Spring naar bijdragen

oʞᴉlʞ

Full members
  • Aantal bijdragen

    507
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door oʞᴉlʞ

  1. 17 hours ago, Rikkert. said:

    Voor een 'casual' gamer, iemand die een paar uurtjes per week gamed, zal het vast leuk zijn. Je hebt eigenlijk geen goede hardware nodig. Gewoon je krekke Windows lappie zal voldoen. Controllertje eraan en gaan met die banaan.


    Als 'hardcore gamer' lijkt het mij eigenlijk niks.

    Voor 1800 euro heb je een leuke game PC. Dat is 1800 uur gamen bij PixelStellar, pak em beet 5 uur per dag.
    Echter, na een jaar ga je weer 1800 euro betalen om 1800 uur te kunnen gamen, 5 uur per dag.
    Terwijl jij met je PC makkelijk 2-3 jaar kan, of zelfs wel langer.
    Daarnaast, 200GB SSD? Fallout 4, PUBG, RB6 en Hitman, en je zit op ongeveer 170GB. Aldus, niet veel games vind ik.

    Dus nee dankje, voor 1800 euro per jaar ga ik mijn PC wel elk jaartje upgraden B)

    Heb nu even enkel naar PixelStellar gekeken en mijn gedachten uitgeschreven :P 

    Als bij hen 1800 betaald per jaar, dan is dat bij liquidsky 1800/20 is toch 90 maanden oftewel 7,5 jaar of in uren 32400+ uren je eigen games spelen bij LiquidSky (Als je het volhoud om 7,5 jaar lang 24 uur per dag te gamen, en dan heb je nog een paar dagen pauze omdat ik uitga van maanden van 30 dagen alleen) , binnen die 7,5 jaar is het sowieso allang tijd voor een upgrade, vandaar dat ik die LiquidSky toch zie als een betere oplossing ;)

    Of een meer heledere berekening, een jaar bij LiquidSky is 240 dollar, kan je oneindig je games spelen ook op de beste settings, nou, voor 240 dollar haal je dus niet eens een oude tweedehands pc die het redelijk doet. Oftewel, LiquidSky is ten alle tijden voordeliger dan de aanschaf van een Game PC. Zelfs als je uitgaat van 4 jaar met 1 game pc, ben je bij LiquidSky in die 4 jaar tijd niet eens 960 dollar kwijt oftewel +/- 800 euro, voor 800 euro haal je amper een goede PC waarmee je 4 jaar alle games op de beste settings kan spelen, en als dat wel zo is, dan moet je alsnog upgraden, of een hele nieuwe pc kopen terwijl je bij liquidsky gewoon door kan gamen zonder problemen.

    En dan kan je met LiquidSky ook nog overal spelen, op je phone en tablet.

    En nee, ik heb geen aandelen in LiquidSky :D

    EDIT: Wat ik ook nog vergeet is dat LiquidSky in meerdere datacenters zitten op verschillende plekken dus je kan ook nog eens het datacenter aanpassen waar je zit afhangende van de lag etc vanaf jouw lokatie.

    • Leuk 1
  2. 14 hours ago, Duken said:

    Toch ben ik ook erg benieuwd naar het concept in de praktijk. Hoe werkt het met lag? Als ik online een Shooter speelt telt elke milliseconde. 

    Singleplayer heeft weer minder last van eventuele lag. 

    Idee is wel mooi. Ze moeten ons een trail account geven als testje ;)

     

    Ja ik vind dat elke site waar je kan streamen, gamen, downloaden, etc ons gewoon gratis accounts moeten geven kunnen wij alles wel uitproberen en vertellen of het leuk is of niet :D

  3. 15 hours ago, bart0255 said:

    Dank voor je reactie. Nogmaals we zijn niet op zoek naar programma's maar naar iemand / bedrijf die dit voor ons kan doen . Wij zijn trainers en geen IT specialisten :D

    Een bedrijf wat je gaat helpen een DVD te rippen zal je niet zo snel vinden, mensen die er zin in hebben om het voor je te doen ook niet ben ik bang.

    Het is echter niet heel moeilijk om zelf te doen, en, het kan wellicht in de toekomst van pas komen mocht je het nogmaals nodig hebben tijdens een presentatie :D

  4. LiquidSky.com doet dit al enige tijd, en werkt opzich ook gewoon op elk apparaat dat netflix kan streamen, en als je een maandje neemt is het cheaper dan een euro per uur, je kan het ook per uur betalen, en ook je eigen steam, origin, blizzard games of van andere soort gelijke platformen zijn beschikbaar, dus je eigen games en niet een voorgeschotelde lijst games die je niet wilt spelen.

