Jump to content

nolikomaaseik

Full members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Support punten

About nolikomaaseik

 • Rank
  Duken Pro

Recent Profile Visitors

3358 profile views
 1. Ik heb nu qTorrent geĆÆnstalleerd maar als ik een zoekopdracht in geef komt er niets te voorschijn . Ik heb films ingegeven zoals Lady Bird , Bohemian Rhapsody , Ozark , The Nun . Geen resultaten .
 2. Dit klopt niet . Ik heb gisteren een gedownloade film verwijderd in uTorrent die ook in mijn map Downloads stond . Wat blijkt , na het verwijderen van die film in uTorrent bleek diezelfde film ook in mijn map downloads verdwenen .
 3. Het eigenaardige is dat uTorrent op mijn PC het vinkje "Start uTorrent bij opstarten pC" wel is aangevinkt en toch start het programma niet mee op . Als ik bij uTorrent een gedownloade film verwijder : Verwijderen torrent en gegevens is deze verwijderde film ook verwijderd in mijn map Downloads waar een film automatisch naar toe gaat bij het beƫindigen van de download in uTorrent .
 4. Dat is het eigenaardige . Ik heb uTorrent zowel op mijn PC staan als op mijn laptop en op mijn laptop start uTorrent mee op en op mijn PC niet . De besturingssystemen zijn zowel op mijn laptop als op mijn PC Windows 10
 5. Als ik de huidige uTorrent verwijder en ik vervang hem door qBittorent ben ik dan mijn films kwijt die nu nog in uTorrent staan ? Ik weet wel als de downloading van een film gedaan is bij uTorrent dat deze automatisch naar mijn map Downloads in de verkenner gaat .
 6. Afsluiten staat er niet wel venster afsluiten . In taakbeheer staat Utorrent niet bij de opstartprogramma's . Deze morgen laptop opgestart en tegelijkertijd start uTorrent ook op . Probleem niet opgelost .
 7. Telkens als ik mijn PC opstart start ook uTorrent op ondanks dat "Start uTorrent bij opstarten PC" uitgevinkt is . Oplossing ???
×
×
 • Create New...