Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by Meh Meh

 1. Hij begint er de laatste tijd toch ietsjes ouder uit te zien, @Tranquility. Maar, hij ziet er zeker niet uit als een man van 60, hij zou kunnen wegkomen met 40 jaar. In het verleden las ik dat hij een extract gebruikt van vleermuizen ontlasting, om zijn huid jonger te houden. Waarschijnlijk bullshit. Maar, ik zou willen dat ik er nu zo goed zou uitzien. Ik ben 45 maar zie eruit als 65. ☹️ Bedankt weer voor het overzicht! Prey was het kijken zeker waard, de eerste, enigszins waardige opvolger van The Predator.
 2. Een dienst die je bestanden encrypted opslaat in de cloud.
 3. Buitengewoon irritant in ziekenhuizen. (maar ook bij vele bedrijven) Men gebruikt in ziekenhuizen een proxy server, streamingdiensten blokkeren ook proxy's. Dus, probeert men een VPN, maar die blokkeren streamingdiensten ook allemaal. Als je dan contact opneemt met Netflix en Disney, dan zit je een uur in een chatbox. Daarna willen ze allerlei gegevens en in sommige gevallen deblokkeren ze dan het IP adres van het ziekenhuis, waardoor honderden patiënten weer toegang hebben tot hun streamingdienst. Enkele dagen later zit de blokkade er echter weer op... Je kan het mensen niet kwalijk nemen dat ze dan maar gaan downloaden...
 4. Het leek mij wel grappig om dit topic aan te maken. Als iedereen zijn of haar favoriete nummer deelt, ontdekken we misschien nieuwe goede muziek. Dit is het mooiste nummer dat ik ken.
 5. Halloa allemaal! Sinds een weekje heb ik een nieuwe slaptop en nou zou ik graag LibreOffice willen installeren. Maar, het downloaden lukt niet. Het lukt niet middels een gewone download link, noch middels bittorrent. Ik heb verschillende browsers en netwerken geprobeerd, niets werkt. (op deze website) Weet iemand hoe ik aan een officiele versie van LibraOffice NL kan komen?
×
×
 • Create New...