    En bij liquidsky kost het nog geen 25 eurocent per uur, als je kiest om per uur te betalen...

    EDIT: Dit nieuws bericht is erg misleidend, ze geven namelijk aan dat je met elk apparaat wat netflix kan streamen die games erop kan spelen, dit is echter onjuist als je op hun website kijkt staat er duidelijk " PixelStellar allows you to play any PC game on any Windows® device, no matter what graphics hardware you have.", dat is dus niet elk toestel wat netflix kan streamen, zoals LiquidSky eigenlijk wel is omdat je het zelfs op je telefoon en tablet kunt spelen. LiquidSky is ook in zee gegaan met Nvidia alsmede Microsoft, IBM, Samsung en AMD. Tevens doen ze net alsof dit iets nieuws is, dat is het dus niet, en ook doen ze net of het voordelig is, wat het dus echt niet is.

    • Bedankt 1
  5. 6 hours ago, Meh Meh said:

    Volgens mij hebben maar weinig mensen deze website gekend.  Is trouwens al een half jaar offline. Waarschijnlijk is deze door Namecheap offline gehaald na een wanbetaling. Er staat nou een placeholder van ze op, dat doen ze als er niet betaald wordt.

    Dat zou idd ook kunnen, het ip adres waar het domein naar verweest is ook niet meer te bereiken, dus dat kan ook idd mogelijk zijn dat er niet betaald is.

    • Leuk 1
  6. 27 minutes ago, Duken said:

    Goedemorgen,

    Van welke site maakte ze dan daarvoor gebruik? Was dat een andere URL? 

    Maar google geeft ook aan dat ze vorige week nog te indexeren waren. Ze zijn recent offline gegaan.

     

    Die site is gewoon echt helemaal uit de lucht gehaald, domein is echt in beslag genomen, en het ip adres waar het domein naar verwees kom je ook nergens meer op uit, het heeft er echt alle schijn van dat die hele club uit de lucht gehaald is, kan zijn dat het een reactie op een klacht was bij de provider, hopen dat ze een backup hebben en terug komen, heb wel gezien dat ze in de afgelopen jaren aantal keer van provider zijn verwisseld, dus wellicht komen ze nog terug, maar dan wel onder ander domein, deze is echt op hold gezet en hij zou nog online moeten zijn.

    Je kan het ook zien aan de whois gegevens, die zijn gewoon per gisteren helemaal veranderd en domein op hold gezet, is dus echt 100% zeker uit de lucht gehaald door de provider, wellicht in opdracht van brein dat is niet duidelijk op dit moment.

    • Leuk 1
  7. Just now, densam13 said:

    sorry voor het 3x plaatsen van de post, ging iets niet helemaal goed aan deze kant.

    de site was :

    http://linked4you.net

     

    Geen probleem.

    Het lijkt erop dat hde website in zijn totaal uit de lucht gehaald is, de whois gegevens zijn veranderd, domein is op hold gezet en ook als ik het ip van de website probeer op te zoeken kom ik niet op de website terecht, ziet er niet goed uit voor die site.

    Wat voor een website was het precies? Ik ben er niet bekend mee, was het een site voor NZB's?

  8. Als ik de Whois gegevens van dat domein bekijk lijkt het erop alsof hij in beslag is genomen of iig uit de lucht gehaald, de whois is per vandaag aangepast en hij staat op hold en kan niet meer aangepast worden, of die hele club heeft problemen of ze hebben alleen het domein uit de lucht gehaald, dat is niet helemaal duidelijk.

    EDIT: Het kan ook nog dat ze het domein verhuisd hebben maar het lijkt er meer op dat het domein in beslag is genomen

    EDIT2: Kan je aangeven wat voor een website het precies was? Ik ken hem namelijk niet, eventueel ken ik of iemand anders op het forum een goed alternatief ervoor.

  9. Ligt het aan mij of werken die KODI addons gewoon voor geen meter meer?

    Ik heb een tijdje geen gebruik gemaakt van KODI, de enige addon die een beetje werkt is Covenant maar ik krijg totaal geen HD streams te zien, het zoeken ermee gaat erg moeizaam, de eerste keer dat ik hem opende kon ik bijvoorbeeld "Impractical Jokers" zo vinden, met 6 seizoenen, tijdje later kreeg ik hem nog wel in de search results maar kon hem niet openen.

