Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En een handleiding: Private Internet Access :goed:Trizomu

Full members
 • Posts

  1548
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Posts posted by Trizomu

 1. Vandaag vergunning binnen voor test buitenevent, 1500 personen, enkel toegankelijk met volledig vaccinatie bewijs (dus 2 vaccinaties of 1 Johnson & Johnson’s Janssen COVID-19 Vaccine die langer dan 2 weken geplaatst zijn) maar er zal ook de mogelijkheid zijn van een sneltest voor wie dat ondanks het volledig vaccinatie bewijs. Kaarten na 1 uur verkocht en nu hopen dat alles goed gaat (september, dus hopen op goed weer). Pff, wat een gedoe allemaal om een vergunning te krijgen.

  • Agree 1
 2. Gisteren de hele dag onze pc's nagekeken of ze geschikt zouden zijn voor W11 en gelukkig is er maar eentje bij die het niet is maar die krijgt morgen een upgrade door plaatsen van een TPM chip/module en een bios upgrade/update, al onze pc's die zakelijk gebruikt worden zijn geschikt (dus daar moeten we ons geen zorgen over te maken, hoewel die W11 eerst zal uitvoerig getest worden voor de update uitrol). Gelukkig hoeft het hele netwerk niet down bij het de upgrade/update van iedere bios of het inschakelen van de TPM chip/module.

  Goeie morgen, deze zondagmorgen

  Good Morning GIF by Chippy the Dog

 3. Geachte,

  🤔, Er is geen Windows 10 Lite ontwikkeld door Microsoft, de Windows Lite waar je over leest is een gehackte versie van Windows 10, de bronbestanden zijn door onbekenden aangepast om alle UWP apps en andere functionaliteit te verwijderen.

  Het is niet officieel verkrijgbaar bij Microsoft, het is beschikbaar op het web en eerlijk gezegd, als je dat gaat downloaden, wees dan voorzichtig waar je dat vandaan haalt ....

  Ik heb geprobeerd om via alle officiële kanalen info te krijgen over het onderwerp maar nergens iets gevonden op de officiële kanalen van Microsoft, indien u toch nog steeds interesseert bent in de lite versie kan u via Windows 10 Lite eventueel lezen waarom men het eventueel zou gebruiken en wat het is (het is wel in het Engels). Hierbij moet ik vermelden dat alle info die ik heb kunnen vinden uit het jaar 2019 is, maar blijkbaar is het wel zo dat MS daar nog steeds aan werkt. Indien u de Lite versie nog niet heeft kan dat eventueel hier vinden, echter is het niet duidelijk of de versie zichzelf kan updaten.

   

  Mvg. Trizomu    

   

  • Agree 1
 4. 15 uur geleden zei pcworld:

  heb een vraagke is dat een officiele versie of een unhandted versies van het op het internet

  Bij een unhandted versie is de kans groot dat er geen helpende mogelijkheid zal geboden worden door MS, daar het geen officiële versie is die door MS uitgebracht is en nogal veel een illegale versie is. Persoonlijk kan ik daar geen oplossing voor geven omdat indien het een unhandted versie is deze niet gemaakt is door mezelf, hiervoor zou je bij de maker moeten zijn. Indien het een officiële versie betreft en de mogelijk aangeboden oplossingen niet helpen is er nog een andere mogelijkheid maar hier moet bijgezegd worden dat deze ingrijpend kan zijn en tot verlies van bestanden kan leiden, met name het her installeren van de Windows versie. In vele gevallen is het zo dat er geen installatie dvd van het OS meer meegeleverd wordt bij het aankopen van een pc, wat vroegere jaren wel zo was. Echter is het we zo dat het mogelijk is om, indien Windows 10 aanwezig was/is op de pc, om dit te bekomen via de officiële website van MS - Windows 10 download hier bieden zich drie mogelijkheden aan. 1: Update nu , misschien wel de gemakkelijkste weg maar daarom misschien niet de geschiktste oplossing voor het probleem 2: Hulpprogramma nu downloaden , in theorie dezelfde oplossing als de eerste maar hier wel de opmerking erbij dat op deze manier wel de pc gescand word of die geschikt is om Windows 10 te draaien 3:  het maken van installatiemedia (USB-flashstation, of dvd) waarmee je een nieuwe versie van Windows 10 kunt installeren, een schone installatie kunt uitvoeren of Windows 10 opnieuw kunt installeren. De volledig te volgen handelingen zijn eveneens te bekijken bij de link van Windows 10 download je ziet op de pagina (in het Nederland trouwens) 3 plusjes staan en om de handelingen te zien klapt u het 2e plusje open.

