Jump to content

Actie Black Friday: PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Meh Meh

Oud-Modje
 • Posts

  4053
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  76

Everything posted by Meh Meh

 1. Bedankt, zitten enkele tussen die ik heb gemist. De reviews van Venom 2 vallen tegen, jammer, ik ga 'm toch proberen.
 2. Bedankt, enkele kende ik nog niet. Free Guy lijkt mij grappig.
 3. Ontzettend bedankt voor het meedenken allemaal! Ik denk zelf dat de basis van Gutenberg niet meer dan een half uur mag zijn. Zo complex is de editor immers niet. Ik ga daarom de video die@Dukenaanraadde eerst proberen. Er staan veel fantastische, complete cursussen en opleidingen op Youtube, over allerlei programmeringstalen, hoe je eigen crypto en succesvol op te zetten, er echt van alles te vinden. Downloaden is in veel gevallen niet meer nodig. @DukenZelf heb ik jaren gezegd dat Gutenberg rotzooi is. Laatst zag ik een halve digibeet een pagina opmaken met Gutenberg. Het zag er fantastisch uit, Gutenberg heeft een hoop extra's functies. Ik vond het altijd een kud editor en vroeg mijzelf laatst af waarom. Met name omdat ik Gutenberg niet ken en er bijna niets mee kan. Dat is irritant. Ik wil deze editor toch eens beter leren kennen. Wie weet vind ik het over een paar dagen de meest waardeloze editor ooit, wie weet werkt het fantastisch.
 4. Hallo, Ik gebruik net zoals Duken.nl WordPress om websites te maken. Enige tijd geleden heeft WordPress een nieuwe editor uitgebracht, Gutenberg. Weet iemand waar ik een videocursus Gutenberg kan vinden? Ik vond meerdere torrents, deze zouden seeders hebben maar na een week heb ik amper wat kunnen downloaden. Groetjes, Meh Meh
 5. Meerdere PM's, meerdere mensen hier die helpen, fantastisch! Ik heb het spel aan de praat gekregen. Brein, als dit spel ergens te koop was geweest, dan had ik er graag voor betaald. Bedankt allemaal, ik waardeer de hulp zeer! Een fijn weekend.
 6. Knap gedaan man! Ik kon er geen een vinden met seeders. Ik ga beide versies even proberen, bedankt!
 7. Mogelijk zit ik in het verkeerde topic, verplaats het dan s.v.p. Ik kon geen passender topic vinden. Voor een vriend, met een oude laptop (2007) zoek ik een behoorlijk oude game. Hulk 2003 (voor de PC/laptop) Ik betaal er graag voor maar kan de game nergens iets vinden. Een download kan ik ook al niet vinden, filesharing sites/torrents/nieuwsgroepen.
 8. Grappig man! Ik ken verder niemand die Stadia gebruikt. Bij mij is het geen kwestie van vrije tijd, ik heb maar enkele uren per week zin om te gamen. Een uurtje of twee per week vind ik genoeg. Gaat heel lang duren voordat ik Red Dead Redemption 2 heb uitgespeeld. Niet negatief bedoelt, ik wilde de Advengers ook kopen maar knapte ergens op af. Wat ik van Marvel's Advengers jammer vind, is dat de personages niet op de echte acteurs lijken. En ook de stemmen niet. Het was totaal onmogelijk geweest om de originele stemmen te gebruiken, dan had dit spel geen €50,- maar enkele honderden gekost. Alleen Robert Downey Jr zou waarschijnlijk al tientallen miljoenen eisen, plus een deel van de opbrengsten. Het had gekund, als Disney de game had geproduceerd/laten produceren, maar waarschijnlijk vond men dat niet lucratief genoeg. Het zou wel ontzettend cool zijn om als Iron Man te vliegen, of als de Hulk alles de pauper in te slaan.
 9. Dat is het hele eieren eten, vertrouw als uploader helemaal niemand, echt niemand. Je zegt het trots tegen je vrouw. Een dag later blijkt dat ze een relatie heeft met alle mannen in de straat. Er ontstaat een vreselijke vechtscheiding. De kans dat ze je als uploader dan niet verraad, is dan zeer klein. Ik zou het zelfs na een 40 jarig huwelijk nog niet delen. Uploaden, doe het volgens alle middelen om jezelf te beschermen. Werk alleen of in een nauw team van goede, betrouwbare vrienden, die zich allemaal schuldig maken aan 'illegaal' uploaden. Schep nooit op, voer je ego niet, werk volledig anoniem en zwijg tot de dood en daarna. Dan kan Brein heeeeeel lang naar je zoeken. Snaterke is naar mijn inziens door zijn eigen uitlatingen onderste boven aan het kruis genageld. Erg jammer.