    Daarna Bubbles en SALTS geprobeert en krijg beide niet werkend, is het echt zo erg tegenwoordig met die addons? :(

    EDIT: De beste welke ik tot nu toe gevonden heb welke echt goed werkt is Elysium!
    Deze is te vinden in deze repo: https://noobsandnerds.com/portal/

    Je moet echter wel een account aanmaken op: themoviedb.org om een API key in te vullen in de opties van Elysium.
    Tevens is een account op alluc ook aan te raden om meer streams te krijgen ( http://accounts.alluc.ee )
    En mocht je helemaal het uiterste eruit willen halen heb je een account op real-debrid.com nodig en kun je in Elysium de Debrid sources aanzetten om meer full hd streams te krijgen
    Dit is even de snelle uitleg voor de wat gevorderde gebruiker, ik zal op een later tijdstip hier een handleiding voor maken.

    • Bedankt 1
  10. 9 minutes ago, Rikkert. said:

    Er zal wel wat gebruikt worden dat ze niet weg gaan. En die bazen zullen liever geld hebben dan veiligheid..

    Fijn dat je nog leeft :P

    Mjah ze zijn vooral gewoon helemaal lam van het bier en echt geld word er niet gemaakt daar, halve liter bier kost een eurotje en entree is sowieso altijd gratis op deze feesten, ze waren gewoon dronken en het interesseerde ze niet echt iets.

    Ja ik leef nog en ben niet gefrituurd, ik hoest een beetje zwart slijm op dat wel maar verder alles toppie hahah :D

    • Haha 2
  11. 35 minutes ago, Duken said:

    Hoezo ligt er een plas benzine in de bunker? ;) Voor de aggregaten of iets dergelijks? Ik neem aan dat die bunkers niet meer gebruikt worden.

    Wel een top plek voor een feest. Ik die gelijk die scène van blade voor me.

    Ja, nou, de enige verklaring wat ik daarvoor heb is dat het een zooitje ongeregeld was, ik kom veel vaker op zulke feesten maar deze mensen waren echt onverantwoordelijk en ongeregeld...

    Het schijnt dus dat iemand een jerrycan benzine had omgeschopt naast de dansvloer, die aggegraat stond daar helemaal niet dus die benzine had daar sowieso nooit mogen staan, en het schijnt dat dat gebeurde nog voor het geluid aan ging, ik vond het al gigantisch naar benzine ruiken daar binnen, maarja, als organisator van dat feest had je moeten denken oke, feestende dronken mensen, die roken, en, er ligt een plas benzine naast de dansvloer plus we hebben geen brandblussers bij ons? Mjah dan kan het feest gewoon niet door gaan in die bunker, er stonden nog tig lege panden rondom die bunker ook, ik had gewoon de boxen en alles verplaatst naar een veiligere plek als het aan mij zou liggen maar oke....

  12. 1 minute ago, Duken said:

    Ai ai ai.... Dat ziet er gevaarlijk uit kliko :o brand in een bunker. Brrr, wel een beetje oppassen he ;)

    Bizar dat die gasten hoor feesten in de rook :cat:

    Ja ging nergens over, zeer onverantwoordelijk, maar ook wat er in de fik vloog, ik vroeg dat later, zegt een van die organisatoren gewoon zo van jah daar lag een plas benzine en iemand gooide een peuk op de grond, hahaha, plasje benzine naast de dansvloer in een bunker waar mensen aan het roken zijn, lekker is dat :D

    • Haha 1
  13. 2 hours ago, Meh Meh said:

    Inderdaad geen slecht weer.

    Een goedemorgen Kliko. Fijn dat je de party weer hebt overleefd. :D

    Nou, dat ook nog maar net hoor, was vsje in een bunker, midden in de nacht opeens BAM! Dikke vuurbal jonguh, echt serieus, vlammen tot aan het plafond zowat, dikke rook ontwikkeling binnen, en gewoon door blijven feesten, echt gestoord, heb nog gezegd tegen organisator na een tijdje, steek even je vinger in je neus hij zo huh wat dan? ik zo doe nou maar, hij zo is nix joh, hij doet het, heeft gewoon zwarte vinger top, mensen lagen na paar uur van pampes langs de zijkant, uiteindelijk toch maar naar binnen gegaan om er een paar te helpen wakker te worden naar buiten te komen, maar mensen gewoon door blijven feesten alsnog, echt gestoord lol

     

    • Haha 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...