Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Monkie

Full members
 • Posts

  3006
 • Joined

 • Days Won

  169

Everything posted by Monkie

 1. Avond allemaal R.I.P. Vangelis 😭
 2. Ik heb maar eens contact opgenomen met de klantenservice van ProtonVPN wat betreft bovenstaande. Ook meteen gevraagd wanneer split-tunneling beschikbaar komt voor de macOS-versie van ProtonVPN.
 3. ProtonVPN ziet er zeker goed uit. Protonmail gebruik ik al naar volle tevredenheid. De speciale deal (Protonmail + ProtonVPN) spreekt me wel aan. Vooralsnog stap ik niet over naar ProtonVPN. De reden? Zodra je killswitch inschakelt, kun je lokale devices niet benaderen. De optie 'LAN-verbindingen toestaan' kan ik wel inschakelen, maar dan wordt tegelijkertijd killswitch weer uitgeschakeld.
 4. Jup. Ik dacht eerst dat ik me contactlenzen binnenste buiten had ingedaan 🤣 Maar het staat er echt, €3,50 per maand minder.
 5. Middag allemaal. Ja ja, de jaarlijkse mail van Ziggo over prijswijzigingen is ook weer binnen. Ik ga zowaar minder betalen per 1 juli.
 6. Yellowstone prequel 1883 volgt de familie Dutton terwijl ze op reis gaan naar het westen door de Great Plains naar het laatste bastion van het ongetemde Amerika. Een sterke hervertelling van de westerse expansie en een intense studie van een gezin dat de armoede ontvlucht om een betere toekomst te zoeken in het beloofde land van Amerika - Montana.
 7. Migranten die van het oude naar het nieuwe continent reizen, stuiten op een griezelig raadsel aan boord van een ander schip dat stuurloos op open zee drijft.
 8. Mogge allemaal. Glasvezel in 2022 gaat het hier niet meer worden. Planning is nu zomer/herfst 2023.
 9. Ik zie dat ik bij mijn vorige bericht bij stap 4 nog een stukje tekst ben vergeten te vermelden. Bij stap 4 moest staan: 4. Zo ja, klik op ' Eén herhalen' zodat het vinkje verdwijnt en het eerste nummer als het goed is niet meer opnieuw wordt afgespeeld. Mooi dat het nu is opgelost.
 10. Fijn om te lezen dat de nummers nu in de juiste volgorde worden afgespeeld. Vreemd dat het eerste nummer iedere keer opnieuw wordt afgespeeld. Ik zie dat je het vinkje bij 'Huidig item herhalen' al hebt weggehaald. Hoewel je het vinkje bij 'Huidig item herhalen' al hebt weggehaald, controleer voor de zekerheid onderstaande nog even. Open VLC Player Klik bovenaan op 'Afspelen' Staat er bij ' Eén herhalen' een vinkje? Zo ja, klik op ' Eén herhalen' Hier is het wel eens voorgekomen dat er toch nog een vinkje stond bij ' Eén herhalen', terwijl ik eerder het vinkje had weggehaald bij 'Huidig item herhalen' en dit vervolgens had opgeslagen.
 11. Mijn fout. Als je VLC opent zie je een afspeellijst met alle nummers. Iets daarboven zie je een balkje met 'Auteur' 'Duur' 'Titel'. Klik met je rechtermuisknop op dit balkje. Kies vervolgens voor 'Tracknummer' Nadat je op 'Tracknummer' hebt geklikt, wordt er aan het balkje een # toegevoegd. Onder dit icoontje wordt de volgorde van de nummers weergeven. Mochten de nummers niet in de juiste volgorde staan, klik dan twee keer op #. Als het goed is zouden de nummers nu wel in de juiste volgorde moeten staan.
 12. Dat ziet er goed uit, wat op de afbeelding is te zien. Zelf maak ik normaal gesproken geen gebruik van VLC Player om muziek af te spelen. Maar gisteren heb ik als test muziek toegevoegd, en deze werd in de juiste volgorde afgespeeld. Heb je onderstaande ook gecontroleerd?
 13. Als je op de computer het betreffende mapje van het album opent, zie je dan tracknummers staan (nummer 1,2, 3 enz..) ? Dus bijvoorbeeld: 1 'Naam artiest' - 'Naam van nummer' Controleer in VLC eens het volgende: Open VLC Bij de afspeellijst zie je een balkje waar het volgende staat: 'Titel', 'Auteur', 'Duur'. Zie je daar ook een icoontje van een # (hekje) staan? Zo niet, klik dan met je rechtermuisknop op dit balkje. Klik op 'Tracknummer' als hier nog geen vinkje staat. Als het goed is zie je nu in hetzelfde balkje het volgende icoontje staan #. Daaronder wordt de volgorde van de nummers aangegeven. Staan deze in de juiste volgorde? Zo niet, klik dan twee keer op #. Als het goed is is de volgorde nu correct.
 14. Als ik het goed begrijp wil je de muziek in de juiste volgorde afspelen? Controleer het volgende. Open VLC Kies linkboven voor 'VLC media player' Kies voor 'Voorkeuren' Er wordt een nieuw schermpje geopend. Kies onderaan dit schermpje voor 'Alles weergeven' In het scherm wat nu wordt geopend kies je aan de linkerkant voor 'Afspeellijst' Kijk vervolgens aan de rechterkant of er een vinkje staat bij 'Bestanden continu in willekeurige volgorde afspelen'. Zo ja, haal het vinkje weg . Klik rechtsonder op 'Opslaan' Werkt het nu?
 15. Studio display: Glas met nanotextuur + kantelbare en in hoogte verstelbare standaard. Mac Studio. Moet alleen nog 'even' geduld hebben. Levering staat gepland voor Juni 2022.
×
×
 • Create New...