Jump to content

Meh Meh

Oud-Modje
 • Content Count

  3904
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  69

Everything posted by Meh Meh

 1. Een zonnige zondag allemaal!
 2. Dat klinkt fantastisch, als je er maar 2 keer per jaar hoeft om te kijken. De beveiliging van je huis is een goede investering. Zou mooi zijn als je de beelden naar de cloud streamt, als er dan wat met de camera's gebeurd, dan heb je de beelden nog.
 3. Een goedeavond/nacht allemaal!
 4. Draadloos is meestal beter. Ik hou niet van snoeren. Hoelang gaan die accu's mee voordat je ze moet opladen?
 5. @Duken Ik dacht even dat je schreef dat je morgen de laatste knikkers op zou halen. 😁 Een fijn weekend allemaal!
 6. Regen buiten. Denk dat ik maar eens een siësta ga houden. Een fijne dag allemaal! 🙂
 7. Beterschap @Nobody!
 8. Dogecoin gaat echt fantastisch! Sinds Elron Musk Doge aanprees is de waarde enorm gestegen. VET ging alleen nog maar omlaag, dus heb ik Dogecoin gekocht. Die laat ik niet staan, iets meer dan 10.000 coins.
 9. Niet zoals verwacht nee, ik dacht ook dat er een dik pak zou liggen. Ik denk dat het in de aankomende nacht/dagen pas echt gaat sneeuwen. Een fijne zon(nige)dag allemaal!
 10. Goedesmiddags allemaal! 🤓
 11. Welkom op Duken.nl!
 12. Avond allemaal!
 13. Ik weet ook niet wtf dit is...
 14. Als Jodie Foster niet had geweigerd, was deze film nog beter geweest. Het schijnt dat Anthony Hopkins oorlog met Foster had, omdat ze de rol weigerde.
 15. Ik heb de Lecter boeken gelezen. In sommige gevallen veel beter dan de film. Maar, ik vond geen enkele film tegenvallen, Hannibal Rising zou ik weer eens willen zien. Een fijne dag allemaal! 🤓
 16. Ik zag meerdere advertenties (op Tweakers) voorbij komen waarbij men de PS5 voor €800,- en hoger aanbiedt. Dat zijn mensen die 'm wel binnenkregen en er nu een slaatje uit proberen te slaan.
 17. Ik heb gisteren voor 500 euro VET (VeChain) gekocht. Die laat ik staan, over een jaartje of wat kijk ik er weer naar.
 18. Ik ben er nog niet helemaal uit. Denk dat ik nog een maandje wacht. De TV die ik zoek: tot €800, ''55 inch, 4K, SmartTV, met minimaal 60 Hertz, liefst 100 Hertz. Belangrijkste, de reviews moeten positief zijn.
 19. Ziet er goed uit. Ik zit eraan te denken om een nieuwe TV te kopen. Misschien staat ie binnenkort hier.
 20. Ja, het giet hier ook. Goed voor het gras. Een fijne dag allemaal!
 21. Ja, ik begrijp de lage recentie niet op IMDB, een 6.1 Het zou in elk geval een 6,5 kunnen zijn. Kan mij voorstellen dat er een hoop haters zijn, die de film een 1 geven.
×
×
 • Create New...