Jump to content

Meh Meh

Full members
 • Posts

  4,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Movie Reviews posted by Meh Meh

 1. Deze film verraste mij. Ik heb hem twee keer gezien. Het verhaal is niet nieuw maar wordt op een erg leuke manier gebracht.  Bob Odenkirk zet een fantastische rol neer als Hutch Mansell.  Christopher Lloyd heeft een belangrijke bijrol en is buitengewoon grappig en gewelddadig. Wie van een goede actiefilm houdt met uitstekend acteerwerk, mag deze film niet missen.

  • Agree 1
 2. Wie The Mandalorian goed vond, zal The Book of Boba Fett ook goed vinden. Ik vind het een van de mooiste series die ik ooit heb gezien. Tegenwoordig is woensdag mijn favoriete dag, want dan komt er een nieuwe aflevering uit op DisneyPlus. The Book of Boba Fett laat twee verhalen zien, in flashbacks zie je hoe Boba Fett letterlijk uit ingewanden is opgeklommen tot een heerser over het gebied van de overleden Jabba the Hutt. De tweede verhaallijn laat zien hoe hij heerst over het voormalige gebied van Jabba the Hutt. Het camera- en acteerwerk zijn geniaal, de muziek is prachtig en het verhaal is als een beeldschoon SF sprookje. Ik raad deze serie ook aan, aan mensen die niets hebben met Star Wars. De prachtige Star Wars films zijn naar mijn mening niets vergeleken met deze beeldschone serie. Ik geef deze serie tot op heden een 9.7 op de schaal van 10 en ben meer dan nieuwsgierig naar de nieuwe afleveringen. Een kleine teleurstelling is dat niet alle afleveringen even lang duren. Sommige afleveringen duren 50+ minuten, anderen duren helaas iets langer dan 34 minuten.

  • Thanks 1
 3. Don't look up is een leuke film, die het kijken waard is. Het is een komisch science fiction drama met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. Leonardo DiCaprio laat ook in deze film weer zien dat hij een geniale acteur is.  Meryl Streep heeft een grote rol als President van de VS. Zij komt over als een nog achterlijkere versie van Sarah Palin, wat aan de ene kant komisch is, aan de andere kant is zij uitermate storend. De film heeft een vrij uniek einde dat de gemiddelde kijker niet ziet aankomen. Deze Netflix film is het kijken absoluut waard, ik heb mij gedurende 138 minuten vermaakt, maar vond het een behoorlijk schokkende film. 

×
×
 • Create New...