Jump to content

xipher

Full members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

152 Support punten

4 Followers

About xipher

 • Rank
  Duken Veteran
 • Birthday 07/12/1993

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  NewsLeecher
 • Browser
  Chrome, Firefox
 • Provider
  Ziggo/XSNews
 • Locatie
  Toetsenbord

Recent Profile Visitors

6829 profile views
 1. Website: Easyusenet.nlCouponcode: KONING19Korting: 40%* (*= Niet geldig op block en promo pakketten)Alleen geldig op: 27 april 2019 Website: XSNews.nlCouponcode: 19KINGKorting: 45% (alle pakketten en abonnementen)Alleen geldig op: 27 april 2019
 2. Inmiddels hier online en zo de chat te lezen hebben ze vannacht hard doorgewerkt.
 3. http://www.isitdownrightnow.com/elitenzb.info.html Ook hier kan ik hem niet bereiken.
 4. Dan zit je in Europa goed , daar is de DMCA niet van toepassing. Ik denk dat je beter ook buiten de EU kunt gaan zoeken naar een hoster.
 5. Welke partij zit je of heb je interesse in als ik zo vrij mag zijn om te vragen? Indien je het niet openbaar wilt delen, zou jij mij dan een pm willen sturen?
 6. Dat is het probleem nou juist ook. Elke dag komen er waarschijnlijk nieuwe gedupeerden erbij. In plaats van de registraties uit te zetten blijft dit open. Maar het ergste is toch wel dat ze niet weten hoe ze moeten communiceren. Of dat ze donders goed weten wat er speelt maar hun klanten niet willen informeren. Misschien dat @fixated nog wat kan vertellen hierover. Hij zit naar eigen zeggen dicht bij het vuur!
 7. Klopt, de één geeft je 30% korting op je eerste aankoop en bij de ander moet je eerst een abonnement kopen en vullen ze de rest aan. Bij Usenet.today krijg je gewoon tot maximaal 6 maanden gratis. Je hoeft niet eerst weer te betalen. Plus elke maand dat je klant bent bij Usenet.today krijg je 5 eurocent korting lees ik op hun website. Ik citeer even "Ledenvoordeel, elke maand dat jij blijft 5cent extra korting! (tot 50% korting mogelijk als je blijft plakken elke maand!)". Het wordt dan gewoon goedkoper en goedkoper, duurt trouwens wel even, maar goed.
 8. Iedere werkwijze is anders, volledig mee eens, geen speld tussen te krijgen. Maar ook als ik de reacties hier een beetje lees klinkt het niet allemaal geweldig. Dat vind ik jammer, ik ken de hele wereld van usenet en wat mensen verwachten. Dat ik gelijk feedback hier achterlaat, ja zie het als druk middel. Maar laten we er verder geen punt van maken, het weer is tenslotte mooi!
 9. Beetje jammer dat het niet beschikt over een SSL certificaat, maar toch de veiligheid wil garanderen. Niet alles kan in één keer worden geïnstalleerd.. Een melding hiervan maken in de chatbox is blijkbaar tegen de huisregels in. Het staat nergens vermeld in de huisregels. Maar dan krijg je een opmerking van 'Het is algemeen bekend' en 'yes nooit op een ander forum actief geweest?'. Nou amigo, have fun, ben al uitgekeken. Ga zo door! Verwijder mij a.u.b. als lid van dat forum. Den Spike zou het leuk vinden je te begroeten, maar de eerste indruk is slecht en het was op een arrogante toon. Sorry dat ik het zeg. BREIN weet je te vinden : - )
 10. In dit topic kunnen jullie couponcodes (kortingscodes) plaatsen van usenet providers. Iedereen wil tenslotte tegen een leuk bedrag ergens een usenet abonnement of prepaid pakket afsluiten. Voor het plaatsen van couponcodes hebben wij enkele regels, zodat het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is. In dit topic zien wij graag: - Iedereen is vrij om een couponcode te plaatsen - Vermeld de verloop datum van de couponcode - Plaats een duidelijke omschrijving, denk hierbij aan of de couponcode geldig is bij specifieke producten - Het vragen om couponcodes - Bedankjes In dit topic zien wij niet graag: - Het vragen om couponcodes Veel plezier met het delen van al jullie couponcodes en laat iedereen ervan profiteren!
×
×
 • Create New...