemand een vroege kopie in handen heeft gekregen. Of zelfs een heleboel exemplaren, als deze aanbieding die we op eBay hebben gevonden legitiem is.

    Deze eBay-verkoper, die 100% positieve feedback heeft, is vermoedelijk eerder deze week begonnen met het verzenden van de 'Spider-Man: No Way Home' Blu-ray-schijven. Tot nu toe zijn er volgens de webwinkel 53 exemplaren verkocht.

    “Voordat je het vraagt, ja, dit is het echte werk. Dezelfde die je kunt kopen op 4/12. Ik heb ze toevallig eerder ontvangen. Bedankt voor het kijken", schrijft de eBay-verkoper.

    We weten niet of deze release verband houdt met het lek en we hebben de legitimiteit van de schijf niet onafhankelijk geverifieerd, maar de timing past zeker.

    Wat de bron ook is, het lek zal een enorme klap zijn voor Columbia Pictures en Marvel Studios, die dit weekend mogelijk overuren moeten maken om de gevolgen te beperken. Wat ze ook doen, het is nu onmogelijk om deze lekken volledig te stoppen.



    Duken
    • Bedankt 1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...