Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:xipher

Read-only
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

xipher last won the day on February 12 2021

xipher had the most liked content!

3 Followers

About xipher

 • Birthday 07/12/1993

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Vivaldi
 • Provider
  XSNews
 • Locatie
  Toetsenbord

Recent Profile Visitors

9,574 profile views

xipher's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • Best anwser
 • Cup
 • Reacting Well
 • Full member
 • Dedicated

Recent Badges

189

Reputation

1

Community Answers

 1. Dat ligt aan de gebruikte versie van Spotnet. Zoals ik al eerder op het forum heb aangegeven is Spotnet v2 verouderde software (andere maker dan de officiële Spotnet Classic). Wij weten niet eens welke versie van Spotnet @Robertusjegebruikt. Misschien kan hij daar duidelijkheid over geven. Verder werkt Spotnet Classic (1.9.0.8) prima zonder problemen en is dat prima software.
 2. Zou een standaard optie moeten zijn die je als beheerder kan bepalen. Of dat nou Invision, phpbb, vBulletin of XenForo is dat zou bij mijn weten niet uit mogen maken. Maar zoals ik al aangaf, het is het eerste dat ik zelf goed zou zetten, vind het zelf ook behoorlijk irritant 🙂
 3. Dit was dus het eerste dat ik ging instellen toen ik nog usenet forums ging bouwen. Zodra er een reply is, deze niet naar boven verplaatsen maar gewoon kijken naar wanneer het topic geplaatst is. Ik herken je irritatie.
 4. Nog een kleine tip, indien Spotnet Classic traag is met opstarten, dan komt dit door de Black/Whitelist waar het domein dan niet van reageert. Deze kan je handmatig dan even uitzetten via 'Bewerken' > 'Instellingen' > 'Externe black/whitelist ...' daar het vinkje weghalen bij 'Gebruik externe XML black/whitelist'. De ontwikkelaars van Spotnet Classic zijn op de hoogte van dit probleem aangezien dit de laatste tijd wat vaker voorkomt. Echter verwacht ik hier geen losse update van en dat dit bij een volgende release zal worden opgelost.
 5. Verwijder Spotnet v2 en installeer Spotnet Classic. Spotnet v2 is abandonware. Er komt geen update meer beschikbaar van v2 en er is ook geen ondersteuning meer voor vanuit de ontwikkelaar. Dit zal denk ik wel het probleem oplossen 🙂 Spotnet Classic 1.9.0.8 (maart 2022): https://tinyurl.com/spotnet1908
 6. Als iemand iets wist dan stond het hier al wel. Maar ben bang dat het voorlopig zo blijft. De software en eigen codes heb ik allemaal. Maar ik wil het risico niet nemen. Juiste hosting is gewoon zo belangrijk.
 7. UK, betwijfel het, die hebben dacht ik ook wel strenge regelgeving. Voor wat betreft Zuid-Afrika. Ook al zou daar een provider zitten, er is bij mijn weten geen backbone daar. Dan zou het gewoon een reseller gaan met een backbone in US/NL. En nee, het opzetten van een eigen backbone is niet makkelijk en kost heel veel geld en tijd. Zet dat soort landen gerust uit je hoofd.
 8. Die lijst is niet geheel correct. - XLNed heeft een aanmeldformulier om adres gegevens achter te laten (beetje vreemd, hoort totaal niet bij zo'n dienst) - PureUsenet heeft geen Bitcoin en Paysafecard meer - NewsDemon lastig te zeggen, hun website werkt niet als je iets wilt bestellen Dan zou je nog beter voor EasyUsenet of XS News kunnen gaan, beide op dit moment Paysafecard en ze zijn Nederlands. E-mail en land voldoende. Zoals ik hierboven al aangaf, PureUsenet heeft geen Bitcoin en Paysafecard. Die werken tegenwoordig op basis van een doorlopend abonnement, ik zie namelijk geen prepaid optie op hun website staan.
 9. Behalve dat het de grootste onzin is om mensen van BREIN of welke partij dan ook buiten de deur te houden, kan je als beheerder ook elke minuut een cron draaien waarmee het tabel waar alle IP-adressen in staan zal worden gewist.
 10. Kleine toevoeging nog voor de actie hierboven. Inmiddels ook 30% korting op de overige producten.
 11. Website: XSNews.nl (Summerdeal) Couponcode: Niet nodig, speciaal product, link hierboven verwijst naar de betreffende pagina Geldig tot en met: Is niet vermeld 1 maand ELITE Unlimited voor €7,- daarna maandelijks €9,95 per maand of kies voor het jaarabonnement, dat is €5,- per maand of te wel, 60 euro voor een heel jaar. Deze zal na het jaar automatisch worden verlengd tegen €89,95 indien er niet wordt opgezegd.
 12. Op het bericht van @IfElse ga ik niet reageren, het slaat helemaal nergens op (sorry, ik kan het weten). Ik ben het wel eens met @Glassertjedat het hier moet gaan over het probleem van @Arietta en of wij nog ergens kunnen helpen.
 13. Offline (Connect on Demand) geeft aan dat er een verbinding tot stand is gebracht, maar dat er niks gedownload word. Dit kan komen dat de downloads op pauze staan of dat er geen downloads in staan. Maar er is wel degelijk een verbinding met het usenet platform. Zoals Glassertje al aangaf, heb jij al eens in de log gekeken van NewsLeecher en mag ik zo vrij zijn om te vragen welke versie van NewsLeecher gebruikt en staat daarbij SSL aan of uit?
 14. @zandkorrel 'er is een reden waarom torrent communities als film-plaleis of extremetorrents al jaren bestaan... zij weten wat ze doen' zo moeilijk is het niet. Kan zelfs ook bij VPN/usenet providers, je moet het alleen goed doen. Zoals jij het nu zegt komt het op mij over dat usenet niet veilig is. Ik denk dat het een stuk veiliger is dan dat jij denkt, maar daar mist denk ik een stukje knowhow.
×
×
 • Create New...