  Vergeet niet dat indien er geen back-up is van u persoonlijke bestanden bij een schone installatie u persoonlijke bestanden gewist zullen of kunnen worden, bij een nieuwe versie installeren is er geen verlies van persoonlijke bestanden, bij opnieuw installeren kan het wel zijn dat er gevraagd wordt of Windows moet hersteld worden en als dit aangeboden wordt bent u het best dat u dit neemt want bij het opnieuw installeren kan het nog steeds zo zijn dat er bestanden en of programma's verloren gaan. Indien u al deze stappen of één ervan uitvoert is het steeds aangeraden om te kijken of er updates beschikbaar zijn voor de door u gebruikte programma's en wat misschien nog het meest belangrijke is of dat er updates beschikbaar zijn voor uw videokaart.

  • Like 1
 5. Beste,

  Momenteel heb ik het heel druk met het herstellen en installeren (update) van mijn eigen netwerk en kan daarom niet een persoonlijk helpend antwoord geven maar wat ik wel kan doen is, indien je de aangeboden link volgt, u een oplossing aanbieden die van MS is en nog al eens wil helpen in veel gevallen. Herstel optie in windows 10 schrol naar beneden en klap Herstellen vanaf een systeemherstelpunt uit hier staat een stappenplan die u héél gemakkelijk kan volgen. Deze methode kan u gebruiken als u eenmaal wel kunnen inloggen heeft op u pc, indien u géén herstelpunt heeft kan u ook via deze weg het OS zo instellen dat deze het wel aanmaakt indien er een verandering gebeurd of indien u een programma installeert of verwijderd. Indien het zo is dat er geen herstelpunt aanwezig is en het probleem is nog steeds aanwezig staat er op de zelfde pagina een werkwijze hoe u een update kan verwijderen. Indien u één van deze mogelijkheden heeft geprobeerd ben u het best dat u de pc steeds herstart en even kijkt of er geen update's beschikbaar zijn, zo ja installeer deze dan en herstart de pc opnieuw. Meestal is het probleem dan opgelost.

  Mvg.  

  • Like 1
  • Agree 1
 6. Aan ....(zelfcensuur) Google, als je wil gebruik maken van het ene of het andere dat te maken heeft met hen moet je inloggen met een account van hen, zelfs inloggen op m'n moeders mailadres lukt me niet zonder hun recapcha eenmalig toe te laten. Een link volgen voor bijvoorbeeld een trailer van een film hetzelfde liedje. Haat ze en je kan ze langs de andere kant bijna niet missen, al lukt het me aardig met alternatieve mogelijkheden.

  Mad Grumpy Cat GIF by MOODMAN

  • Haha 1
 7. Beste,

  Links zoals u bedoeld mogen op het forum niet geplaatst worden, ik kan het enkel aan @Duken overlaten om te beslissen of het bericht zichtbaar/geplaatst kan worden (mits eventueel een paar aanpassingen) daar het een actieforum betreft. Persoonlijk volg ik op het forum de sectie die over films gaat niet erg te goed maar ik weet wel dat er een paar problemen zijn met een actieforum maar daar kan @Duken uitsluitsel over geven.

