Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Meh Meh

Read-only
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by Meh Meh

 1. Hij begint er de laatste tijd toch ietsjes ouder uit te zien, @Tranquility. Maar, hij ziet er zeker niet uit als een man van 60, hij zou kunnen wegkomen met 40 jaar. In het verleden las ik dat hij een extract gebruikt van vleermuizen ontlasting, om zijn huid jonger te houden. Waarschijnlijk bullshit. Maar, ik zou willen dat ik er nu zo goed zou uitzien. Ik ben 45 maar zie eruit als 65. ☹️ Bedankt weer voor het overzicht! Prey was het kijken zeker waard, de eerste, enigszins waardige opvolger van The Predator.
 2. Een dienst die je bestanden encrypted opslaat in de cloud.
 3. Buitengewoon irritant in ziekenhuizen. (maar ook bij vele bedrijven) Men gebruikt in ziekenhuizen een proxy server, streamingdiensten blokkeren ook proxy's. Dus, probeert men een VPN, maar die blokkeren streamingdiensten ook allemaal. Als je dan contact opneemt met Netflix en Disney, dan zit je een uur in een chatbox. Daarna willen ze allerlei gegevens en in sommige gevallen deblokkeren ze dan het IP adres van het ziekenhuis, waardoor honderden patiënten weer toegang hebben tot hun streamingdienst. Enkele dagen later zit de blokkade er echter weer op... Je kan het mensen niet kwalijk nemen dat ze dan maar gaan downloaden...
 4. Een fijne dag allemaal!
 5. Dat zal waarschijnlijk enkele euro's per maand schelen. Als je 20 uur per maand kijkt, is het het geld waard.
 6. Reclames, als ik moet betalen om ze niet te zien, doe ik dat graag.
 7. Ik ben benieuwd naar Top Gun en Sonic the Hedgehog. Van het weekend zag ik Sonic, best leuk gemaakt, Jim Carrey was erg grappig.
 8. The Northman viel mij erg tegen, maanden op gewacht. Everything Everywhere All at Once klikt venieuwend, ik ga hem eens kijken, bedankt voor het overzicht!
 9. Een fijn weekend allemaal!
 10. In een grote bak met droog rijst leggen?
 11. Tss... en dat terwijl NordVPN massaal adverteert op TV, daar hebben ze schijnbaar wel geld voor. Verander het een en ander en gebruik veel meer VPN servers, dan verdwijnen de Google Captha plaatjes. Ik gebruik VPN Nederland en ondervind nooit problemen, geen CAPTHA's, niets, ik kan vaak zelfs gewoon inloggen op Disney Plus en Neplix.
 12. Ik gebruik ook altijd qBittorrent. Als ik heel eerlijk ben, vind ik de uitleg op film-paleis.net niet duidelijk. Ze hadden heel kort moeten uitleggen dat qBittorrent absoluut niet meer is toegestaan en dat men een alternatief moet gebruiken. Verwijs naar alternatieven. Ik las het bericht bij toeval en weet nu gelukkig dat het niet is toegestaan om qBittorrent te gebruiken. Ik denk dat de meeste gebruikers het bericht niet zullen begrijpen en/of erover heem lezen. Waarop een (tijdelijke) ban volgt, en men niet weet waarom ze zijn gebanned.
 13. Mogelijk vergis ik mij helemaal, maar beweert het onderstaande bericht dat qBittorrent gebruikers gebanned worden? Comprimeert qBitorrent de veiligheid van film-paleis.me en/of andere websites? Zo ja, op welke manier? Ik installeer Vuze maar vast... ik maak erg veel gebruik van film-paleis.me en wil geen ban.
 14. Hey, dat is mijn opa! Hoe kom je aan die foto, @Skeletor?
 15. Ik kijk altijd naar wat de consumentenbond zegt, en daarna ga ik reviews lezen. Zelf zou ik dolgraag een (e) bike/fiets ding willen, maar ik kan niet meer fietsen. Sinds 15 jaar kan ik mijn hoofd niet naar rechtsdraaien. Neurologisch probleem, torticolis, nekspieren spannen te sterk aan. Erg naar, ik kan niet meer fietsen, niet auto noch motor rijden, het is altijd lopen, taxi of openbaar vervoer. Het is te gevaarlijk om gewoon op de fiets te stappen, een jaar geleden probeerde ik het een kwartiertje en had 3 bijna aanrijdingen omdat ik helemaal niet zie wat er van rechts aankomt.
 16. Een klein jaar later ontdekte ik duken.nl. Ik wist bij God niet hoe ik iets moest downloaden, ik was net een beetje bekend met het WWW. Dankzij duken.nl heb ik op alle mogelijke manieren leren downloaden. En, ik begon met de opgedane kennis zelf verschillende legale, informatieve websites waarop ik Usenet en VPN providers promootte. Daar heb ik door de jaren heen zeker 70.000 euro aan verdiend. Ik ben dus niet zomaar een lid van Duken.nl, ik hou oprecht van deze website zoals ik dat doe van een goede, oude vriend. Het doet mij erg veel goed dat Brein Duken.nl nog steeds niet het mes op de keel heeft weten te zetten. Hopelijk mag dit prachtige forum nog heel lang bestaan!
 17. Erg lekker week vandaag. En het gras is sappig en groen. 😋 Een zonnige dag allemaal!
 18. Een zonnige dag allemaal! Meh, Meh, Behhh (een fijne dag in geitentaal) 🤓
 19. Ik zat gisteren met een potentiele groep investeerders te praten. Het is rond! Ik ga een psychiatrisch ziekhuis opzetten voor overspannen eekhoorns met een alcoholverslaving. Gaat een enorm succes worden. Er zijn talloze dronken, overspannen eekhoorns in de Benelux. Ik ben zo blij, dit was al jaren mijn grote droom.
 20. Omdat men dit zag aankomen. Als Oekraïne lid zou zijn van de NAVO, dan zouden wij ze militair moeten bijstaan. En, dat zou de derde wereldoorlog beteken. Dat proberen ze nu uit alle macht te voorkomen. Het is dus hopen dat Poetin geen NAVO lidstaat aanvalt, want dan begint de derde wereldoorlog. Persoonlijk vind ik wel dat wij Oekraïne hadden moeten toelaten tot de NAVO. En, we hadden er honderdduizenden troepen moeten stationeren. Waarschijnlijk had Poetin dan niet de kippenballetjes gehad om binnen te vallen. Een fijne en zonnige dag allemaal!
×
×
 • Create New...