Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Duken

Administrators
 • Posts

  26,164
 • Joined

 • Days Won

  263

Posts posted by Duken

 1. Op 14-8-2022 om 02:30 zei Simon_62:

  Over 5 jaar ken je internet niet meer terug. Anoniem surfen is dan onmogelijk waarschijnlijk,. Je kan alleen het internet op via je digital ID. Alles wat je doet wordt gevolgd en opgeslagen. Alles wat je zegt of schrijft wordt door AI gemodereerd. Zeg je iets wat het regime niet bevalt automatische melding en staat de politie voor je deur. VPN toegang verboden/afgeschermd door je provider. Dark web zal niet meer bestaan. Zoiets zie ik voor me. De trend is duidelijk.

  Brrrr laten we het niet hopen. Maar aan de kant van internet vrijheid gaat het niet goed 😞Ik ben benieuwd waar we over 5 jaar staan, maar VPN providers zullen dan vast ook verboden zijn in de huidige staat zonder logging. 

  • Agree 1
 2. Leden,

  Net als de NZB communties (https://www.duken.nl/forums/links/category/17-offline-nzb-websites/) is er nu ook voor de torrent sites een losse link directory gemaakt waar alle offline sites staan vermeld. Bedankt @Vampire Inspector . Er waren er nogal wat offline en dan houd je een overzicht van de sites welke nog wel online zijn en welke (helaas) niet meer.

  Offline torrent sites: https://www.duken.nl/forums/links/category/18-offline-torrent-websites/

  Alle torrent sites per categorie: https://www.duken.nl/forums/links/category/1-torrent-sites/

  Cleaning Up GIF by Boomerang Official

  • Thanks 2
 3. 3 minuten geleden zei ExtremeMusic76:

  Via mijn oude Account inloggen lukt nog steeds niet, en moet nu 14 minuten wachten.  Dus probeer het morgen nog wel ff.  En anders houd ik het via Google nog wel ff in de gaten nu jullie van Duken daar ook mee bezig gaan.

  Nog bedankt voor de snelle reactie (PM).

  Ik test het zojuist onder je oude account en kan direct inloggen. Kan je eens een andere browser proberen? Dank je wel

   

 4. Nobody is perfect. Ik doe mij best, nog steeds na 20 jaar Duken.nl....

  Voor de mods hier heb ik niet meer dan lof, bedankt dat jullie er zijn. Maar je kan het nooit goed doen voor iedereen en dat is logisch. 

  Er zitten hier geen stafleden welke belang hebben bij andere communities. Dat komt elke keer naar voren als er wordt gemodderd. Nu halen we een bericht weg bij site A. Dan zijn we tegen site A en een week later site B etc.  

  Nogmaals we doen ons best en het gaat nooit perfect met zoveel leden, stemmen, smaken en verstopte internet profielen. Past dat je niet, je mag en kan altijd naar een andere community. Dank je. :goed: 

  • Like 1
 5. Toevoeging van text: https://www.duken.nl/forums/links/category/9-nederlandse-nzb-communities/

   

  Let op! Er zijn communities waar je je alleen met een uitnodiging kan aanmelden. Vrij registeren is op deze websites niet mogelijk. Je zult via andere leden van de desbetreffende community een uitnodiging moeten aanvragen. Je kunt dit zien via de tekst aan de rechterkant bij de link: Alleen op uitnodiging? Ja / Nee of bij de inhoud van de link. Bij deze communities kan je alleen reageren na goedkeuring van een moderator. 

  • Agree 1
 6. 1 uur geleden zei Skeletor:

  Ik kon de eerdere actie van het verwijderen van de link en alle berichten daaronder meer op prijs stellen dan dit gedraai als een drol in een pispot.

  De gedachte om alleen een link te plaatsen naar een Community die voor alle leden vrij toegankelijk is, is logischer dan een link naar een Community die hun registratie beperkt willen houden en teveel aandacht duidelijk niet op prijs stellen. B)

   

  Dan kunnen we vrijwel alle links verwijderen omdat de bestaande community's werken op invités. Lijkt mij fijn dat bezoekers en leden wel weten wat er nog bestaat, los van de invités. Dat kan je ook meegeven bij de links.

   

  Ik wil de link beschikbaar houden zodat men weet wat ze bestaan en zelf kunnen kijken of ze toegang kunnen krijgen. 

   

  De invités vlogen nu de verkeerde kant op en overstroomde het topic. Daarom is het topic nu ook gemoddereerd. 

   

  Het gedraai als een pispot is mijn fout. Maar van draaien kan je leren, tenslotte zijn we niet allemaal perfect. 😉

   

  • Haha 1
  • Agree 1
 7. Zo... ik ben er weer. Na twee weken vakantie en met een schuinoog kijkend naar Duken.nl is er toch flink wat gebeurd na het offline gaan van een NZB community. Soms kon ik in het appartement even de laptop erbij pakken en wat doen maar de kids vonden dat niet altijd leuk 😉 Papaaaaa kom is van de laptop af! Gelijk hebben ze, ach ja. Ik kijk nog even wat rond maar volgens mij geen gekke berichten welke niet door de beugel kunnen. De meeste zijn gerapporteerd en verwijderd. 

   

  Dus vrolijke 4 augustus! 

   

  Dog GIF by Sealed With A GIF

  • Like 1
×
×
 • Create New...