Jump to content


 • Guest

  Guest

  Plex lanceert een live stream tv-dienst met meer dan 80 gratis kanalen

  Plex is en was altijd een portal naar de entertainmentwereld. Met de mediaserver krijg je toegang tot films, muziek, series en docu’s. Maar nu gaat het bedrijf nog een stapje verder met het aanbieden van entertainmentopties. Je kunt via de app nu namelijk ook live tv bekijken.

  Plex introduceert Live TV-optie

  Live TV op Plex is een kosteloze streamingoptie voor allerlei soorten content. Denk dan aan muziek en films, maar ook nieuws, komedie en kindershows. Niet alleen is Live TV gratis te gebruiken, je hebt hier ook geen extra hardware of andere dingen voor nodig. De feature is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor alle gebruikers, maar het aanbod in kanalen verschilt per land. Je hebt hier overigens ook geen betaald abonnement voor nodig, iets dat het bedrijf wel aanbiedt. In de Verenigde Staten krijgen gebruikers toegang tot tachtig kanalen.

  In andere landen w.o. Nederland & België is het de verwachting dat die toegang krijgen tot tachtig procent van het Amerikaanse aanbod. Omdat de dienst volledig gratis te bekijken is, moet je wel rekening houden met reclame. Of dat het je waard is, is natuurlijk aan jezelf. Er zijn in elk geval tientallen kanalen die films en muziek aanbieden en mogelijk zit er iets tussen waar je helemaal nog niet bekend mee bekend. Verder is er een aantal nieuwskanalen, is er een LGBTQ+-kanaal en zijn er themakanalen voor films, voor mensen die onder meer van horror, sci-fi en klassiekers houden.

  De zender line-up omvat Reuters, Yahoo Finance, Toon Goggles, Kidoodle TV, KidsFlix, fubo Sports Network, Cooking Panda, DrinkTV, IGN TV, AFV Family, Tastemade, Revry, FailArmy, Dove Channel, Docurama, The Pet Collective, WeatherSpy, Made in Hollywood en anderen. Er zijn ook kanalen gewijd aan individuele programma's, zoals The Bob Ross Channel of Deal or No Deal, bijvoorbeeld. Anderen zijn meer thematisch van aard, zoals Surf TV, de Law & Crime Trial Network, Game Show Central, Retro Crush, Gravitas Movies en meer. Bovendien zal er een scala aan genre gebaseerde muziekvideokanalen beschikbaar worden.

   De streaming van de nieuwe live tv-kanalen worden nu uitgerold in de VS en andere internationale markten, waar Plex wordt ondersteund.  User Feedback

  Recommended Comments

  Leuk nieuwtje. Ik zoek nu nog een tijd machine om alle content te kunnen bekijken. Die 24 uur in een dag zijn te weinig ;)

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Ziet er interessant uit, inderdaad.  Hoewel het een gratis dienst is, zou ik het netjes vinden dat je geen reclame te zien krijgt als je al een Plex Pass-abonnement hebt.

  Stiekem vind ik een dienst zoals dit ook wel interessant voor Infuse.

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites

  Versie 1.22.1.4228 van Media Server is verschenen. Deze versie was eerder al voor houders van de betaalde PlexPass beschikbaar, maar kan inmiddels door iedereen worden gedownload. Plex Media Server is een mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten.

                               Plex Media Server

    Versienummer 1.22.1.4228
  Releasestatus Final
  Besturingssystemen Windows 7, Android, Linux, macOS, Windows 8, Windows 10
  Website Plex
  Download https://www.plex.tv/media-server-downloads/
  Licentietype GPL
  • Thanks 1

  Share this comment


  Link to comment
  Share on other sites
  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem. Een vereiste tegenwoordig.... Gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Who was online  7 Users were Online in the last 2 hours

×
×
 • Create New...