Spring naar bijdragen

Victor Rent

Members
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Support punten

Over Victor Rent

 • Rang
  Junior Member

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Download met
  Spotnet, NZBEE
 • Browser
  Chrome
 • Provider
  UPC
 • Luistert graag naar
  Metal
 • Sport
  Fitness
 • Tv programma's / Series
  4400 en Supernatural

Recente profielbezoeken

1715 profielweergaven
 1. Victor Rent

  Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  Ik zit nu in New Jersey voor een maand, maar het is heerlijk hoor. Lekker Nederlandse tv kijken via VPN van PIA. Werkt net zo goed en op internet geen beperkingen. Prima!
 2. Nog steeds werkt het niet zoals het hoort. Blijft af en toe een seconde stilte tussendoor komen, bij afspelen van muziek, series of films. Windows team reageert helemaal niet. Echt zonde hoor. Meest plezier van mijn Acer laptop is wel weg. Ik leer er maar mee leven. Als er ooit iemand is met een oplossing, hoor ik het graag.
 3. Helaas, ook dit helpt niet. Terugzetten naar hoe de laptop was in december lukt me niet, want het systeemherstelpunt is ook in mei, wat gek is eigenlijk.
 4. Krijg daar nog wat tips van anderen.. Andere poort proberen, of de blu ray aansluiting eens gebruiken voor de laptop en kijken of dat werkt. Stom dat ik daar dan zelf niet even op kom. Maar goed..wordt vervolgd.
 5. Ja, die link had ik ook gevonden. Maar ik heb de Denon 1311, en die heeft geen Dynamic Range... Ik heb het op de afstandsbediening in elk geval niet kunnen vinden. Dacht ook: Hé, dat is het!! Maar ja..dan ga je zoeken en heb je het niet..
 6. Dank voor de link. Het werkt echter nog steeds niet. Wel via de laptop, maar niet via de Denon Versterker. Wellicht heeft het met de Denon te maken? Soms valt het geluid elke 2 minuten weg, voor een seconde, en soms duurt het wat langer. Heb al een nieuwe VLC mediaplayer gedownload, maar dan is het probleem nog niet weg. Het gekke is dat ik er in het begin nog geen last van had. Het is iets van de laatste paar maanden. Heb nu alle geluidsinstellingen weer aangepast via instellingen, ook via eigenschappen etc. Maar het is echt een probleem van Windows 10, dat kan niet anders.
 7. Helaas...nieuwe kabel er in gedaan. Het probleem is er nog steeds. Niet via laptop geluid, maar echt puur als ik hem over de Denon Versterker laat lopen. Echt zo raar. Ik denk dat het door Windows 10 komt.
 8. Het is makkelijk te reproduceren... Ik heb al een nieuwe HDMI kabel gehaald..voelde de bui al hangen.
 9. Victor Rent

  Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  Mooi zo! Dan is dat dus 58 euro voor 2 jaar. Top. Ook mooi...er werd gezegd dat er nog maar 5000 kb/s zou kunnen worden gehaald. Maar met mijn Sunnyusenet 90mb, haal ik nog steeds 10.000 kb/s en dat had ik niet verwacht met VPN continue in gebruik.
 10. Via de laptop geen enkel probleem. Het geluid bedoel ik dan. Goede tip.
 11. Wij hebben een Acer A515-51G-889Q sinds een paar maanden. Op onze oude Acer hadden we Windows 7 zitten, en daar waren we heel blij mee. Op deze zit Windows 10. Nu kijken wij altijd filmpjes, series en af en toe ook Youtube via de laptop, die eigenlijk altijd aangesloten zit op onze Denon versterker, zodat ik ook 5.1 Dolby of DTS kan krijgen bij het kijken en luisteren. Nu hebben wij de laatste tijd het probleem dat het geluid even een seconde helemaal wegvalt. Dit is bij alles wat we via de laptop kijken. Ik heb al in geluidsinstellingen gekeken, het zelfs allemaal een keer verwijdert, maar het probleem blijft. Zou het na een update zijn gekomen? Want toen we hem een maand hadden was dit nog niet voorgekomen. DENON AMP is automatisch...dus toen ik die had verwijdert, stond hij er na het opstarten weer keurig in. Als het puur via de laptop is, is er geen uitval. Het zou fijn zijn als het software is..we hebben de HDMI kabel via een gat in de kast achter naar de versterker gelegd, en de kabel vervangen is flink veel werk. Dan moet ik de hele kast weer uit elkaar schroeven. Het euvel treed niet op als ik gewoon via de KPN kast, die ook via de versterker loopt, tv kijk.
 12. Victor Rent

  Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  Het is opgelost mensen! Gewoon even mailen met de klantenservice van PIA. Je moet dan wel de PayPal kiezen bijv. Ondertussen had ik het eerste abonnement, dankzij diezelfde klantenservice, opgezegd. Via PayPal 58 euro betaald, en 3 dagen later kreeg ik netjes 69,95 EURO terug van het opgezegde account. Nu kon ik wel alles uitvoeren als Administrator! Jeuh! Top zo. Ik ben blij.
 13. Victor Rent

  Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  Thank you for your reply and no worries about you first message, What I need to say, you are using the right link and the exact price as mentioned in our website. But there is another link for %20 discount with any plan you want, but it should be on a new account, not on the account that already exist. And what i need also explain, Paymentwall is a third party gift card company which is offering you to make payments in Euro. I understand, that there is a currency exchange difference, but that's not on us and not something we have control on it. Paymentwall is charging you the same amount in EURO than we are asking for in USD. That's according to the policy of Paymentwall and that's the balance you would have to accept for the convenience paying in EURO instead of USD. I appreciate your patience on this. Please let me know if I can provide any other additional support” Thank you for your time and patience today
 14. Victor Rent

  Handleiding - VPN verbinding en anoniem downloaden

  P.s. Ja..het werkt allemaal. Film gedownload. Ging eerst met 10000 kbps en na een minuut was het inderdaad 5000 kbps. Zonde dat ik een 90MB ps bij Sunny net heb afgesloten, maar goed, dat is maar een maand.
×