Spring naar bijdragen

  • ViaPlay kondigd veranderingen aan in Sport-livestream vanaf 26 februari

     Delen


    ViaPlay heeft aangekondigd dat het vanaf 26 februari veranderingen zal doorvoeren in zijn gebruikersvoorwaarden met betrekking tot het livestreamen van sportevenementen. Een van de belangrijkste wijzigingen is dat het niet langer mogelijk zal zijn om dezelfde live-sportuitzending te streamen vanaf verschillende IP-adressen. Het is echter nog steeds toegestaan om dezelfde live-uitzending te streamen op twee apparaten die verbonden zijn met hetzelfde IP-adres.

    In een e-mail aan klanten heeft ViaPlay uitgelegd waarom deze veranderingen worden doorgevoerd, namelijk om "een eerlijke en veilige ervaring voor alle gebruikers" na te streven.

    Volgens de bijgewerkte voorwaarden kunnen gebruikers tegelijkertijd dezelfde live sportevenementen bekijken op twee apparaten, zolang deze apparaten verbonden zijn met hetzelfde IP-adres. Als de apparaten zich bevinden op verschillende IP-adressen, mag alleen het apparaat dat de streaming van een specifiek sportevenement heeft gestart doorgaan met streamen. Tegelijkertijd streamen op verschillende IP-adressen is wel toegestaan als de apparaten verschillende sportevenementen streamen. Het is belangrijk op te merken dat deze wijzigingen alleen van toepassing zijn op live-sportuitzendingen en niet op films en series.

    Deze verandering kan mogelijk worden ingevoerd om het delen van accounts tegen te gaan. Verschillende streamingdiensten hebben de afgelopen jaren maatregelen genomen om het delen van accounts te beperken. Zo brengt Netflix bijvoorbeeld een toeslag van 4 euro in rekening voor het delen van een account buiten het eigen huishouden. In november heeft Disney+ ook beperkingen ingevoerd voor Canadese gebruikers om het delen van accounts te verminderen. Het is aannemelijk dat ViaPlay soortgelijke redenen heeft om deze veranderingen door te voeren.



    Drifter
    • Bedankt 1
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Nou dat zullen velen niet zo leuk gaan vinden... 

    Tijd voor de f1 fans om over te stappen naar f1tv pro.. 

    Is ook nog eens goedkoper dan viaplay.. 

    Het commentaar was al knudde en de de prijs ook... Nu doen ze zich helemaal de das om... 

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  5 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...