Spring naar bijdragen

 • Draakie
  Draakie

  uTorrent lanceert gratis Netflix, Torrents leven weer?!

  Tijdens de gouden eeuw van downloaden kon je het zo gek niet bedenken, of het was door middel van een torrent te verkrijgen. Niemand betaalde meer voor muziek, games en films. Nu steeds meer bedrijven door de wonderen (of kwalen) van het internet hun verdienmodel aanpassen, zijn abonnementen en streaming-diensten ontzettend populair geworden. uTorrent’s antwoord op diensten als Netflix kan al die vooruitgang weer teniet doen.

  uTorrent, het bedrijf achter de bekende torrent-client, lanceert deze week uTorrent Web, een tool in je Windows browser waarmee het mogelijk wordt om films en series direct af te spelen terwijl deze gedownload worden. Niemand vind het immers tof om te wachten tot het balkje op 100% komt te staan voordat je aan je favoriete show kunt beginnen. Nu nog de smart download-functie en ik ben om.

  uTorrent Web is het antwoord op vele streamingdiensten die voor een relatief klein bedrag zo’n beetje alle denkbare content naar je streamen. Het voordeel van het gratis kapen van content was er wel een beetje vanaf. Misschien dat deze nieuwe tool roet in het eten gooit voor de rijke Hollywood studio’s die ‘te weinig geld’ verdienen aan hun producten.

  Een geweldig team

  Samen met zooqle.com kan je snel zoeken naar de laatste content en deze worden bij het openen van de Magnet links wordt uTorrent web geopend en speelt de film af. 

  utweb-screenshot-tall.png

  • Leuk 1


  Terugkoppeling


  Zit naar mijn idee wel een kans in dat er veel gebruik van gemaakt gaat worden door mensen die toch al in het torrent wereldje zitten, maar wat gebeurt er als er te weinig seeders zijn?

  Gaat de boel dan haperen terwijl je er naar zit te kijken en hoe vaak wordt er onderbroken door reclame? 🤔

  Verder zal er uiteraard een zeer nauwkeurige beveiliging ingebouwd moeten worden die gaat voorkomen dat er iets verkeerds meegestuurd gaat worden door 1 van de peers.

  Wel interessant om te volgen. 🧐

  • Leuk 1

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites
  6 uur geleden zei Drifter:

  hoe vaak wordt er onderbroken door reclame?

  Nou daar schrok ik ook van. Even de tool getest en werkt prima. Maar bij het resumen krijg je reclame vanuit Utorrent.... Bah. Op de achtergrond wordt de film ook gedownload. 

  Maar weinig seeders betekent langer wachten totdat de film afspeelt. ;)

  • Haha 1

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Na alles wat uTorrent heeft geflikt, hoeft het van mij nooit meer. Cryptominers stiekem mee installeren, malware, reclames. Er zijn genoeg andere goede torrentclients.

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Dat klopt, ze hebben bij mij ook de credits verspeelt. Maar daar aan tegen is dit weer een slim stuk software wat is geschreven. Helaas is hij ook weer voorzien van reclame, maar als qbittorrent dit nou kan beter maken zonder die extra meuk ;) 

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites

  Ik heb al jaren helemaal niets meer gedaan met torrents en heb ook verder geen idee wat de laatste goede ontwikkelingen zijn geweest wat betreft de verschillende clients, maar als ex staflid van Moderator tot Beheerder op diverse torrentsites en ook nog kortstondig eigenaar, weet ik wel dat uTorrent 1.6 de enige meest betrouwbare versie is in de uTorrent serie.

  Wat ik verder gelezen heb over het opdringerige gedrag van Lavasofts Ad-Aware ook al heb je aangegeven dit niet geïnstalleerd te willen hebben, maakt je ook niet vrolijker. 😟

  Deel deze opmerking


  Link naar opmerking
  Deel via andere websites


  Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

  Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

  Account aanmaken

  Het is makkelijk, na het aanmelden is er geen reclame meer zichtbaar.

  Registreer een nieuw account

  Aanmelden

  Ben je al lid? Meld je hier aan.

  Nu aanmelden

 • Vergelijkbare bijdragen

  • Door predator
   hallo
   hoe krijg ik het rood rondje weg bij utorrent 1.6?
   neem aan dat ik geen verbinding heb.
   wat moet ik doen?
   gr bavaria
  • Door snottebel
   hoe kan je magnetic links downloaden met utorrent 1.6? Of heb je hiervoor een ander progje nodig (welke dan?) en hoe werkt dit?
  • Gast Sashas
   Door Gast Sashas
   Wie kan mij opweg helpen naar de goede download van Utorrent voor Windows 10. Ik weet dat de nieuwe versies een soort reclame heeft ingebouwd en ik zoek een oude stabiele versie voor Windows 10. Het liefst een versie welke je niet hoeft te installeren (portable?)
   Is er nog een oude werkende versie die iemand heeft liggen voor Windows 10? 
×