Jump to content

 • Trizomu
  Trizomu

  Universal maakt nieuwe 'Doom'-film

  Het lijkt er op dat Hollywood een nieuwe poging gaat wagen om game-franchise Doom om te toveren tot een film. De relatief onbekende actrice/zangers Nina Bergman liet namelijk via een tweet weten dat ze getekend heeft voor een rol in de film van Universal Pictures:
   

  "Wow, ik heb een rol gescoord in de nieuwe Doom-film van Universal Pictures! Ik heb net mijn handtekening gezet. Ik mag opnieuw naar Bulgarije afreizen om met geweldige mensen te werken. Met mijn nieuwe plaat en een rol in deze film die gemaakt wordt door een supercoole regisseur voel ik me de gelukkigste vrouw in de wereld. "

  Wie de 'supercoole' regisseur is, is nog onbekend. Een vertegenwoordiger van NBC/Universal heeft verder laten weten dat de nieuwe Doom-film wordt geproduceerd door Universal 1440 Entertainment, die live-action en geanimeerde films maken voor wereldwijde distributie. Het kan dus zijn dat de film direct naar dvd en Blu-ray wordt verbannen of dat de film opgepikt wordt door een streamingsdienst als Netflix.

  De laatste (en enige) poging om Doom te verfilmen was in 2005. In die film waren de hoofdrollen weggelegd voor Dwayne Johnson, Karl Urban en Rosamund Pike. Deze film was slechts losjes gebaseerd op de gamereeks. De film kon rekenen op een score van 19% op Rotten Tomatoes en bracht wereldwijd 56 miljoen dollar in het laatje, tegenover een budget van 60 miljoen dollar.  User Feedback

  Recommended Comments

  Piraatje

  Geplaatst 18 uur geleden

  Vergeten jullie de VPN verbinding niet? Hiermee kan je veilig internetten en anoniem downloaden. Een vereiste tegenwoordig, gelukkig hebben we een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

  De handleiding van de VPN verbinding staat hier.

  Join the conversation

  You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

  Guest
  Add a comment...

  ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

    Only 75 emoji are allowed.

  ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

  ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...