Jump to content

Meh Meh

Moderators
 • Content Count

  3470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  60

Everything posted by Meh Meh

 1. Nee, ik zag 'm laatst.... zo vreemd is dat niet. Ik zou de beurt graag terug willen geven. Maak er iets moeilijkers van.
 2. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
 3. Dat moet 'm wel zijn. Maar welke van de 20 delen?
 4. Goed dat je er een weekendje uitgaat, @Trizomu dat lijkt mij wel fijn en welverdiend gezien je zorgen de laatste tijd.
 5. Ja, in die tijd kon je iemand doodslaan met je toetsenbord en daarna ongestoord verder typen. Wat ze nou maken is allemaal zooi.
 6. Ja, deze zeker. Het was een grote film, die niet te oud is. De hoofdacteur was veel te zien in een rode auto en deed overduidelijk een aantal keren oordopjes in. Dat zijn van die dingen die zware autisten zoals ik en @snowboardsissy onthouden... (heb je deze week trouwens nog tijd voor een paar games, @snowboardsissy?)
 7. Dat heb ik altijd met de Formule 1. Verveel me helemaal dood, zelfs als iedereen uit zijn plaat gaat. Niet mijn ding vrees ik. De techniek die ze in een F1 wagen weten te stoppen, dat vind ik wel enigszins fascinerend. Maar de race doet mij nooit wat.
 8. En u heeft weer gewonnen.... kan niet anders.
 9. Een goed idee voor volgend jaar! Er staan veel leuke dingen op het programma maar het lijkt mij leuker om met 1 of enkele vrienden naar toe te gaan. Of met een vriendin maar die heb ik niet. Eens naar kijken bij de Action vanmiddag.
 10. Grappig! Ik zie dat het bij mij om de hoek is. Voor jullie is het een redelijk eind rijden. Ze hebben een vol programma. Lijkt mij niet iets om alleen naar toe te gaan, anders zou ik morgen gaan. Misschien volgt jaar met iemand.
 11. Dat is meestal het geval. Iedere website gaat wel eens offline voor onderhoud.
 12. LOL... vrijwel alles op deze foto is geheel vernietigd en vervangen. Ik kom hier bijna dagelijks. Utrecht CS, oude busperron.
 13. Ja, wij waren een tijdje geleden bij Iceworld. Ze hebben echt talloze soorten ijsbanen, leuk voor het hele gezin. Ze verkopen zelfs ijsbanen.
 14. Wanneer zijn ze weer online? Ik vind het echt vreselijk dit. Ik zie het niet meer zitten zonder TNG. Het leven is niets waard zonder TNG. Wie weet duurt het nog een hele dag voordat ze weer online zijn. Verschrikkelijk. De horror, de horror. Weet iemand trouwens hoe ik mij weer kan inschrijven voor TNG? Ik had ooit in een ver verleden een account maar ben die kwijtgeraakt en toen hebben ze de registratie gesloten.
 15. Het is voornamelijk het platgereden worden door een teamgenoot ja... maar die zie ik de laatste tijd niet meer en om nou met mezelf te gaan zitten spelen. Nee, da's ook niets. Misschien tot volgende week? Een fijn weekend allen.
 16. Nou, omdat jullie er niet uitkomen zal ik nog een hint geven. Het is een gevangenis film.
 17. WTF is dat? Playmobil voor Tabibaard kinderen?
 18. Nee, ik heb 'm echt zelf gemaakt in een kleine 20 minuten. Met paint, zonder correcties, het ziet er niet uit man! Sinds een paar weken ben ik bezig met Illustrator, ik heb ook een speciale tablet gekocht om sketches mee te maken, soort hobby. Gamen is niet helemaal mijn ding, ik heb het idee dat digitaal tekenen mij meer ligt. Weekend! Een plezier allemaal.
×
×
 • Create New...