Jump to content


Meh Meh

Oud-Modje
 • Content Count

  3984
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

Everything posted by Meh Meh

 1. Vreemd, de RIP's komen van Amazon Prime met NL subs, maar op Amazon Nederland is deze film niet te vinden. Dan maar downen!
 2. Middag allemaal
 3. Een fijn weekend allemaal! Einde weekend eigenlijk. Ja, we moeten morgen weer werken. Wat een kudzooi.
 4. Bedankt voor de toelichting. En voor het plaatsen van dit uitstekende artikel, ik heb het uitgebreid geprobeerd. Ik zou zeer geïnteresseerd zijn in de functies van Google Assistant. Momenteel heb ik een Nest ding, waar ik tegen kan praten. Een uitleg, hoe je het maximum uit zo'n ding haalt, zou interessant zijn. Slechts een idee. 🤓
 5. Hier heb ik er tien van gekocht... Was het maar zo. Ik zou er zo graag eentje willen hebben. Dit is de meest winstgevende ASIC miner, een Antminer E9 (3Gh). Na stroomaftrek hou je nog €170,- per dag over. Stel dat je er 10 had, gewoon op zolder. Dan verdien je €1700,- per dag. 🤪
 6. Ik denk niet dat ik het artikel niet goed genoeg was, ik vind het juist een erg goed artikel. 👍 Als ik het door Google haal, zie ik de teksten alleen op Duken, is het een zelfgeschreven artikel?
 7. Hallo! Heeft iemand een idee waar Vectronic is gebleven? Vectronic post al weken niet meer. Een fijn weekend allemaal!
 8. Heb je deze handleiding zelf gemaakt, @Skeletor?
 9. Hallo allemaal! Fijn dat het verhuizen is begonnen @DukenHopelijk zijn jullie snel aangesloten op NUTS voorzieningen. Lastig zonder stroom. En internet. 😱 De crypto markt ligt helemaal op zijn gat. De meeste currency's zijn 50% gedaald. Ik ga vandaag alles wat ik kan missen in grote coins/tokens steken. Over een maand of wat heb ik dan mijn geld verdubbeld. Of ik ben het allemaal kwijt, het is geld dat ik kan missen dus dat kleine risico neem ik. Weet iemand wat er met Vectronic aan de hand is? Hij/ze/zij zijn twee weken geleden gestopt met posten. Is de grootste release groep voor f
 10. Dankzij Frank Lammers en de Jumbo kijk ik helemaal geen TV meer. Ik werd helemaal kotsmisselijk van de reclames, per uur TV kijken komen er gemiddeld 4 vreselijk irritante Jumbo reclames langs. Ik was vroeger een grote fan van Frank Lammers maar door de jarenlange Jumbo terreur kan ik zijn kop niet meer luchten. De Jumbo, daar pis ik tegen als niemand kijkt.
 11. Meh Meh

  Nieuw?

  Toch van harte welkom op Duken.nl!
 12. Net 6 miljoen Safe Moon gekocht via Pancakeswap. (wat een gedoe de eerste keer...) Kost momenteel $0,00000785 per stuk. Zou leuk zijn als hij ooit stijgt naar 1 cent per stuk. Ik ben constant opzoek naar nieuwe tokens/coins met een extreem lage waarde. Tientje hier, vijftig daar, etc. Wie €10,- aan BTC had aangeschaft toen deze €0,007 stond, zou nu multimiljonair zijn. Ik probeer in te zetten op zoveel mogelijk beginnende tokens en coins met een goed startup verhaal. Een fijne dag allemaal!
 13. Ik weet dat het positief bedoeld is, je gaat natuurlijk geen haatdragende dingen toevoegen aan het forum. Ik zie als geit ook niet in wat er verkeerd is aan een kat die meow zegt. Wat meer informatie over deze kat.
 14. Dat heb ik 3 keer gedaan. Alle 3 keer zat er malware verwerkt in de OS. Een keer een cryptominer. Ik download geen programma's meer, ook geen besturingssystemen. Aan de andere kant, een legale Windows 10 Pro key kost iets meer dan een tientje.
 15. Gratis Windows 10 Pro of zie ik het verkeerd?
 16. Ik ook, sla, maar ik vraag mij af wat het betekend.
 17. Ik zie dat @zomerslamij een meow heeft gegeven. Wat betekend dat eigenlijk?
 18. Fijne moederdag, bedankt @Duken, ik was het helemaal vergeten. Slim om accounts te delen, dan kan je alles afnemen voor een schappelijke prijs. Er zijn ook online diensten waarbij je een account kan delen voor een paar euro per maand. Kan je Spotify delen met meerdere mensen? Als 2 mensen inloggen op dezelfde Spotify account dan hebben ze dat toch door? Bezig met Pancakeswap. Best complex, en erg veel stappen om een rare token te kopen. Maar, volgens velen is Pancakeswap zeer lucratief. Een fijne dag allemaal!
 19. Foutje, hij staat niet op Amazon Prime. Er staat wel een film met dezelfde naam op. Stowaway is momenteel te vinden op Netflix. (US?)
 20. Fantastische investing. Mijn oude laptop deed het nog uitstekend, maar was ontzettend traag, ook na een schone Windows installatie. Ik heb de HDD vervangen met een SSD, en dat ding was ineens razendsnel. Mocht hij ooit iets trager worden, dan kan ik er alsnog meer RAM in stoppen. Enige erfstuk van mijn opa, ik gebruik hem alleen om te browsen, muziek af te spelen en voor tekstverwerken.
 21. Als ik mij nu inschrijf, kom ik onderaan de wachtlijsten. Ik wacht wel tot 2028, dan komt de PS6 waarschijnlijk uit.
 22. Geprobeerd. Liedje was om te huilen... Mop: Wat voor salade helpt tegen jeuk? Een krab salade.
 23. Ja, ik ben helemaal opnieuw begonnen. Ik ben nu halverwege HTML5, gaat razendsnel. Vooral Canvas lijkt mij interessant. Net Amazon Prime genomen voor een maand. Kostte een hele cent. Ik vond 7 films en 2 series, genoeg voor een maand, dan stap ik voor 1 maand over op Nepflix. Marvel is wel leuk, maar ik heb alles al gezien. En, de serie Falcon and the Winter Soldier interesseert mij niet echt. Ik ga zo Disney+ proberen met een VPN, IP uit de VS.
 24. Als je een USB 3.1 aansluiting hebt gaat het echt lekker snel. Net 1000 ANKR gekocht voor de lange termijn.
×
×
 • Create New...