Jump to content
 • Sign Up


William

Moderators
 • Posts

  2586
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by William

 1. NZBPlanet heeft een merk gemaakt als een populaire NZB-site voor zijn premium functies, zoals ingebouwde kalender en aankomende releases. Deze Newznab-site heeft een grote community van leden die uitstekende kwaliteit aantrekt in zijn NZB-forum.
 2. Usenet4all.eu is een Engels talig forum, waar je scene release downloads kan vinden. Die zijn gepost in de nieuwsgroepen. Er worden hier Games, Films, TV series, Programma’s en Smartphone programma’s gespot en gepost. Het voordeel van deze website is dat de spots en uploads vaak hier als eerste op staan en pas later op SpotNet. En ook een hoop spots die hier staan komen geen eens voor in SpotNet. Hierdoor neemt de kans toe dat je iets kan downloaden voordat het verwijdert is.
 3. FileSharingTalk is niet de gemiddelde NZB-indexer. Het is een forum-gebaseerde site waar u links naar NZB-bestanden kunt krijgen van threads en berichten. Het vinden en downloaden van NZB’s is een beetje anders met FileSharingTalk in vergelijking met andere NZB-sites. Omdat ze een community-based site, het stelt u in staat om te zoeken naar links naar bestanden via threads en berichten in hun forum. Sommige gebruikers kunnen dit type functie leuk vinden en anderen misschien niet, maar FileSharingTalk is nog steeds een interessante optie.
 4. DrunkenSlug heeft flexibele lidmaatschapsopties voor zijn omvangrijke community. Ze hebben een brede selectie van hoogwaardige NZB's en een speciale back-upserver en hardware voor hun platform. Met deze NZB-site kun je je downloadervaring aanpassen met hun mappen Mijn shows en Mijn films en andere functies.
 5. Nzbgrabit.xyz is een Engels talig Usenet forum. Hier kan je veel content vinden om te downloaden. Deze website host zelf de nzb bestanden.
 6. NZBFinder indexeert hoogwaardige audio, videogroepen, SD-release, boeken en andere diverse bestanden. Ze zijn een op de gemeenschap gebaseerd NZB-forum dat zowel gratis zoek- als premium accounts heeft. Net als andere Usenet zoekmachines indexeert NZBFinder Usenet content, en zij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en populaire NZB’s. Hun gratis lidmaatschapsniveau stelt u in staat om de site te zoeken, maar met beperkte functies. Betaalde leden krijgen veel meer API-hits en onbeperkte downloads.
 7. NZbnoob is een open, Newznab+ gebaseerde NZB indexer die bestanden bevat van vele nieuwsgroepen. De meeste downloadsoftware is compatibel met NZbnoob. NZbnoob is een snelle NZB-site die gratis gebruikersregistratie en VIP-lidmaatschap biedt met features upgrades. De site heeft een actieve community van leden en ze updaten voortdurend hun site met recente berichten en bestanden van hun gecrawde groepen.
 8. Usenet Crawler is een indexeringsservice met een nogal legendarisch verleden. Oorspronkelijk werd het in 2012 gelanceerd als alternatief voor de NZBMatrix-service. In de loop der jaren heeft het genoeg NZB's verzameld om een aanzienlijke bibliotheek te creëren.
 9. Dit kan wel een beetje worden genuanceerd. Volgens mij wordt er om hulp gevraagd of een "gouden tip" zoals in de topic start. M.a.w. leden verwachten niet dat wij het oplossen, ze hopen op iemand met hulp die ze op weg kan helpen. In dit geval is het zeker geen nutteloos geklaag. Ook in combinatie omdat andere leden en gasten hier kennis mee opdoen.
 10. Tien jaar geleden begon "The Great Crumble", een virus doodde veel mensen in de wereld en leidde tot de mysterieuze opkomst van hybride baby's die deels mens, deels dier werden geboren. Het is onzeker of hybriden de oorzaak of het gevolg zijn van het virus, maar veel mensen zijn bang en jagen erop. Gus, een half-hert hybride, woont in de wildernis met zijn vader, die sterft aan het virus als Gus negen jaar oud is. Gus ontdekt een doos die door zijn vader is begraven met wat volgens hem een foto van zijn moeder is erin en het woord Colorado is op de foto geschreven. Een jaar na de dood van zijn vader sticht Gus een vuur voordat hij besluit te vertrekken om zijn moeder te zoeken. Het vuur waarschuwt nabijgelegen jagers voor zijn locatie die Gus proberen te vermoorden voor de sport. De jagers zijn zichtbaar verrast dat Gus kan praten en worden al snel vermoord door Tommy Jepperd, een eenzame reiziger, die Gus probeert achter te laten. In plaats daarvan volgt Gus Jepperd en staat erop dat hij hem naar zijn moeder in Colorado begeleidt. Jepperd verzet zich, maar beschermt Gus nog steeds omdat Gus hem niet met rust laat. Samen gaan ze op een buitengewoon avontuur, door wat er nog over is van Amerika. Ze gaan opzoek naar antwoorden over Gus zijn afkomst, Jepperds verleden en de ware betekenis van thuis. Maar hun verhaal zit vol onverwachte bondgenoten en vijanden, en Gus komt er al snel achter dat de weelderige, gevaarlijke wereld buiten het bos complexer is dan hij ooit had kunnen vermoeden.
 11. Spirit Untamed is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.
