Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

fafke

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fafke last won the day on February 1

fafke had the most liked content!

Community Reputation

5 Support punten

About fafke

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  vanalles
 • Browser
  firefox
 • Provider
  /

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Zombie, Vergeet zeker niet op de "Coupon en kortingcodes voor Usenet providers" te kijken. klik hier Ik persoonlijk heb al tal van usenet providers gehad en ik vind dat ze niet veel voor elkaar moeten onderdoen dus kijk ik gewoon naar de laagste prijs met de redelijkste snelheid. Hieronder eentje van Monkie. Hoogste waarschijnlijk werkt deze nog. @Duken de foto van bruchlee hierboven moet toch tenminste direct met de helft verkleind worden hierboven !!!
 2. Ik blijf er toch ver van weg aangezien dit in een "5 Eyes country" ligt.
 3. Hahaha als het over Zombienation.live gaat sta ik op de eerste rij. Maar iemand die zich nog maar net registreerd hier op Duken.nl en zoiets loopt te verkondigen vind ik wel heel vreemd? Van waar haal je die info?
 4. Ik vind het gewoon jammer dat ze niemand willen helpen en gewoon maar iedereen verbannen met de natte vinger. Is het een beetje te lastig dan verbannen ze maar. Dat is het gemakkelijkste maar totaal geen reclame. Er zijn tal van andere forums waar ze wel met een passend antwoord komen. Waarom zou ik ze niet naar Duken.nl mogen sturen om een woordje uitleg te geven tis tenslotte hun website maar blijkbaar is dat teveel moeite.... Triest dat ze zo tekeer gaan. Maar ik laat er mijn slaap niet voor
 5. Hey PaasHaas62, Ik heb de mensen gecontacteerd met de vraag of ze dit hier eens konden lezen en of ik iets kon doorgeven aan u. Krijg ik dit als antwoord. Dus daar heb je het antwoord al Wat een ongemanierde mensen zijn dat daar zeg sorry dat ik je niet kan verder helpen.
 6. Hey PaasHaas62, Ik leg mijn oor daar is te luister en hoor of ze iets voor jou kunnen doen. Mvg
 7. Hey Winters, Ik denk dat The NewGeneration een 1 maand aanmeldpolicie hanteren. Dat wil zeggen als je een maand niet actief op het forum bent geweest ze uw account verwijderen. Ik zal eens horen of ze iets voor jou kunnen doen.
 8. Dit forum gaat de handdoek in de ring gooien en er weldra mee stoppen. Je word verzocht om naar deze site te gaan https://extremetorrents.org/login.php?returnto=%2F
×
×
 • Create New...