Spring naar bijdragen

oʞᴉlʞ

Full members
 • Aantal bijdragen

  290
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  25

oʞᴉlʞ won de laatste keer op Augustus 15

oʞᴉlʞ had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

294 Support punten

2 Volgers

Over oʞᴉlʞ

 • Rang
  Duken Hero

Informatie

 • Awards
  Gewaardeerd erelid!
 • Geslacht
  Geheim
 • Download met
  een computer
 • Browser
  Netscape
 • Provider
  Geen
 • Locatie
  de Achtertuin
 • Luistert graag naar
  Goede muziek
 • Sport
  Nee
 • Helden
  Rinus op zijn scooter
 • Overige Intresses
  Ja

Recente profielbezoeken

426 profielweergaven
 1. Is op engelse Channel 4, wordt gewoon downloaden dus als je het wil zien
 2. Leuke nieuwe serie die pas begonnen is: "Delhi Cops" kan je je verbazen over de politie in India, best lachen
 3. Café de Download

  Fijne dag allen, Voor degene die zich afvragen waar mijn volgende handleiding blijft, internet hierzo is echt klote laatste tijd, heb het vaker niet dan wel, en heb ook nog eens een of andere oost europese keel aids opgelopen ofzo, lig meer te slapen en hoesten dan wat anders...
 4. Enzetbee.com offline ?

  We kunnen niet garanderen welke plek veilig is en welke niet, aangezien alles wat downloadbaar is gewoon door jan en alleman verspreid wordt, heb je altijd een kans op virussen als je download. Je bent zelf verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk kans loopt om geinfecteerd te worden met een virus, door de bestanden die je download goed te scannen voor je ze gebruikt.
 5. Bitcoins - Alles over Bitcoins / Sparen / Kopen / Minen etc

  Ach, wie de bitcoin al jaren in de gaten houd weet 1 ding: dat ding klapt en stijgt en klapt en stijgt, maar goed dat is met een normale munt precies hetzelfde. Hij zal vast weer zakken en weer op komen en weer zakken en weer opkomen, al moet ik zeggen dat hij wel echt naar hoogte gestegen is die denk ik bijna niemand aan zag komen. En die blogspot posts met doemscenario's, achja, vanaf het begin heb je allemaal artikelen en blog posts waarin beweerd wordt dat bitcoin niets is, of, niets zal worden, of in elkaar zal klappen, etc etc etc Tot nu toe valt het allemaal mee en gaat het steeds beter met de bitcoin, natuurlijk zal er weer een dag komen dat hij een stuk inzakt, en als dat niet voor het nieuw jaar is dan stijgt hij in januari gewoon weer naar record hoogte.
 6. Bitcoins - Alles over Bitcoins / Sparen / Kopen / Minen etc

  Ik heb toch nog even snel mijn 0,2 bitcoin verkocht paar dagen terug welke ik nog over had, vond het wel mooi, toen ik deze gekocht had waren ze nog net geen 300 euro waard, verkocht toen hij net iets meer als het tiendubbele waard was, maar dit was echt het enige wat ik nog had
 7. Tof dat het gelukt is, die Rikomagic die kan ook 5GHz aan dus hoef je niet met een kabel te kloojen als je die besteld hebt. Dat is een stuk makkelijker denk ik. En idd, geef de tips even door aan je buurman die zal er ook blij mee zijn, mocht het bij hem niet de oplossing zijn kan je hem ook altijd even langs sturen op het forum hier.
 8. Torrent voor Farming simulator 17

  Daar heb je het al
 9. Torrent voor Farming simulator 17

  Ach, de lui achter de meeste diensten ken ik niet, wellicht zijn het de grootste klootzakken, zelfde met die VPN provider Cryptostorm, daarvan wordt gezegd dat de eigenaar een pedofiel is, dat je daarom er geen gebruik van moet maken, alleen als ik kijk naar de mogelijkheden die hun VPN aanbied en hoe ze het gebouwd hebben, dat is wel echt oke. Alleen als je zo gaat nadenken kan je bijna nergens meer wat kopen of diensten afnemen, of je moet echt eerst een heel onderzoek gaan doen naar wie waar werkt en wat hun gedrag is en hoe ze naar de wereld kijken etc etc etc. Wellicht is de eigenaar van jouw provider wel een klootzak omdat hij een pedofiel en een dierenbeul tegelijk is die ook nog eens racistische trekjes heeft, tsjah, hoe kom je erachter en hoe weet je dat het bij de volgende provider niet zo is?
 10. Torrent voor Farming simulator 17

  Da's idd ook een mogelijkheid, eweka geeft oa. gratis trials
 11. Oh, het stond al in de eerste post wat voor phone het is, Thanks voor de aanvulling iig
 12. Kodi kastje kopen

  Oke, maar hoe vaak ben jij op een plek waar wel een TV is en geen Wifi? Zelfs bij mij oma thuis was er Wifi. En dan werkt Miracast nog zelfs op HDMI, ik ben eigenlijk nooit op een plek waar wel een tv met een hdmi poort is maar geen wifi netwerk beschikbaar is
 13. Torrent voor Farming simulator 17

  Wij kunnen je ook niet garanderen welke versie van deze game waar te downloaden is zonder virus, je zou daar toch echt zelf op moeten letten. Je kan natuurlijk wel zelf zorgen dat je zo min mogelijk last van virussen hebt door een goede anti-virus te installeren, en, NOOIT op een Administrator account ingelogd te zitten wanneer je games download/installeerd en ten alle tijden de games die je download eerst te scannen met een virus scanner voordat je ze installeert. Je kan bijvoorbeeld bij Portableapps.com gratis een paar virus scanner downloaden die je niet hoef te installeren op je pc, je kan deze dan gebruiken om nadat je je normale virus scanner hebt gebruikt om de game te scannen voordat je hem installeerd, deze nogmaals te scannen met de gratis virus scanners van portableapps.com zodat je in ieder geval met meerdere virus scanners het bestand gecheckt hebt. Meer dan dat kunnen wij zelf ook niet. We kunnen dus in ieder geval geen links geven naar "goede torrents" oid. Ik weet dat we hier allemaal graag downloaden, maar, wil je er zeker van zijn dat je zonder virus deze game kan spelen zo lang als je wilt kan je hem ook aanschaffen natuurlijk, ik heb gezien dat die game op internet 15-20 euro is. Als je hem echt graag speelt en je weet echt niet waar je hem kan krijgen is dat natuurlijk altijd ook een optie. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-farming-simulator-17-cd-key-compare-prices/ https://www.kinguin.net/category/30697/farming-simulator-17-digital-download-cd-key/ Dit zijn de eerste links die ik tegen kwam toen ik hem opzocht.
 14. Kodi kastje kopen

  Precies mijn gedachte toen ik die Rikomagic ging bestellen, voor die prijs wil ik best effe wachten
 15. Ik weet even niet of je in jouw modem ook een tweede netwerk kan instellen? Kan je daar eens naar kijken? Soms kan dat namelijk gewoon. Wellicht als je een tweede 2.4GHz netwerk op een 'leeg kanaal' instelt dat je beter geluk hebt met je telefoon? Het kan zijn dat je telefoon geen 5GHz aan kan, wat voor telefoon is het?
×