Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Duken

Administrators
 • Posts

  26,216
 • Joined

 • Days Won

  264

Movies Reviews posted by Duken

 1. Jaaa!! Wat een leuke film, met een goed verhaal!!! Zo genoten met de fam. Ik keek de tekenfilm vroeger als kind en om nu deze te mogen zien. Wat een topper op Disney+. Heel veel te zien tussen de scenes door, van Batman VS E.T. tot Transformers en the Terminator.. alles komt er in voor. Lekker kijken. 

  • Like 1
 2. Bijzondere film... Het blijft een film maar wat er in één diner kan gebeuren is wel erg erg veel. Een normaal persoon had al na 10 minuten de ruimte verlaten maar goed. Film speelt zich af op één plek en loopt van gesprek naar gesprek. Wel knap dat de film het voor elkaar kreeg om niet uitgezet te worden. Mijn vrouw gaf hem ook twee sterren. 

  M.a.w. lekker niet kijken.

 3. Helemaal eens!!! Het frontje van de film deed mij niks. Vorige week kwam ik een scène tegen van een vecht scène in een bus. Ik was verkocht, die bleek van deze film te zijn.

  Daarna gaan zitten voor deze topper, heerlijk vette film.  Precies wat @Meh Meh zegt. Deze ga ik nog een keer kijken. 

 4. Sterke film, je moet er wel voor zitten maar het verhaal zit sterk in elkaar. De clou had ik niet zien aankomen en die is goed. Ook de scené dat Sandra terug komt bij haar oude huis en al haar frustratie loslaat is zo goed geacteerd. Dik plusje daarvoor. Ja prima film. 3.5 / 4 sterren.

 5. Leuke animatie film, natuurlijk weer de pracht en praal van Disney en de animatie studio's. Liedjes zijn sterk. Maar de kids en ikzelf vonden de film gemiddeld. Niet erg verassend, gewoon een leuke zaterdagavond film met een chippie en een cola. ;)

 6. Bijzonder gemaakte film, hoewel de actie in mindere mate aanwezig is de film wel erg voelbaar. De beelden zijn heel mooi gemaakt, lijkt allemaal in één scene te zijn opgenomen waardoor je je echt voelt meelopen met de heren. Tegen 3/4 van de film wordt hij wat minder maar het laatste stuk is weer machtig. 

  Lekker kijken dus :)

  Ps. Hij staat op dit moment in Amazon Prime. 

 7. Gisteren in de bioscoop met het gezin gezien. Leuke film, voelt erg als Roger rabbit. Alle dieren in de film zijn getekend en dat toont erg speels en tof in New York. Hebben ze serieus mooi gemaakt, met een aantal goede tunes en natuurlijk Tom welke een paar lekkere klappers te voorduren krijgt :)

×
×
 • Create New...