 10. Bedankt voor de extra informatie, @SkeletorIk heb maanden geleden enkele uren zitten Googlen maar kwam er op uit dat Chromecast Google TV Stadia niet ondersteunde. Google TV ondersteunt Stadia dus wel... Dan heb ik voor niets enkele tientjes teveel betaald op Marktplaats voor de Ultra. 😁
 11. Weer bedankt meneer @Skeletor. Je bijdrage aan deze website is aanzienlijk. Leerzaam artikel, ik lees verschillende dingen die ik niet wist. Gastvrije Chromecast? Cool! Wat ik zelf niet snap is Google Stadia. Ik gebruik Stadia voor games, werkt redelijk goed op TV maar ook op een hele oude laptop. Stadia werkt uitstekend samen met Chromecast Ultra. Maar, het nieuwste Chromecast model (de Google Chromecast V3/Chromecast Google TV meen ik?) kan men Google Stadia niet gebruiken. Als Google werkelijk Stadia niet ondersteunt op de nieuwste Chromecast, en zelfs de verkoop van de Chromecast Ultra gaat staken, dan moet Stadia wel einde verhaal zijn. Ik hoop het niet, ik heb dik 200 euro uitgegeven aan games. Vorige week Red Redemption II nog gekocht. Kan ik die nog spelen over 2 jaar, of hebben ze dan de Stadia servers weer platgegooid, zoals 99% van de Google diensten die niet direct goud opleveren?
 12. 3 letters. VPN. Met een goede VPN, zoals PIA, kan niemand zien wat je online doet.
 13. De afgelopen weken ben ik door lastige persoonlijke omstandigheden soms erg geagiteerd. Ik reageer dat helaas (heel soms) af op mensen, ook online. Ik neem daarom een soort online time-out, om te voorkomen dat ik nare dingen ga zeggen/plaatsen. Misschien kom ik hier nog in de komende weken, maar niet dagelijks. Iets anders, dat ik zeer onwenselijk en vaag vind. Als een lid hier het hele forum op stelten zet, tegen iedereen aantrapt, na veel stampij zijn account laat verwijderen, dan vind ik het op zijn zachts gezegd een beetje heel erg vaag als diegene doodleuk een nieuwe account aanmaakt en doet alsof hij iemand anders is. Ik doel op Puppy. Ik heb meerdere accounts op Duken.nl gehad, maar geef altijd aan dat ik weer terug ben, ik doe mij niet voor als iemand anders. Vreemd gedrag.
 14. Leuk je weer te zien, @Rikkert.
 15. Ik wilde de foto van Robert de Niro niet, daardoor kon ik binnen een minuut achterhalen welke film het was. Dan is de lol er een beetje af. Je had beter een goede nieuwe hint kunnen geven. "Een acteur speelde ook mee in the Godfather" was bijvoorbeeld een goede hint geweest.
 16. Als ik de volledige naam regisseur had genoemd, had ik net zo goed de film kunnen noemen.
 17. @Monkie Ik ergerde mij een tijdje geleden aan een soortgelijk iets. Ik gebruik altijd Lastpass. Na jaren gratis te zijn, wilde ze ineens 30 dollar voor een jaar. Een gratis account kan, maar dan moet men kiezen tussen mobiel of desktop. Erg handig gedaan. Vele jaren gratis, vele, vele mensen die honderden logins opslaan. En, dan mogen ze ineens betalen. De meeste zullen dat waarschijnlijk doen, omdat niet iedereen weet hoe ze al hun Lastpass logins kunnen overhevelen naar een andere, open source password manager. Ik blijf lastpass gewoon gebruiken en gebruik Lastpass alleen op mijn desktop.
 18. Zie je wel, met Google lukt het wel!
 19. Maak er een heel leuk feestje van @Bartje C Drink er namens mij maar 2, ik drink zelf helemaal niet. 😁
 20. Nee, die is het niet. Maar, @Skeletor heeft een hint gegeven waarmee iedereen het kan raden. Even zoeken en je weet het.
 21. Alle hint op een rijtje, voor hen die nog niet hebben opgegeven. Een man draagt een pak. Het is geen goede noch bekende film. Het pak is wit. Hij is regisseert door Gordon. Waarschijnlijk heeft hij nooit in een bioscoop gedraaid. Er zit een acteur in, uit de jaren '80 serie Miami Vice. Hij is voor 2000 gemaakt. Het witte pak is gemaakt van ijs.
 22. Een goede zaterdag allemaal! @Nobody een vraagje, had jij vroeger toevallig een andere account op Duken.nl? De schrijfstijl en enkele andere dingen doen mij sterk denken aan een voormalig lid, ene Puppy. Nevermind @Duken het probleem ligt aan mijn kant! Ik weet zeker dat het aan mijn slaptop ligt. Enkele jaren geleden van mijn opa geërfd, ouderwetse HD en 2GB aan RAM. Omdat het een erfstuk is ga ik er binnenkort een SSD en meer RAM in plaatsen. En, dan zullen de emo's waarschijnlijk wel razendsnel laden.
×
×
 • Create New...