  Mvg. Trizomu

 8. 9 uur geleden zei planet023:

  SSD schijf of Harde schijf is beschadigd en/of onleesbaar, vandaar de loop

   

  5 uur geleden zei kings2:

  ik peis da ge hem eens moet binnen doen be een computer winkel die kunnen da normaal gezien oplossen want die hebben it ers daarvoor en hebben kennis van zaken 

  Indiezn je ssd en of harde schijf beschadigd is is het natuurlijk het beste dat je deze laat vervangen door een ervaren persoon, normaal zo de install van je Windows, indien u deze OS gebruikt, geen probleem moeten opleveren. Het is natuurlijk aan de raden indien de ssd gebruikt wordt voor het opstarten en de installatie van je Windows en deze vervangen wordt er eentje te nemen van voldoende grote, eentje van 500GB is echt niet zo duur meer.

  • Like 1
 9. Gisteren laat in de avond hebben ik en andere mensen die aan deze avonden meewerken een bevestigende mail gekregen van de overheid dat onze vergunning toegekend is om ons buiten de avondklok (24h) op de baan te begeven om deze mensen iets te bezorgen dat ze kunnen gebruiken in deze donkere tijden, wat ik wel vergeten te melden ben in de vorige post is dat dit eigenlijk een project is waarvoor we een héél jaar allerhande goederen inzamelen om in deze periode te gaan uitdragen. Dit in samenwerking met allerlei organisaties die deze mensen proberen te helpen. Dus, onze kerst en oudejaarsavond dit jaar gaat bestaan uit het hulp bieden aan deze mensen die het nodig hebben en hen een beetje warmte schenken en meewerken aan het hopen op een betere wereld.

 10. Ik heb mijn Any Video Converter terug werkend gekregen om samen te werken met youtube, wie dit progje gebruikt kan het ook terug werkend te krijgen door naar github te gaan en daar het exe bestand te downloaden https://yt-dl.org/latest/youtube-dl.exe , ga vervolgens naar de map van Anvsoft op je ssd/hdd en ga hier naar de map Any Video converter -> ga naar de gnu map en kopieer/verplaats het gedownloade youtube-dl.exe naar de map. Heb het zelf net gedaan en kan terug downloaden van Youtube. :yahoo: 

  • Like 1
 11. Vandaag extra vroeg opgestaan en extra sterke koffie nu 200.gif want strak de laatste administratieve handelingen afwerken van het afsluiten/afstoten van één van onze activiteiten, met name in de evenementen branche, met spijt in het hard nemen we dan ook afscheid van het organiseren van privé party's voor bedrijven en horeca gelegenheden. Maandag de laatste vrachtwagen, met materiaal, vanuit Nederland teruggekomen en met heel veel spijt afscheid genomen van onze Nederlandse werknemers samen met een geschenk voor iedereen zijn gezin (...€). Door deze covid-19 gedoe hebben we deze afdeling moeten sluiten om onze hoofdafdeling in België overeind te kunnen houden, hoewel indien dit nog lang aanhoud we ook deze zullen moeten sluiten. Liever dit dan in verevening te moeten gaan. Net nu onze zoon bijna klaar was om de leiding over te nemen. Misschien wordt het wel tijd om na te denken om op pensioen te gaan, hoewel we daar naar ons gevoel nog niet aan toe zijn. Maar ja, het zijn harde tijden momenteel en we steven af op een tweede lockdown ( voor beide landen NL &  BE).

  Ik mag er niet aan denken van op pensioen season 8 episode 21 GIF gaan, er is nog zoveel te doen in het leven waar plezier kan aan beleeft kan worden. Ooit zal de zon opnieuw van de partij zijn na deze pandemie.

  • Sad 1
 12. Op 25-10-2020 om 13:17 zei ayreon013:

  ben zeer tevreden over 4K video downloader de free versie is beperkt tot 30 downloads per dag

  Deze beperking heeft men niet met Any Video Converter, de beperkingen die de gratis versie heeft tegenover de betaalde versie kan u hier vinden verschil tussen de gratis versie en de betaalde versie

   

  Update 02/11/2020: Blijkbaar heeft Any Video Converter ook last van de beperkingen die YouTube heeft opgeworpen voor het downloaden van hun content, maar daar hebben ze in het verleden ook last gehad en het na verloop van tijd opgelost met een update, dus zal het even wachten worden voor een update van het programma.

×
×
 • Create New...