 12. Dominic Toretto leidt een rustig leven buiten de grid met Letty en zijn zoon, kleine Brian, maar ze weten dat gevaar altijd op de loer ligt net boven hun vredige horizon. Deze keer dwingt die dreiging Dom om de zonden uit zijn verleden onder ogen te zien als hij diegenen gaat redden van wie hij het meest houdt. Zijn bemanning komt samen om een wereldschokkend complot te stoppen onder leiding van de meest bekwame huurmoordenaar en krachtige chauffeur die ze ooit zijn tegengekomen: een man die ook de verlaten broer van Dom is, Jakob.
 13. Na de gebeurtenissen thuis wordt de familie Abbott nu geconfronteerd met de verschrikkingen van de buitenwereld. Ze worden gedwongen het onbekende in te gaan en beseffen dat de wezens die op geluid jagen niet de enige bedreigingen zijn die buiten het zandpad op de loer liggen.
 14. Nadat hij is gerekruteerd door een groep onconventionele dieven, wordt de beroemde crimineel Richard Pace verstrikt in een uitgebreide goudroof die verregaande gevolgen belooft te hebben voor zijn leven en dat van talloze anderen.
 15. Luca is een jongen die aan de Italiaanse Rivièra woont. Het is zomer en Luca ontmoet een andere jongen die zijn nieuwe beste vriend wordt. Samen beleven ze een hoop mooie avonturen. De jongen brengt echter ook een diepgeworteld geheim met zich mee, want hij is stiekem een zeemonster die in een onderwaterwereld woont. Een onderwaterwereld die zich vlakbij het wateroppervlak bevindt.
 16. De top 10 meest gedownloade films van de periode 21 juni tot 27 juni. Deze week staat weer de film ‘Infinite’ bovenaan, gevolgd door ‘The Misfits' en ‘Luca' maakt de top drie weer compleet. Week 25 zijn er vier nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Infinite is voor de tweede keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (1) Infinite 5.3 / trailer 2 (…) The Misfits 4.1 / trailer 3 (…) Luca 7.6 / trailer 4 (…) Nobody 74 / trailer 5 (3) Cruella 7.5 / trailer 6 (4) Wrath of Man 7.3 / trailer 7 (2) The Conjuring: The Devil Made Me Do It 6.5 / trailer 8 (8) Godzilla vs. Kong 6.7 / trailer 9 (7) Mortal Kombat 6.4 / trailer 10 (…) Fatherhood 6.8 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:
 17. Dat klopt, deze zal ik offline zetten. Bedankt voor de melding.
 18. De lijst is weer bijgewerkt met nieuwe en offline communities.
 19. Link staat op status offline. Wel laten we dit topic open. Ook ik zal jullie missen, was een erg prettige community waar bijzonder veel te vinden was. Bedankt voor jullie bijdrage in de usenet wereld.
 20. De top 10 meest gedownloade films van de periode 14 juni tot 20 juni. Deze week staat weer de film ‘Infinite’ bovenaan, gevolgd door ‘The Conjuring: The Devil Made Me Do It' en ‘Cruella' maakt de top drie weer compleet. Week 24 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige week. Infinite is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden. Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen en vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis. Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. De lijst is samengesteld op basis van gegevens uit verschillende openbare bronnen. Je zult hier geen directe torrents of links naar illegale films vinden. Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer 1 (…) Infinite 5.3 / trailer 2 (1) The Conjuring: The Devil Made Me Do It 6.5 / trailer 3 (2) Cruella 7.5 / trailer 4 (3) Wrath of Man 7.3 / trailer 5 (6) Spiral 5.4 / trailer 6 (…) Awake 5.4 / trailer 7 (5) Mortal Kombat 6.4 / trailer 8 (7) Godzilla vs. Kong 6.7 / trailer 9 (…) In The Heights 7.9 / trailer 10 (8) Zack Snyder’s Justice League 8.4 / trailer Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:
 21. In the Heights volgt verschillende personen woonachtig in de New Yorkse buurt Washington Heights. Usnavi is eigenaar van een bodega en helpt zo nu en dan zijn Cubaanse buurvrouw op leeftijd. Hij heeft een oogje op de vrouw die in een schoonheidssalon werkt en droomt van een leven in de Dominicaanse Republiek, waar tevens zijn roots liggen. Intussen keert zijn jeugdvriendin Nina terug naar de buurt. Zij heeft haar ouders iets belangrijks te vertellen.
 22. Door een wereldwijde gebeurtenis worden alle elektronica uitgeschakeld en verliest de mens zijn vermogen om te slapen. De dochter van Jill, een voormalige soldate die een getroebleerd verleden met zich meedraagt, kan weleens de sleutel zijn tot het vinden van een geneesmiddel. Terwijl de wereld in chaos vervalt poogt Jill haar dochter veilig onder te brengen alvorens ze zelf gek wordt.
 23. Infinite vertelt het verhaal van een groep vrijwel onsterfelijke mannen en vrouwen die door de eeuwen heen worden gereïncarneerd en bekend staan als 'The Infinite'. Om een boosaardige schurk tegen te gaan, moet de groep de hulp inschakelen van een man die lijdt aan schizofrenie. Deze man moet leren te beseffen dat zijn vreemde dromen eigenlijk herinneringen aan voorgaande levens zijn.
 24. Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten.
×
×
 • Create New...