Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Meh Meh

Oud-Modje
 • Posts

  4250
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by Meh Meh

 1. Een fijn weekend allemaal!
 2. In een grote bak met droog rijst leggen?
 3. Tss... en dat terwijl NordVPN massaal adverteert op TV, daar hebben ze schijnbaar wel geld voor. Verander het een en ander en gebruik veel meer VPN servers, dan verdwijnen de Google Captha plaatjes. Ik gebruik VPN Nederland en ondervind nooit problemen, geen CAPTHA's, niets, ik kan vaak zelfs gewoon inloggen op Disney Plus en Neplix.
 4. Ik gebruik ook altijd qBittorrent. Als ik heel eerlijk ben, vind ik de uitleg op film-paleis.net niet duidelijk. Ze hadden heel kort moeten uitleggen dat qBittorrent absoluut niet meer is toegestaan en dat men een alternatief moet gebruiken. Verwijs naar alternatieven. Ik las het bericht bij toeval en weet nu gelukkig dat het niet is toegestaan om qBittorrent te gebruiken. Ik denk dat de meeste gebruikers het bericht niet zullen begrijpen en/of erover heem lezen. Waarop een (tijdelijke) ban volgt, en men niet weet waarom ze zijn gebanned.
 5. Mogelijk vergis ik mij helemaal, maar beweert het onderstaande bericht dat qBittorrent gebruikers gebanned worden? Comprimeert qBitorrent de veiligheid van film-paleis.me en/of andere websites? Zo ja, op welke manier? Ik installeer Vuze maar vast... ik maak erg veel gebruik van film-paleis.me en wil geen ban.
 6. Hey, dat is mijn opa! Hoe kom je aan die foto, @Skeletor?
 7. Ik kijk altijd naar wat de consumentenbond zegt, en daarna ga ik reviews lezen. Zelf zou ik dolgraag een (e) bike/fiets ding willen, maar ik kan niet meer fietsen. Sinds 15 jaar kan ik mijn hoofd niet naar rechtsdraaien. Neurologisch probleem, torticolis, nekspieren spannen te sterk aan. Erg naar, ik kan niet meer fietsen, niet auto noch motor rijden, het is altijd lopen, taxi of openbaar vervoer. Het is te gevaarlijk om gewoon op de fiets te stappen, een jaar geleden probeerde ik het een kwartiertje en had 3 bijna aanrijdingen omdat ik helemaal niet zie wat er van rechts aankomt.
 8. Een klein jaar later ontdekte ik duken.nl. Ik wist bij God niet hoe ik iets moest downloaden, ik was net een beetje bekend met het WWW. Dankzij duken.nl heb ik op alle mogelijke manieren leren downloaden. En, ik begon met de opgedane kennis zelf verschillende legale, informatieve websites waarop ik Usenet en VPN providers promootte. Daar heb ik door de jaren heen zeker 70.000 euro aan verdiend. Ik ben dus niet zomaar een lid van Duken.nl, ik hou oprecht van deze website zoals ik dat doe van een goede, oude vriend. Het doet mij erg veel goed dat Brein Duken.nl nog steeds niet het mes op de keel heeft weten te zetten. Hopelijk mag dit prachtige forum nog heel lang bestaan!
 9. Erg lekker week vandaag. En het gras is sappig en groen. 😋 Een zonnige dag allemaal!
 10. Een zonnige dag allemaal! Meh, Meh, Behhh (een fijne dag in geitentaal) 🤓
 11. Ik zat gisteren met een potentiele groep investeerders te praten. Het is rond! Ik ga een psychiatrisch ziekhuis opzetten voor overspannen eekhoorns met een alcoholverslaving. Gaat een enorm succes worden. Er zijn talloze dronken, overspannen eekhoorns in de Benelux. Ik ben zo blij, dit was al jaren mijn grote droom.
 12. Omdat men dit zag aankomen. Als Oekraïne lid zou zijn van de NAVO, dan zouden wij ze militair moeten bijstaan. En, dat zou de derde wereldoorlog beteken. Dat proberen ze nu uit alle macht te voorkomen. Het is dus hopen dat Poetin geen NAVO lidstaat aanvalt, want dan begint de derde wereldoorlog. Persoonlijk vind ik wel dat wij Oekraïne hadden moeten toelaten tot de NAVO. En, we hadden er honderdduizenden troepen moeten stationeren. Waarschijnlijk had Poetin dan niet de kippenballetjes gehad om binnen te vallen. Een fijne en zonnige dag allemaal!
 13. Ik wacht het geduldig af. Bedankt voor de informatie, @Skeletor!
 14. Ik ben ook overgestapt, ik gebruik nu coinbase. Eigenlijk had ik alleen wat BTC nodig in mijn wallet, voor betalingen. Dat kan ook uitstekend en veel overzichtelijker via coinbase. Binance is meer voor professionele traders, die talloze opties tot hun beschikking willen hebben. Ik maak mij trouwens grote zorgen over de situatie in Oost-Europa. Wie zegt dat Poetin stopt in Oekraïne? Heel Europa, ook Nederland, heeft onze legers wegbezuinigd. Poetin heeft gezegd dat hij het oude Russische rijk wilt herstellen. Daar vallen wij niet onder. Maar wie zegt dat hij stopt in Oekraïne of Polen? Rusland is een grote beer, Europa is een kleine straathond, wij maken militair geen kans tegen Rusland. En, als de Amerikanen ingrijpen, dan hebben we WO3 op handen. En, dan is het wachten tot iemand de rode knop indrukt. Dit kan vreselijk fout gaan. Zeer, zeer zorgwekkend wat er gebeurd.
 15. Ik zou maar heel goed uitkijken met Binance, de grootste crypto exchange. Een klein uurtje geleden logde ik in, alles zag er goed uit. Ik ging naar mijn profiel en ineens kreeg ik het profiel van een Turk te zien, de hele website werd Turks. Bij Binance doen ze alsof er niets aan de hand is. Nadat ik had gemeld en uitlogde en weer inlogde, was alles normaal. Erg vreemd. Daar ga ik geen groot geld parkeren...
 16. Een fijne dag allemaal! 🤓
 17. Hey man, dit ziet er echt veel beter uit! Enorme verbetering!
 18. Een foetale netwerkwind kan ernstige schade toebrengen, @Hiroka Beter niet op klikken.
 19. Meh Meh

  The Adam Project

  Ik ben ook een enorme fan van Reynolds, @Dukenen wist ook helemaal niet dat deze film zou uitkomen. SF is mijn favoriete genre, ik kan niet wachten op deze film! De trailer sla ik over, ik wil niets zien of horen tot ik de film zelf heb gezien.
 20. Bedankt @Duken! Helaas zie ik de mogelijkheid om dark mode in te schakelen niet. Ik ben het eens met @SkeletorZelf zou ik dark mode aan iedereen aanbieden, zelfs aan niet ingelogde leden.
×
×
 • Create New...