Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

xipher

Full members
 • Content Count

  234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

xipher last won the day on July 8

xipher had the most liked content!

Community Reputation

160 Support punten

4 Followers

About xipher

 • Rank
  Duken V.I.P
 • Birthday 07/12/1993

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Cloudbox
 • Browser
  Chrome, Firefox
 • Provider
  XSNews
 • Locatie
  Toetsenbord

Recent Profile Visitors

8035 profile views
 1. Wat ze denk ik bedoelen is download even al die bestanden naar je systeem en laat deze door Malwarebytes scannen. Maar aangezien het hier vaak om hele oude bestanden gaat, zeg ik verwijder of vervang ze door een nieuwe. graag gedaan 🙂
 2. @cookiesmonster je zou nu geen melding meer moeten krijgen van Malwarebytes. @Duken ja het is een oud bestand uit 2011 hun systemen veranderen ook continue. Misschien een idee om oude bestanden te verwijderen of voorzien van een update? Het zal mij namelijk niets verbazen als dit vaker voorkomt. Verder om je vraag nog te beantwoorden of meer leden hier last van hebben. Ik denk persoonlijk van wel, maar dat is lastig te zeggen. Ik en zoals Cookiesmonster die komen via een tablet, telefoon op Duken, maar ik denk niet dat iedereen dat doet.
 3. @Duken nee, ik neem contact op met hun en halen ze het van de lijst.
 4. https://forums.malwarebytes.com/topic/261415-still-blocked/ De vorige keer was het dacht ik ook een oud bestand. Maar dit is informatie dat ik tot nu toe heb.
 5. Ja, zit nog een block op van Malwarebytes. @Duken zie jij nog iets geks op je server?
 6. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 20GOLDKorting: 30% op alle pakketten (niet op block en promo pakketten)Geldig tot en met: zondag (10 februari 2020) Website: XSNews.nl Couponcode: 20WIN Korting: 25% op alle doorlopende abonnementen. Geldig tot en met: zondag (10 februari 2020)
 7. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 20STARTKorting: 20% op alle pakketten (niet op block en promo pakketten)Geldig tot en met: woensdag (15 januari 2020)
 8. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19HNY20Korting: 40% op alle pakketten (niet op block en promo pakketten)Geldig tot en met: donderdag (2 januari 2020) Website: XSNews.nl Couponcode: 19NEW20 Korting: 50% op alles (doorlopende abonnementen, prepaid pakketten, block pakketten) Geldig tot en met: donderdag (2 januari 2020)
 9. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19SANTAKorting: 50% op alle jaarpakkettenGeldig tot en met: donderdag (26 december 2019) Website: XSNews.nl Couponcode: 19JINGLE Korting: 50% op alle doorlopende abonnementen Geldig tot en met: donderdag (26 december 2019)
 10. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19GIFTKorting: 30% op 60Mbit en 120Mbit pakkettenGeldig tot en met: zaterdag (7 december 2019) Website: XSNews.nl Couponcode: 19TREAT Korting: 30% op alle jaar abonnementen Geldig tot en met: zaterdag (7 december 2019)
 11. Website: Easyusenet.nlCouponcode: 19BLACKKorting: 40%. op alle pakketten (niet op block/promo pakketten)Geldig tot en met: maandag (2 december 2019) Website: XSNews.nl Couponcode: 19BLACK Korting: 50% op alle jaar pakketten/abonnementen Geldig tot en met: maandag (2 december 2019)
 12. In dit topic kunnen jullie couponcodes (kortingscodes) plaatsen van usenet providers. Iedereen wil tenslotte tegen een leuk bedrag ergens een usenet abonnement of prepaid pakket afsluiten. Voor het plaatsen van couponcodes hebben wij enkele regels, zodat het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is. In dit topic zien wij graag: - Iedereen is vrij om een couponcode te plaatsen - Vermeld de verloop datum van de couponcode - Plaats een duidelijke omschrijving, denk hierbij aan of de couponcode geldig is bij specifieke producten - Het vragen om couponcodes - Bedankjes In dit topic zien wij niet graag: - Het vragen om couponcodes Veel plezier met het delen van al jullie couponcodes en laat iedereen ervan profiteren!
×
×
 • Create New...