Spring naar bijdragen

  • Plex lanceert een live stream tv-dienst met meer dan 80 gratis kanalen

     Delen


    Plex is en was altijd een portal naar de entertainmentwereld. Met de mediaserver krijg je toegang tot films, muziek, series en docu’s. Maar nu gaat het bedrijf nog een stapje verder met het aanbieden van entertainmentopties. Je kunt via de app nu namelijk ook live tv bekijken.

    Plex introduceert Live TV-optie

    Live TV op Plex is een kosteloze streamingoptie voor allerlei soorten content. Denk dan aan muziek en films, maar ook nieuws, komedie en kindershows. Niet alleen is Live TV gratis te gebruiken, je hebt hier ook geen extra hardware of andere dingen voor nodig. De feature is vanaf nu wereldwijd verkrijgbaar voor alle gebruikers, maar het aanbod in kanalen verschilt per land. Je hebt hier overigens ook geen betaald abonnement voor nodig, iets dat het bedrijf wel aanbiedt. In de Verenigde Staten krijgen gebruikers toegang tot tachtig kanalen.

    In andere landen w.o. Nederland & België is het de verwachting dat die toegang krijgen tot tachtig procent van het Amerikaanse aanbod. Omdat de dienst volledig gratis te bekijken is, moet je wel rekening houden met reclame. Of dat het je waard is, is natuurlijk aan jezelf. Er zijn in elk geval tientallen kanalen die films en muziek aanbieden en mogelijk zit er iets tussen waar je helemaal nog niet bekend mee bekend. Verder is er een aantal nieuwskanalen, is er een LGBTQ+-kanaal en zijn er themakanalen voor films, voor mensen die onder meer van horror, sci-fi en klassiekers houden.

    De zender line-up omvat Reuters, Yahoo Finance, Toon Goggles, Kidoodle TV, KidsFlix, fubo Sports Network, Cooking Panda, DrinkTV, IGN TV, AFV Family, Tastemade, Revry, FailArmy, Dove Channel, Docurama, The Pet Collective, WeatherSpy, Made in Hollywood en anderen. Er zijn ook kanalen gewijd aan individuele programma's, zoals The Bob Ross Channel of Deal or No Deal, bijvoorbeeld. Anderen zijn meer thematisch van aard, zoals Surf TV, de Law & Crime Trial Network, Game Show Central, Retro Crush, Gravitas Movies en meer. Bovendien zal er een scala aan genre gebaseerde muziekvideokanalen beschikbaar worden.

     De streaming van de nieuwe live tv-kanalen worden nu uitgerold in de VS en andere internationale markten, waar Plex wordt ondersteund.



    Gast
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Ziet er interessant uit, inderdaad.  Hoewel het een gratis dienst is, zou ik het netjes vinden dat je geen reclame te zien krijgt als je al een Plex Pass-abonnement hebt.

    Stiekem vind ik een dienst zoals dit ook wel interessant voor Infuse.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites

    Versie 1.22.1.4228 van Media Server is verschenen. Deze versie was eerder al voor houders van de betaalde PlexPass beschikbaar, maar kan inmiddels door iedereen worden gedownload. Plex Media Server is een mediaserver voor Windows, Linux, FreeBSD, macOS en diverse nas-apparaten.

                                 Plex Media Server

      Versienummer 1.22.1.4228
    Releasestatus Final
    Besturingssystemen Windows 7, Android, Linux, macOS, Windows 8, Windows 10
    Website Plex
    Download https://www.plex.tv/media-server-downloads/
    Licentietype GPL
    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  6 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...