Spring naar bijdragen

Meh Meh

Moderators
 • Aantal bijdragen

  3279
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  52

Alles door Meh Meh geplaatst

 1. Meh Meh

  Het rare, enge, grappige gif topic!

  Het leek mij leuk om een topic te starten met bewegende gifjes. Zoek er één uit op bijvoorbeeld deze website en deel die hier.
 2. Meh Meh

  Café de Download

  Hopelijk gaat alles goed met iedereen. Ik zit de laatste tijd met een enorme lading persoonlijke shit, waardoor ik amper online ben. Tot binnenkort!
 3. Meh Meh

  Café de Download

  Iedereen een fijn weekend.
 4. Meh Meh

  Oorlogsfilm confronteert piraten die downloaden

  Nog nooit van gehoord. Maar hij heeft met vele top acteurs gewerkt en een aantal zeer succesvolle films uitgebracht. Ik zie dat enkele van zijn films goede recensies hebben maar voor mij geheel onbekend zijn. Zoals deze film, ik zal 'm eens downloaden.
 5. Meh Meh

  Oorlogsfilm confronteert piraten die downloaden

  Komisch. Normaal besteden ze in Bollywood hooguit een uurtje of 2 aan de productie van een film maar in dit geval hebben ze 5 minuten extra besteed aan deze lachwekkende scene. (marketing stunt...) Als ik een film goed vind, koop ik deze. Ik geef vaak een tweede, derde en vierde exemplaar cadeau aan mensen die niet downloaden. Betalen is geen probleem maar ik wil wel weten wat het is. Als je in een restaurant zit en kebab besteld, en de chef verward de kebab met kattenstront, dan ga je toch ook niet betalen? Soms is een film zo slecht dat ik zelfs pissig wordt dat ik er tijd aan heb besteed... Ik wil weten waar ik voor betaal, eerst kijken, dan kopen.
 6. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  De zoekfunctie werkt bij mij gewoon, maar deze gebruik ik nooit. Ik gebruik Bit Che om naar torrents te zoeken, die dan in qBittorrent laad door er 2 keer op te klikken.
 7. Meh Meh

  Café de Download

  Het zijn allemaal kleine websites, de meeste bevatten slechts 3 pagina's maar leverden toch maandelijks een paar redelijk grote pinda's op. Genoeg voor de hosting en jaarlijkse domeinnaam kosten. Maar nu dus niet meer. Samenvoegen op 2 VPS''en lijkt mij het meest praktisch. Een fijne dag allemaal.
 8. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Dan heb je schijnbaar toch iets verkeerd gedaan. Misschien heb je tijdens het verwijderen iets wel of niet aangevinkt waardoor je film is verwijderd. Eigenlijk begrijp ik het probleem niet. Je kopieert of knipt de film, verplaatst deze naar een andere map. Dan verwijder je uTorrent en installeer je qBittorrent. Dan staat je film nog steeds in die folder en dan heb je een downloadprogramma dat geen malware en bitcoinminers bevat.
 9. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Weet je hoe laat het is, @nolikomaaseik? qBittorent tijd!
 10. Meh Meh

  Café de Download

  Ik verhuis alles naar vimexx.nl en voeg 30 sites samen tot 2 a 3. Dat is zeker 40 uur werk maar dan ben ik van het gedoe af en heb ik hosting met domeinnamen onder een dak voor 200 euro per jaar. Voor een ieder van de 30 domeinnamen zal ik op hosting review websites mijn 1 ster ervaring achterlaten voor mijn huidige hosts.
 11. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Ja, prachtig hé? Ik ken geen nummers die ik irritanter vind dan Last xmass van Wham.
 12. Meh Meh

  Café de Download

  Sapperdeslap, wat een fijne dag toch weer. Ik bekijk net voor het eerst in maanden mijn accounts van Versio en Neostrada en nou blijkt dat ze hun prijzen met dik 300% hebben verhoogd... En natuurlijk hebben ze gelijk 4 reseller accounts automatisch afgeschreven, 650 ballen van mijn rekening. Een fijne avond allemaal.
 13. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Ik gebruik sinds enige tijd een geheime payserver van deze host, fantastisch, nooit problemen mee want hij werkt niet.
 14. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Nee, de films blijven gewoon in de folder downloads staan. Je kan ze eventueel verplaatsen naar een andere folder, dan weet je zeker dat alles goed gaat.
 15. Meh Meh

  Veiligheid usenet server

  Gewoon downloaden met SSL en een VPN gebruiken. Je hoeft je echte naam en woonplaats niet op te geven. Betalen is wel een puntje, ze hebben geen anonieme betaalmethodes. Maar er is in Nederland nog nooit iemand opgepakt voor het downloaden van legale dingen, er is dus weinig te vrezen.
 16. Meh Meh

  Opstarten uTorrent gaat automatisch

  Probeer qBittorent eens. Geen malware, open source en het werkt vrijwel hetzelfde als uTorrent.
 17. Meh Meh

  Upload problemen bij The Pirate Bay, geen nieuwe torrents!

  Ik gebruik The Piratebay al jaren niet meer, er zijn veel betere alternatieven. Maar, als ik mij niet vergis, hebben ze nog steeds de meeste gebruikers.
 18. Meh Meh

  Café de Download

  Bedankt @Drifter De PC kost niets, er zit nog klein jaar garantie op. Jiskefet is leuk bezig. Ze zijn alle afleveringen op Youtube aan het zetten, ik heb inmiddels alles weer gezien. Een fijne dag allemaal!
 19. Meh Meh

  Café de Download

  Bedankt allemaal, ik voel me een stuk beter. Nou zit ik met een nieuw probleem, mijn PC deed erg vreemd, die heb ik opgestuurd voor reparatie. En nou zit ik weer achter een i3 snijplank met een irritant toetsenbord. Heel veel zal ik dus niet online zijn.
 20. Meh Meh

  Café de Download

  Ik heb sinds anderhalve week een soort griep. Hopelijk is het geen q-koorts. Tot binnenkort als het wat beter gaat!
 21. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Sorry voor de iets wat late reactie, ik ben de laatste week niet veel online geweest. Maar je hebt het helemaal goed!
 22. Meerdere Usenet providers zijn afgesloten van PaaidePaal. Geld terugkrijgen lijkt dan onmogelijk.
 23. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Volgende hint: In de titel staat:Niet Saves Islam maar wel Saves Christmas.
 24. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Nee die is het niet.
 25. Meh Meh

  Het speelfilm fragmenten raden topic

  Ik heb tijdelijk een prehistorische laptop, en die staat toch al op instorten, dus leef je uit.
×