Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:ShadowMaster

Read-only
 • Posts

  1,353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Handleiding Comments posted by ShadowMaster

 1. ik downloadde eerst super veel en uploadde zelfs op site's maar tegenwoordig hoe jong ik ook ben van 1992 ben ik er ook mee gestopt echt alleen hele mooie films wil ik nog wel eens binnen halen , maar dat doe ik dan echt met een seedbox en niet met mijn eigen ip adres.

  Maar ik gebruik ook nog maar 3 torrent site's de rest heb ik allemaal eruit gegooid , had eerder wel een lijst met 20 site's ofzo maar vele zijn ook al helaas verloren gegaan.

 2. Op ‎21‎-‎4‎-‎2018 om 20:38 zei zarathustra:

  Ik wil graag een account aanmaken op https://www.elitenzb.info. Maarrrrrr als veiligheids vraag moet ik de naam van het forum in typen. 

  maar welke naam ik ook probeer, ik kom niet door de veiligheids vraag, geeft steeds melding niet juist beantwoord! 

  Je zou zeggen EliteNZB, EliteNZB.info of www.EliteNZB.info. maar geen van deze 3. Zelfs als ik de 

  naam  op de inlog site kopieer werkt het niet. 

  Iemand een sugestie BVD

  Bij mij lukt het ook niet , denk ga er eens op kijken maar heb hetzelfde probleem

  Bij u inmiddels wel gelukt ??

   

  gr ShadowMaster

 3. Op ‎22‎-‎3‎-‎2018 om 00:36 zei Eagle:

  Vreemd he als je in een half uur 30 posten mee neemt en die weer door post en dat bijna dagelijks deed.

  Sorry hoor ik ben nergens uploader ? dus ik wil niet veel zeggen, zoek mijn naam maar op , wel overal lid maar nergens uploader ?
  Toen die tijd ook niet
   

  Dus ik weet niet wie je bent , maar is niet waar, wat ik al vertelde mijn zusje had mijn wachtwoord te pakken en heeft overal op lopen bedanken, waarom zou ik dat verzinnen.

  En mijn zusje zit ook nergens als uploader, snapt er zo ie zo überhaupt niks van.
   

 4. ik heb ook account op NZBCHRONICLE , maar haal er eigenlijk nooit wat weg :P , ik had dit zelfde probleem bij enzetbee, vroegen dan wel niet op donaties, maar als je iets teveel bedankt dan krijg je al een ban , inmiddels heb ik daar zelfs een ip ban. omdat ik vroeg of mijn account weer open kon naar die ban.

   

  Ik zelf had namelijk niet lopen bedanken maar mijn zusje had mijn wachtwoord te pakken gehad en ging overal op lopen klikken en bedanken en daardoor dus ban ik uitleg gegeven , maar helaas geloven me niet denk ik

 5. heb hem de hele avond actief gehad, alleen toen ik even ergens een wachtwoord in moest vullen van mijn bank heb ik het toch maar even uitgezet en met mijn eigen ip adres gedaan, vertrouw dat dan niet helemaal , of zou het gewoon veilig zijn om overal in te loggen met een vpn ?

 6. nou ik heb ook na lang wikken en wegen een vpn genomen bij PIA , wel betaald met IDEAL dus als ik het straks ook lukt met bitcoins zou dat misschien beter zijn want ze kunnen natuurlijk nu wel zien via mijn bank rekening dat ik een vpn heb genomen of gaan ze daar niet echt achteraan kijken ?

   

   

×
×
 • Create New...