Jump to content

Meh Meh

Oud-Modje
 • Content Count

  3484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  63

Everything posted by Meh Meh

 1. Nee, je koopt een Android kastje en installeert een app, deze bijvoorbeeld. Je voert de IPTV gegevens in van je provider en klaar is Kees. Maar in bijna alle gevallen kan je ook een M3U bestand krijgen. Die open je met de VLC player en zo kan je op de PC e.d. gebruik maken van IPTV. Ik begrijp dus niet waarom dit soort kastjes met de software voor geïnstalleerd werden verkocht, een digibeet kan dit zelf opzetten. Het is trouwens wel handig om Android 7 of hoger te hebben, anders is Ultra HD niet ondersteund.
 2. Ik heb het, 30 ballen voor 6 maanden. Doe er niets mee maar je hebt echt alle kanalen. Enige nadeel, om de 5 minuten is er enkele seconden storing.
 3. Ik neem aan dat hij 32GB kwijt kan maar slechts 16GB heeft geïnstalleerd.
 4. LOL, da's zo gedaan. Gewoon een Windows 10 licentie online kopen, op een DVD of USB en installeren maar. Als je je gegevens wilt behouden kan dat ook. Maar in een winkel doen ze het ook. Alleen willen ze je dan Windows 10 aansmeren voor 100+ euro. Geef een handige vriend een kratje bier of zo, dat scheelt veel geld.
 5. We raden nu al 3 keer achter elkaar in 1 keer de film die hij ons voorschotelt... normaal duurt dat altijd even.
 6. Ik koop een PC voor 5 jaar. Daarna wordt het een Linux backup systeem, soms geef ik het weg. Maar met deze specs kan je nog even vooruit. Windows 10 is geen enkel probleem.
 7. Jij denkt dus aan deze film, Otto the Rhino Zou zomaar kunnen... We zijn dit hele topic voor @Duken aan het verpesten.
 8. Je hebt de compatibiliteit tool van @Duken in dit geval niet nodig. Met zulke specificaties kan je de komende 10 jaar alle Microsoft besturingssystemen draaien.
 9. Shid.... ik dacht dat ik 'm had maar @snowboardsissy was mij voor.
 10. Klopt, als een PC windows 7 kan draaien, kan deze meestal ook wel windows 10 aan. Wat voor processor heb je en hoeveel RAM?
 11. Jesus C, @snowboardsissy heeft 'm al geraden @Duken Is het de originele versie uit 1984 of de remake met Jaden Smith, de zoon van Will Smith uit 2010?
 12. Nee, ik zag 'm laatst.... zo vreemd is dat niet. Ik zou de beurt graag terug willen geven. Maak er iets moeilijkers van.
 13. Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)
 14. Dat moet 'm wel zijn. Maar welke van de 20 delen?
 15. Goed dat je er een weekendje uitgaat, @Trizomu dat lijkt mij wel fijn en welverdiend gezien je zorgen de laatste tijd.
 16. Ja, in die tijd kon je iemand doodslaan met je toetsenbord en daarna ongestoord verder typen. Wat ze nou maken is allemaal zooi.
 17. Ja, deze zeker. Het was een grote film, die niet te oud is. De hoofdacteur was veel te zien in een rode auto en deed overduidelijk een aantal keren oordopjes in. Dat zijn van die dingen die zware autisten zoals ik en @snowboardsissy onthouden... (heb je deze week trouwens nog tijd voor een paar games, @snowboardsissy?)
 18. Dat heb ik altijd met de Formule 1. Verveel me helemaal dood, zelfs als iedereen uit zijn plaat gaat. Niet mijn ding vrees ik. De techniek die ze in een F1 wagen weten te stoppen, dat vind ik wel enigszins fascinerend. Maar de race doet mij nooit wat.
×
×
 • Create New...